Pluspunten
Altijd vrolijk personeel, en ze kennen je.
Pluspunten
Vriendelijke, behulpzame en geduldige medewerkers. Mijn auto was gezogen!! Had ik niet verwacht...nog bedankt
VerbeterpuntenEen betere uitleenfiets. Eentje met goedwerkende lampen
Pluspunten
Ontzettend vriendelijke mannen, snelle service. Leuke sfeer, straalde rust uit. En ik had het gevoel dat de monteurs zeer professioneel waren.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Apk keurig afgehandeld
Pluspunten
Goede informatievoorziening en relatiebeheer, respect voor de klant
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ontvangst
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service Fijn een herinneringsmail voor de Apk en kleine beurt Redelijke prijsopgave die nagenoeg klopte
VerbeterpuntenTot nu toe zijn wij tevreden. Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
ze zijn erg vriendelijk
Verbeterpuntenik ben nu 2 keer bij kwikfit geweest en het valt me op dat iedere keer er vanalles extra vervangen moet worden. ik heb het idee dat ze je een beetje voor de gek houden om zo meer te kunnen verkopen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Door een steekproefinspectie duurde de APK langer. Daarvoor werd door verschillende mensen excuses gemaakt. Zeer attent.
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven dat er niet gerookt mag worden waar de klant wacht op zijn auto
Pluspunten
Pluspunten
geweldige service en vriendelijk en behulpzaam personeel
Pluspunten
APK laten doen. Helemaal prima.
Pluspunten
Snel, vriendelijk, duidelijk en overzichtelijk. en daarnaast een goede prijs !
Pluspunten
Goede afspraken mee maken. Alleen APK gekeurd Kon gebruik maken van een leenfiets.
Pluspunten
Klantvriendelijk, geeft tips.
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
waar ik bij andere kwikfit vestigingen niet kon wachten op reparatie van mijn lekke band, de auto moest achterlaten, kon ik dat hier wel. erg pretiig
Pluspunten
Vriendelijkheid Klantgerichtheid Uitvoerige uitleg over de gedane reparaties
Pluspunten
Pluspunten
Vlotte vriendelijke service en afhandeling
Pluspunten
geweldig Vriendelijk personeel en bij een probleem wordt er aan een oplossing gewerkt TOP!
Pluspunten
Netjes te woord gestaan en geholpen
VerbeterpuntenKadotje was ruitensproeiervloeistof bij te laten vullen, jammer dat dit niet gelijk gedaan wordt maar dat je ervoor terug moet komen
Pluspunten
Komen afspraak na. Snelle afspaak en snelle afhandeling. Erg blij mee
Pluspunten
alles volgens afspraak, dus prima