3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werkt volgens afspraak.

Gedn

Pluspunten

prima service,

Pluspunten

vriendelijke en correct. inhoudelijk goede adviezen

geen

Pluspunten

Zeer vriendelijk

Vond het ietswat koud. Maar had ook rokje en panty aan en dat is voor zo'n ruimte wat te koud gekleed

Pluspunten

Kwikfit-team Hanzeweg Deventer: Top, Joviaal en zorgvuldig! Denken mee en bellen op tijd! Hebben een extra Bonus verdiend.

Pluspunten

Altijd een een bijzonder aardige ontvangst en afhandeling!. Chapeau!

Pluspunten

Prettige behulpzame mensen .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Onbeschoft gedrag.. Ik werd echt als stukvuil behandeld. Terwijl ik met een leasewagen aan kwam

Heel veel.. maar om mee te beginnen: Communicatie.

Pluspunten

Snel en efficiënt

Correcte spanning banden

Pluspunten

Excellent service and I do like the new layout

Pluspunten

Aardige behulpzame medewerkers

Pluspunten

Vriendelijk en kundig personeel

Ik had een half uur vertraging voor een bandenwissel. Als ik dat van tevoren had geweten had ik mijn tijd beter kunnen inplannen.

Pluspunten

Beleefd personeel, duidelijke informaties en komen afspraak na.

Jammer dat band RA profiel 2,5mm niet is omgewisseld met reserveband met 4,8mm tijdens de kleine beurt en APK keuring. Of er even over gebeld hadden. De rest van de banden was 5,0mm of hoger. Misschien kan dit alsnog?

Pluspunten

Alles keurig geregeld conform afspraak.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen en dit is al jaren zo, helaas

-Niet lezen van de aanmelding/opmerkingen via website -Leiding geeft niet duidelijk aan wat er in de werkplaats aan de auto verricht moest worden.(bandenwissel op stalen velgen en niet op de velgen/zomerbanden die op de auto zitten. -Auto wordt wild mee omgegaan, hard de werkplaats in rijden en grof op de lift gezet. -Werkpersoneel klets duidelijk zichtbaar over de wachtende klanten

Pluspunten

Snelle goede service, duidelijke uitleg over de gedane werkzaamheden en goede after service!

Pluspunten

Ging vlot en netjes

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

vriendelijke service, altijd bereid om een oplossing te bieden

Men is niet in staat een bandenwissel in 1x goed te doen. De laatste 4 wissels altijd extra afspraken nodig gehad om tot een acceptabel resultaat te komen. Ook nu weer een trillende auto boven de 100 km/u na de wissel naar de winterbanden die prima reden toen ze er dit voorjaar af gingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige mensen, rampzalig parkeren

Leren omgaan met onverwachte situaties. Denk niet dat ik als klant bij een bandenwissel die in eerste instantie niet lukt van alles moet bedenken om echt mobiel te zijn (en niet met een thuisbrenger op pad gestuurd wordt). Uiteindelijk is alles goed gekomen

Pluspunten

vriendelijk en hulpvaardig Voor bandenwissel en kleine reparaties kan ik Kwik fit aanbevelen. Voor computerstoringen is Kwik fit niet uitgerust met de juiste apparatuur.

Pluspunten

Online afspraak maken voor APK gaat goed, kortingsbon via de post. Je krijgt een leenfiets mee. Vriendelijk personeel

Momenteel geen aanmerkingen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hulpvaardigheid bij de planning van reparatie in combinatie met bandenwissel. Verzetten van afspraken.

Voelde me niet welkom (er werd o..m. gevraagd 'wat ik eigenlijk kwam doen'). Met pinpas kon ik slechts een beperkt bedrag pinnen (ondanks ruime mogelijkheid voor mijn pinpas), overmaken ter plekke kon niet, overmaken restant naar bank kon niet. UIteindelijk terug moeten komen om cash bij te betalen. Laat klanten van te voren weten over de betaalmogelijkheden.