Pluspunten
Accuraat en Snel, betrokken medewerkers en iedereen vriendelijk!
Pluspunten
Snelle en goede service. Vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed en snel geholpen
Pluspunten
Lekke band, geen afspraak, ondanks drukte toch weer binnen 1 uur onderweg.
VerbeterpuntenOmdat ik dat graag wel wil weten heb ik zelf gevraagd wat de oorzaak was van de lekke band. Ondanks dat het een leasewagen is lijkt mij dit wel zinnige informatie voor de klant en zouden ze dit ook wel standaard mogen melden.
leenfiets die was gereserveerd was niet aanwezig, ze boden geen enkele oplossing, alleen "sorry' ik kan er niks aan doen". vervolgens kwam monteur ruim 2,5 uur later dan gepland, dat kan gebeuren, maar is wel heel erg veel te laat! bejegening was echt aller belabberts: onvriendelijk, voelde zich bij vragen (ik ben een totale leek, had oprechte vragen), erg aangevallen en antwoordde mij enkel met "ik heb al 25 jaar ervaring, dus kan wel een ruit plaatsen". Kreeg geen antwoord op mijn echte vraag......
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service. Kwam zonder afspraak langs voor een nieuwe accu, tussendoor gedaan en binnen een uur klaar!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Gastvrijheid, cliëntgerichtheid! Helemaal geweldig!
VerbeterpuntenN.v.t.
afspraken nakomen
Pluspunten
HAZET Zaandam
VerbeterpuntenHAZET Zaandam
Pluspunten
goed, volgens afspraak op tijd en snel geholpen
Pluspunten
Duidelijk over wat je kunt verwachten, duidelijke communicatie over eventuele kosten, vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenStopcontacten in de wachtruimte zouden handig zijn om te kunnen werken tijdens het wachten (en eventueel een bordje ophangen met de wifigegevens, maar hier heb ik niet om gevraagd ook, dus wellicht kun je deze op aanvraag direct krijgen!)
Pluspunten
Nette en vriendelijke ontvangst. En bij het ophalen worden de banden langsgelopen en gecontroleerd op vast draaien van de moeren. En na 150 km moet ik even langs voor een extra controle en dan komen de doppen er op. Voelt heel veilig!
VerbeterpuntenAls klant wist ik niet precies waar ik mijn auto moest neerzetten toen ik hem kwam brengen.
Pluspunten
goede service, korte wachttijd
Pluspunten
Snel en netjes geholpen. Nette wachtruimte met een goede kop koffie.
Pluspunten
Netjes, correct, beleefd op ,tijd klaar met banden wissel, perfect service
VerbeterpuntenRuimte waar het bedrijf zich bevindt erg oud, erg koud binnen.
Pluspunten
Technische uitvoeren is prima.
VerbeterpuntenIk had een afspraak gemaakt voor 1 dec en toen waren de banden er niet. Was de afspraak op 1 januari gezet. Beetje dom. Ik had er voor vrij genomen en nu kon ik nog een keer