Pluspunten
Snel netjes
VerbeterpuntenNiet dat ik weet
Beter omgaan met en helpen van klanten met een probleem.
Pluspunten
Goede service, eerlijk advies
Pluspunten
zeer vriendelijke en behulpzame receptioniste.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Ik ben snel en adequate geholpen. De monteurs waren netjes en beleefd
VerbeterpuntenBetere koffie
Pluspunten
Snelle respons, tarief voelt goed aan, communicatie helder
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service. Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenVan te voren laten weten hoelang werkzaamheden ongeveer gaan duren.
Pluspunten
Netjes, vakbekwaam
Pluspunten
snelle service, geen wachttijden
Pluspunten
Vriendelijk, snel, goede prijs\kwailitei
Pluspunten
goede uitstraling en snelle services
Pluspunten
Vriendelijk Professioneel
Pluspunten
- Binnen een dag een nieuwe uitlaat - Prijs vooraf bekend
Verbeterpunten- Geen bevestigingsmail van afspraak ontvangen - Niet gebeld toen de auto klaar was - Factuur is niet erg transparant (Onderdelen staan er op maar voor veel hogere prijs dan realistisch dus ik ga er vanuit dat montage hierbij inzit?)
Pluspunten
Altijd ondanks de drukte tijd voor je nemen.
Pluspunten
Heel tevreden met de professionaliteit van de medewerkers op de vestiging van Kwikfit in Ede. Altijd bijzonder klantvriendelijk en correct. Heel prettig en vertrouwd. Mede door de vaste medewerkers die ik daar al enkele jaren meemaak.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Makkkelijk online afspraak
VerbeterpuntenIn afspraak staat 1 uur doorlooptijd maar was 1 uur en 45
Pluspunten
Makkelijk reserveren, goede prijs, nette wachtruimte, bekwaam en vriendelijk personeel, extra check of velgen goed vastzitten waar je bij staat
Pluspunten
Ik kwam voor een APK. Het was behoorlijk druk. Er is hard gewerkt om mijn auto nog dezelfde dag klaar te hebben. Dat heb ik op prijs gesteld.
VerbeterpuntenEr werd niet al te vriendelijk gecommuniceerd. De heren monteurs die er werken, vooral de jongere generatie, is nogal vol van zichzelf. Maar dat hoort bij een bedrijf als Kwik Fit denk ik.
Pluspunten
Snel, heel klantvriendelijk en transparant over het uitgevoerde werk. Dit ondanks de drukte!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Pluspunten
VerbeterpuntenEen grote beurt ook uitvoeren en niet alleen een formulier invullen, ze laten je met kapotte remmen de weg opgaan! Levensgevaarlijk !