Pluspunten
Bij vestiging in Zoetermeer geweest. Aardige, vrolijke mensen. Zeer klantvriendelijk. Goed werk geleverd.
VerbeterpuntenBetere koffie ;-)
Pluspunten
Vriendelijke service, er wordt gedaan wat afgesproken is, duidelijke uitleg.
Pluspunten
Goed en duidelijk antwoord op vragen; realistische benadering.
Pluspunten
Snel, klantvriendelijk, gastvrij. Als het even kan probeer ik hier altijd mijn banden te laten wisselen. Top bedrijf!
VerbeterpuntenCheck bij het afnemen van de banden het profiel, dan weet je dan al of bij de volgende wissel er nieuwe banden op moeten of niet. Nu loop je het risico, als er toestemming gegeven wordt door lease mij voor nieuwe banden, dat die op voorraad liggen en er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Overigens is dit gewoon een voorbeeld. Bij mij ging gewoon alles goed.
Pluspunten
Zeer snel geholpen. Goed contact gehouden.
VerbeterpuntenHeb het idee dat er bij goedkope apk keuringen altijd gezocht wordt naar kleine dingen om toch nog iets te verdienen. Dat vind ik jammer. Geldt overigens bij alle bedrijven.
Pluspunten
Prettige wachtruimte en snelle service
VerbeterpuntenBij bandenwissel van zomer naar winterbanden werden de zomerbanden niet gemerkt. Normaal wordt op band of velg aangegeven van welke plaats het wiel afkomstig is: RV, LA enz. Nu niet. Dat wordt dus de volgende keer zoeken.... Ook werd de wielmoer met afwijkende maat overgeslagen bij het aandraaien met de momentsleutel. Pas toen ik daar wat van zei werd dit alsnog gedaan.
Pluspunten
goede en snelle service. vriendelijk en beleefd personeel. Helemaal top.
Verbeterpuntenik zou geen verbeterpunten op kunnen noemen.
Pluspunten
Zeer goede service, bleven ook zeer correct, ook al bromde ik best wel toen mn auto hier en daar wat aanpassingen nodig had voor de APK.
Pluspunten
Super vriendelijk en snel! Ik ging eerder altijd bij het filiaal in Brunssum. In Brunssum was het net alsof ze elke keer weer met het verkeerde been uit bed waren gestapt!
VerbeterpuntenGeen! Ik vind het top zo!
Pluspunten
Alles netjes afgehandeld!
Pluspunten
Goede snelle service, vriendelijke personeel
Pluspunten
Denken mee als er een probleem is!
Pluspunten
Vriendelijk behulpzaam personeel
Pluspunten
Redelijk snel. Meenemen voor controle wielmoeren.
VerbeterpuntenMeer gegevens tijdens controle zoals welke kracht de moeren worden aan gedraaid.
Pluspunten
Over het personeel wat aanwezig was die dag: zeer positief, vriendelijk, behulpzaam, snel. Voor mij was dit de eerste keer bij Kwik Fit, mede ook door het ANWB lidmaatschap.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk , zien n uitdaging om je toch behulpzaam te zijn, als je geen afspraak hebt gemaakt !
VerbeterpuntenDe snelheid van handelen in combinatie met het getoonde enthousiasme is heel goed . Mag echter niet ten koste gaan van het accuraat handelen.
Pluspunten
vriendelijk, op tijd en ruim binnen de tijd
Pluspunten
Professionele aanpak
VerbeterpuntenUitlijnen voor alleen voorwielen zelfde prijs als alle banden
Pluspunten
Goed en vriendelijk geholpen. Goede adviezen gekregen.