Pluspunten

Prima Service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid en efficiency

Pluspunten

Een goede en snelle service

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Heb ik niet. Kan hieronder niets meer kwijt heb de ruimte helemaal gebruikt. Maar mijn tip voor dit bedrijf. Zorg dat de werksfeer beter word en dat er mensen zijn die met plezier naar hun werk komen. En de gene achter de balie is het eerste aanspreekpunt als die al ongeïnteresseerd overkomt tja.... Ik kom niet snel terug en zal dit bedrijf ook niet aanbevelen aan anderen

Persoon aan de balie was niet geïnteresseerd zo kwam hij over. Hij had het heel druk dat vertelde hij ook. Kwam aanrijden en de mo teut die buiten liep vertelde al dat hij niet wist of hij kon helpen wa t het was heel druk. Aangegeven aan de persoon achter de balie dat ik een afspraak had om mijn raam te laten maken ivm pit/ster. Hij kon eerst de afspraak niet vinden en later wel. Ik was 10 minuten voor afspraak aanwezig. Nou de raammonteur is nog onderweg als die er is zal je raam gemaakt worden. Oh ja is het een reparatie van een ster of moest het raam vervangen worden? Nee gemaakt worden zit een kleine pit/ster in. Ben maar even in de buurt gaan wandelen. Na 3 kwartier stond mijn auto op nog precies dezelfde plek en nog niets aan gedaan. Liep maar weer even naar binnen. Persoon achter de balie niet aanwezig. Zat in kantoor er naast. Kwam een monteur vragen of hij mij kon helpen. Uitgelegd dat ik om 14.00 uur een afspraak had en nu 3 kwartier later nog niets aan mijn auto gedaan is. Persoon die achter de balie hoorde te zitten kwam niet. Andere monteur kwam naar me toe. Ik dacht dat het ging om een raamvervanging. Ik loop wel even naar je auto en kijk wel even. Toen is mijn auto naar binnen gereden en werd hij gemaakt. Persoon die achter de balie zat kwam ook weer binnen. Die had geen tijd gehad om te komen want die was in gesprek met een stagebegeleider. Zeker 15 a 20 minuten was hij er niet zijn zeker 3 personen binnengelopen en weer weggegaan o.dat er niemand was.

Pluspunten

Klant vriendelijk

De ontvangst ruimte is gedateerd

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk afspraak maken, vriendelijk geholpen.

Handig zijn als je ook een tijd kon invullen op de website

Pluspunten

snel, deskundig, vriendelijk

Pluspunten

Je word aan alle kanten geholpen om het eind doel te bereiken. Zelfs worden de wieldoppen op gepoetst, zodat de auto mooier en beter de zaak verlaat. VEILIGHEID VOOROP en SERVICE OP en TOP. Ook al was het een dure dag. Tot ziens!!!

Tot nog toe niets.

Pluspunten

Snelle en klantvriendelijke afhandeling van de APK keuring. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle service, goede service en klantvriendelijk personeel.

Mijn contact met Kwik Fit Nijmegen Gerard Nootstraat beperkte zich tot het vernieuwen van een accu. Om deze reden heb ik geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gratis wifi Vriendelijk prsoneel Makkelijk bereikbaar Gratis koffie tijdens het wachten Fijne wachtruimte

Er werd mij een gratis uitlijncheck aangeboden, de banden moesten iets gesteld worden. Kosten €55,-. Binnen 3 min was de monteur klaar, en dat voor €55,-. Ik heb daarover mijn beklag gedaan, ik vond dat pure ********ij. Ze zeiden het is een standaard prijs en bij oude auto's zijn we soms wel een uur bezig, ik heb geen oude auto dus wens daar dan ook niet voor te betalen. Ik kreeg door mijn klacht 50% korting op de prijs voor uitlihnen, dat was nog enigszins positief. Maar dit moet Kwikfit echt anders doen. Een gratis check is een gratis check, dan moet je het niet achteraf toch in de prijs verwerken. En hanteer een vaste uur prijs en laat de klant naar rato betalen. Bv standaard €60,- p/u, 10 min werk dan €10,-.

Pluspunten

Super snel service

Pluspunten

Vriendelijke behulpzame service en supersnel. Ik kon met een lekke band meteen terecht, dezelfde middag mijn auto terug. Uitstekend!

Pluspunten

Prima geregeld.

Pluspunten

Vriendelijke service en duidelijke uitleg als er iets moet gebeuren.

Via de website is het niet mogelijk aan te geven dat je op je auto wilt wachten bij een afspraak voor APK

Pluspunten

Snelle goede service. Gebeld voor apk afspraak. 2 dagen later was er al ruimte. Er was een lampje kapot. Ze belden hier over op om te vragen of die gerepareerd mocht worden. Uiteraard goed, en gelijk gerepareerd. diezelfde middag was de auto al klaar en apk goedgekeurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communiceren duidelijk en zoeken naar oplossingen. Prijzen zijn goed en concurrerend

Te veel olie in de motor gedaan waardoor ik alsnog naar de Volvo garage moest om de storing te laten verhelpen. Dat was jammer en tijdrovend

Pluspunten

vlotte afhandeling.

Pluspunten

Snelle service ook zonder afspraak -stonden op het punt om op vakantie te gaan. Bij het oppompen van een banden, brak het ventiel af. Gelukkig konden ze ons snel helpen.

Moesten 20 minuten wachten

Pluspunten

Kwikfit boschdijk in Eindhoven . Zeer vriendelijk en proberen je niet het duurste Vh duurste aan te smeren . Denken met je mee en zijn zo aardig echt top !

Pluspunten

Klantvriendelijk goede service

Niet