Pluspunten
Snel, vriendelijk, afspraken worden nagekomen.
Pluspunten
- Vriendelijk - Snelle service - Erg tevreden
Verbeterpunten- De wachtruimte zou wel iets comfortabler kunnen worden gemaakt waarbij de medewerkers niet continu aan de telefoon zitten.
Pluspunten
Snelle service, en klantvriendelijk.
Pluspunten
Snel, goede prijs/ prestatie
Pluspunten
Mijn banden zaten op velg en de banden werden keurig in een vuilniszak in de auto gelegd. Top service !!
Pluspunten
snel en goed
Pluspunten
Werd direct herkend toen ik binnen kwam. Auto was op afgesproken tijdstip klaar en monteur liep mee naar de auto om de wielen na te trekken. Vriendelijk personeel.
Pluspunten
geen wachttijden bij afspraak
Pluspunten
Nette ontvangst,doen hun werk naar behoren
Pluspunten
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Afspraak maken online ging ook gemakkelijk.
Pluspunten
zeer correct behandeld.
VerbeterpuntenVijf en een half uur wachten op een kleine service beurt na het brengen van de auto om 08.00 uur is wel erg lang.
Pluspunten
De afhandeling bij de vestiging
VerbeterpuntenDe wachttijden bij KwikFit om een afspraak te krijgen zijn absurd (4wkn). Een merkdealer en concurrentie doet dit binnen enkele dagen. Ik heb bij meerdere vestigingen (Waalwijk, Tilburg 2x en Bergen oZ) gekeken en alle wachttijden waren >3weken.
Pluspunten
Snel, adequaat en vakkundig.
Pluspunten
Snel gewerkt Dichtbij huis, mogelijkheid tot boodschappen te doen
VerbeterpuntenDoor sneeuwval in de week vooraf wilde ik vervroegen, was helaas niet mogelijk.
Pluspunten
Vriendelijke personeel, goede communicatie personeel
VerbeterpuntenWinterbanden besteld. Tijdens de werkZaamheden bleek 1 band de verkeerde maat te zijn, waardoor ik nog een keer terug moet komen.
Pluspunten
Snel, correct, zakelijk
VerbeterpuntenGelakte/gepoedercoate velgen raken beschadigd door de momentsleutels/slagmoersleutels bij het aanhalen van de wielbouten. Hier zou meer aandacht aan kunnen worden besteed.
Pluspunten
Vriendelijk, en op tijd leverde service.
Pluspunten
Prima service, Vriendelijke mensen, Gastvrij en een prima bakje KOFFIE !!!
VerbeterpuntenGa zo door! En dus niet verslappen.
Pluspunten
Attente bediening, correct vlgs afspraak
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel en kwalitatief zeer kundig
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken.
Pluspunten
Zeer servicegericht personeel. Als het technisch mogelijk is worden alle problemen perfect opgelost. Efficient georganiseerd, alle werkzaamheden worden binnen de afgesproken tijd verricht.
VerbeterpuntenMisschien te weinig kennis van merk specifieke problemen.
Pluspunten
Netjes, vriendelijk personeel en goede service