Pluspunten
Wordt netjes te woord gestaan. Hartelijke ontvangst Goed overleg over de evt reparaties en aanbevelingen Snelle service Vakkundig geholpen
Pluspunten
Goed geholpen Alles goed uitgelegd Redelijke prijs Snel terecht kunnen
VerbeterpuntenOp de site stond dat je er op kunt wachten maar het duurde 7uur is niet erg als je het van tevoren weet maar ik moest nu lopend naar huis
Pluspunten
Snelle behandeling en duidelijke uitleg over vragen.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam
Pluspunten
Netjes met goed advies.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Gewoon de beste
VerbeterpuntenDe auto niet tussen 8 en 9 afleveren voor apk keuring maar op tijd zodat de klant eventueel kan wachten. Dit zou eigenlijk een standaard procedure moeten zijn, mits dit überhaupt te realiseren is.
Pluspunten
Vriendelijk en volgens afspraak geholpen.
Verbeterpunten.
Pluspunten
snelle apk en prima leenfiets meegekregen.
Pluspunten
duidelijkheid, goede uitleg, snelle service
Pluspunten
Gemotiveerdere techneuten die normaal met je kunnen communiceren. (Middelburg en Goes)
Kwaliteit leveren wat gezegd is. En niet zo erg dat wij het noodruit wat ze hadden geplaats (moest inbraak vrij zijn maar met een stuk ducktape af te plakken en nog schots en schreef ook. En dan nog je behandelen als een hond als je binnen een uur vraagt het te verwijderen omdat het verschikkelijk geplaats was (hebben wij foto van genomen. Het te verwijderen zonder excuus of andere oplossing aan te bieden!!!
Pluspunten
De vriendelijkheid van het personeel. En de sneĺe service, geen lange wachttijd.
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Prima en snel geholpen.
Pluspunten
Klantvriendelijk, goede service!!
De prijs van het onderhoud is te gestegen tov vorige keer. Ik zal daarom onderzoeken of anderen goedkoper zijn.
Pluspunten
Goed geholpen en zeer klantvriendelijk personeel Ook de koffie smaakt zeer goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service, vriendelijk
VerbeterpuntenWij hebben tot nu toe alleen een wintercheck laten doen, die was prima, dus verder geen verbeterpunten!
Pluspunten
Goede service, APK en onderhoud merkbeurd uit laten voeren. Auto snel weer klaar.
Pluspunten
Klantvriendelijke behandeling, goede uitleg
Pluspunten
vriendelijk te woord gestaan en niet lang hoefen wachten totdatcik teruggebeld werd dat de auto klaar was. volgend jaar weer
Verbeterpunten.
Pluspunten
Goede service, vriendelijk, denken mee, komen afspraken na, kortom.super
Pluspunten
Ervaar letterlijk alles hier positief
Verbeterpuntengeen