Pluspunten
Ben uitstekend geholpen
VerbeterpuntenZou niet iets weten.
Pluspunten
Snel en goed geholpen en goede service.
Pluspunten
Prijs-kwaliteit
VerbeterpuntenPlanning. Werd aangegeven dat bandenwissel half uur zou duren. Toen ik na ruim een half uur terug kwam was men nog niet eens begonnen.
Pluspunten
Werkt snel en goed
VerbeterpuntenZou me niks kunnen bedenken, dat dat zou kunnen
Pluspunten
snel, klantgericht, netjes en vriendelijk
Pluspunten
Vriendlijke en klantgericht! Topper!
Pluspunten
Prima alles volgens afspraak
VerbeterpuntenVieze koffie
Pluspunten
Uitstekende service, goede en vriendelijke behandeling.
VerbeterpuntenIk had opgegeven dat banden ook uitgelijnd moesten worden, dit was men vergeten, achteraf blijkbaar goed.
Pluspunten
exact volgens afspraak uitgevoerd, en ontzettend vriendelijk
Pluspunten
super snelle wissel
Pluspunten
Afspraak online makkelijk te regelen. Op de dag zelf vriendelijk, netjes en op tijd afgehandeld.
VerbeterpuntenEr waren twee dingen afgesproken: een wielwissel en een Kwik-check. De wielwissel is gebeurd, de kwik-check was niet op de werkplaatsopdracht overgekomen. De check is vervolgens alsnog gedaan. Het met de hand overnemen van een electronische opdracht op een werkplaatsopdracht is niet meer van deze tijd en, opnieuw bewezen, foutgevoelig.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en meedenkend.
Pluspunten
goede ontvangst, er werd koffie of wat anders aangeboden, nette monteurs, duidelijke uitleg. niets op aan te merken
Verbeterpunten---
Pluspunten
Goede service, klantvriendelijk, net personeel.
Pluspunten
Snelle doorlooptijden, Vriendelijk personeel, Kop koffie en gratis wifi om te kunnen flexwerken tijdens het wachten.
Pluspunten
Open, welkome sfeer
VerbeterpuntenWas heel druk vanwege bandenwissels. Voor ad hoc vragen niet direct tijd,in bandenwissel periode 1 persoon meer?
Pluspunten
Inderdaad door buren verwezen die beide een leasewagen hebben. Die waren vol lof over de vestiging in Ede. Dat is de reden dat wij gewisseld hebben van bandenleverancier en hebben dit dan ook als zeer positief ervaren, ga zo door! Geef vier en halve ster, toppie!
VerbeterpuntenBij jullie is inderdaad de klant koning en zo hoort het ook te zijn. Ga zo op dezelfde wijze door, top.
Pluspunten
Service, klantvriendelijkheid en prijs/kwaliteitverhouding zijn prima.
Pluspunten
klantvriendelijk personeel en de bandenwissel zelf was snel en vakkundig uitgevoerd.
VerbeterpuntenAls ik verwacht een afspraak te hebben voor een bepaald tijdstip dan wil ik ook daadwerkelijk op dat tijdstip geholpen worden en niet eerst 45 minuten moet gaan wachten eer ik aan de beurt ben. Tevens wordt er verzocht iets eerder aanwezig te zijn, ik vermoed zodat je ook conform de afgesproken tijd geholpen wordt, waarmee je dus een verwachting schept. Wachten ten tijde van de beurt/reparatie/bandenwissel is uiteraard geen probleem maar wachten alvorens geholpen te worden niet.
Pluspunten
Snelle service. Goede koffie tijdens wachten.
Pluspunten
snelle vriendelijke service