Pluspunten
Goeie koffie
VerbeterpuntenAanspreekpunt was onduidelijk, moest even wachten tot ik wist wie ik aan kon spreken.
Pluspunten
Klantvriendelijk, meteen wordt geholpen, positief meedenken met oplossingen, goed en kwalitatief werk geleverd.
Pluspunten
Goede service ook na gedeeltelijk verkeerd invullen online formulier mijnerzijds. Zeer coulant eea opgelost en aan mij tegemoet gekomen. Alle medewerkers zijn servicegericht en zeer vriendelijk.
VerbeterpuntenChecken online formulier bij online boekingen en bij twijfel eerst bellen om te checken.
Pluspunten
Ik werd direct geholpen. Zeer service gericht.
Pluspunten
Super Klantgericht
Pluspunten
Afspraak maken en direct een bevestiging daarvan keurig geregeld. Heel snel en vakkundig geholpen. Prima service.
VerbeterpuntenIk zou niet weten hoe dit nog beter kan.
Pluspunten
Je kunt er altijd terecht. Korte wachttijd. Super!
Pluspunten
Regelmatig telefonisch contact gehad
VerbeterpuntenAls er een afspraak gemaakt wordt ( weken van te voren)zorg dan dat je op tijd je materiaal controleert of het in orde is.
Pluspunten
Prettige locatie, betrouwbaar personeel
VerbeterpuntenVoor het eerst verrast met het niet doorgaan van een lang van te voren gemaakte afspraak en met twee dagen de auto kwijt i.p.v.een.
Pluspunten
Snel geholpen. Afspraken worden nagekomen.
Pluspunten
oude banden vervangen, profieldiepte doorgenomen, aanbevelen uitlijnen wegens te grote afwijking, volledig pakket om weer veilig de weg op te kunnen
VerbeterpuntenEuro 60,00 rekenen voor 2 minuten werk is naar mijn ideeen over prijs/prestatie wel heel erg scheef.
Pluspunten
Luisteren naar je, proberen oplossend mee te denken en zelfs als je het ergens niet mee eens bent kijken wat het beste is. Voel mij klant.
Pluspunten
Klantvriendelijk, goede service, punctueel, werkplaats is zichtbaar, goede ontvangst/wachtruimte met koffie en wifi. Schone toilet aanwezig. Kreeg goed advies mbt banden en koelvloeistof. En niet te vergeten: prijsgunstig
VerbeterpuntenZou t niet weten. Gewoon zo doorgaan
Pluspunten
Uitstekend klant vriendelijk
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goede en vriendelijke service
Pluspunten
Goed bereikbaar
VerbeterpuntenAuto heeft grote beurt gekregen. Multiriem vervangen was noodzakelijk maar kon niet uitgevoerd worden omdat de monteurs niet de nodige kennis hebben om dit uit te voeren volgens de balie medewerker. Ik moet nu een afspraak bij een andere garage maken en ben de auto vervolgens weer een dag kwijt.
Pluspunten
alles ging conform afspraak
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Correcte en vriendelijke mensen en uitstekende service!
Pluspunten
Op tijd. Vriendelijk. Snel en ik neem aan dat mn winterbanden er niet af vallen vd week (deskundig)
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenlokatie klantvriendelijkheid informatie over reparaties meedenken over oplossingen
Pluspunten
Snel geholpen
Pluspunten
Prima service!