Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en op planning. Goede service en duidelijke terugkoppeling uitgevoerde werkzaamheden.
Pluspunten
Snel gemonteerd de winterbanden
VerbeterpuntenSlechte wifi, weer langskomen na 150 km en niet heel vriendelijk personeel
Pluspunten
niets op aan te merken.
Verbeterpuntenniets op aan te merken
Pluspunten
Transparantie Snelle en goede service
VerbeterpuntenAls het lang duurt voordat bekend is wat er moet gebeuren met de auto SAN graag van tevoren tussenstand doorbellen
Pluspunten
snelle service en vrienedelijk
Verbeterpuntenwachtruimte is koud en ongezellig
Pluspunten
De receptionist Mohammed
Pluspunten
Service gericht. Makkelijk te bereiken
Pluspunten
Bijzonder correct en snel geholpen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Afspraken prima nagekomen
Pluspunten
Klantvriendelijk, adequaat, snelle afwikkeling
Pluspunten
Super vriendelijk en snel geholpen! Vriendelijk ontvangen met een kopje thee en het probleem met mijn auto was snel en vakkundig opgelost.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service, vriendelijk personeel
VerbeterpuntenBij thuiskomst, na vervanging van mijn kapotte accu, bleek dat er een veel te lichte accu is geplaatst tegen een vrij hoge prijs (ondanks de 20% korting) waardoor ik nog een keer terug moet komen voor het plaatsen van de juiste accu. Dit geeft mij een vervelend gevoel, een beetje het gevoel bedonderd te zijn (het lijkt alsof er een accu is geplaatst die toch nog op de werkplaats in de weg stond)
Pluspunten
Goede en snelle service.
VerbeterpuntenBetere koffie :-)
Pluspunten
Netjes te woord staan
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Netjes geholpen, aardige mensen
Pluspunten
Het wisselen van de banden was veel sneller klaar dan verwacht.
VerbeterpuntenHet is vaak lastig om een afspraak te maken. Je moet echt al heel vroeg een afspraak voor de bandenwissel maken anders zit alles vol en moet je weken wachten.
Pluspunten
Zeer vriendelijke ontvangst, werken exact op tijd, zeer schoon.
VerbeterpuntenParkeer gelegenheid
Pluspunten
vlot verlopen afhandeling
Pluspunten
Klantvriendelijk en de werkzaamheden werden goed uitgevoerd.
Pluspunten
Goed bereikbaar via telefoon en in de stad. Vriendelijk personeel en snelle services
Pluspunten
klantvriendelijk werken netjes, banden in plastic ook tijd vrijgemaakt om werkzaamheden aan de auto uit te voeren die ik niet van tevoren had gemeld