Pluspunten
Snelle winterbandenwissel Vriendelijk personeel Prima wachtruimte met wifi
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snel goed werk geleverd tegen een goede prijs en vriendelijk behandeld. Meer kan ik niet wensen.
Pluspunten
Snelheid en ontzorging
Pluspunten
Zeer snelle wisseling van de banden.
VerbeterpuntenIn de mail die naar mij gestuurd wordt voor deze enquete wordt ik aangesproken met mevrouw en ik ben een man. Ik kan mij voorstellen dat in de aanhef van een mail staat Beste heer/mevrouw. Maar niet alleen Beste mevrouw.
Pluspunten
Gastvrij, vriendelijk, de thee of koffie wordt voor je getapt , je kunt daarna zelf bij pakken. Duidelijke en heldere info omtrent werkzaamheden. Gedegen vakkennis over banden Nav mijn vraag over slijtvastheid verschillen van de verscheidene merken autobanden. Congruent.
VerbeterpuntenGeen, jammer dat de vroegere filman. Wegens rugproblemen moest stoppen. Hij heeft deze vestiging in een opwaartse flow gezet.
Pluspunten
Zeer vriendelijk. Voor mij is dit het beste Kwikfit filiaal. In het verleden ben ik bij verschillende vestigingen geweest bij kwikfit, maar deze vestiging steekt er met kop en schouders bovenuit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
-Duidelijke information of gebruik 'lekke band kit'
Pluspunten
Vriendelijke en goede service, afspraken worden nagekomen, zelfs op mij gewacht tot na 17.30 uur ivm auto ophalen omdat ik niet eerder van m'n werk weg kon ;-)
Pluspunten
Super goed geholpen, de medewerkers zijn heel klantvriendelijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
vriendelijk, service
Pluspunten
Vriendelijke en kundige medewerkers.
VerbeterpuntenGeef aan dat er werkzaamheden op de toegangswegen plaatsvinden.
Pluspunten
Uitstekende service, lekker warm gezeten.
VerbeterpuntenKoffie kwaliteit
Pluspunten
Keurige receptioniste waar geen moeite teveel was om terug te bellen en vooral klantvriendelijk te zijn
VerbeterpuntenJammer dat beloofde reparatie niet binnen 1 dag was omdat onderdeeel niet geleverd kon worden, maar dar lag buiten schuld filiaal
Pluspunten
Wifi! Waardoor je gewoon achter je laptop kunt doorwerken
VerbeterpuntenVeel te druk in de winkel, te weinig persooneel achter de receptie
Pluspunten
Zeer goede en klantgerichte service
Pluspunten
Vriendelijk personeel, afspraak op tijd na gekomen
Pluspunten
Snelle service, erg vriendelijk
Pluspunten
reparatie volgens afspraak.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan en een excuses voor het wachten.
VerbeterpuntenInkomende goederen ordenen bij binnenkomst. Alles ligt op een grote hoop ik de bandenrekken waardoor ze bijna 20 minuten naar mijn banden aan het zoeken geweest zijn. Er wordt besteld op kenteken dan ook afleveren op kenteken. (Bij elkaar houden) dat bevorderd de productiveit.
Pluspunten
De banden zijn netjes en snel gemonteerd, over materiaal en montage geen opmerkingen.
VerbeterpuntenAls je een verkeerde voorlichting krijgt in de offerte en afhandeling van de factuur. En daar heb je een klacht over. Dat de klachten afdeling niet eens de moeite neemt om te reageren. Ik had al betaald. Dus dan is het blijkbaar afgehandeld. Terwijl in mijn optie er fouten aan hun kant zijn gemaakt. Een gepaste reactie was leuk geweest. Dus bewaak goed de offerte en de werkelijke factuur.!
Pluspunten
Ik denk dat ze accuraat werken.
VerbeterpuntenBij eind bandenwissel moet de klant "getuige" zijn van het aandraaien van de wieldoppen. Ehh... is dit om aansprakelijkheid te ontlopen? Hoe kan een klant nu beoordelen dat die doppen goed zijn aangedraaid. Ik vertrouw erop dat 't werk goed en vakkundig gedaan is, ook als ik 't niet met eigen ogen aanschouw.