Pluspunten
Kwamen volledig onverwachts binnen met pech vanaf de snelweg, remproblenen, maar werden toch ondanks dat het er best druk uitzag, direct geholpen. Compleet nieuwe remschijven en blokken vervangen, en toch super snel. Zelfs de prijs was aanvaardbaar. Goed gedaan, ga zo door!!! En nog bedankt.
Pluspunten
service is zeer goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettig ontvangst bij de receptie. Snelle service en correcte competente monteur.
Pluspunten
Snel en goede informatie en service
Pluspunten
Snelle service. Vriendelijk personeel.
Pluspunten
Werkt volgens afspraak.
VerbeterpuntenGedn
Pluspunten
prima service,
Pluspunten
vriendelijke en correct. inhoudelijk goede adviezen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer vriendelijk
VerbeterpuntenVond het ietswat koud. Maar had ook rokje en panty aan en dat is voor zo'n ruimte wat te koud gekleed
Pluspunten
Kwikfit-team Hanzeweg Deventer: Top, Joviaal en zorgvuldig! Denken mee en bellen op tijd! Hebben een extra Bonus verdiend.
Pluspunten
Altijd een een bijzonder aardige ontvangst en afhandeling!. Chapeau!
Pluspunten
Prettige behulpzame mensen .
Pluspunten
Onbeschoft gedrag.. Ik werd echt als stukvuil behandeld. Terwijl ik met een leasewagen aan kwam
VerbeterpuntenHeel veel.. maar om mee te beginnen: Communicatie.
Pluspunten
Snel en efficiënt
VerbeterpuntenCorrecte spanning banden
Pluspunten
Excellent service and I do like the new layout
Pluspunten
Aardige behulpzame medewerkers
Pluspunten
Vriendelijk en kundig personeel
VerbeterpuntenIk had een half uur vertraging voor een bandenwissel. Als ik dat van tevoren had geweten had ik mijn tijd beter kunnen inplannen.
Pluspunten
Beleefd personeel, duidelijke informaties en komen afspraak na.
VerbeterpuntenJammer dat band RA profiel 2,5mm niet is omgewisseld met reserveband met 4,8mm tijdens de kleine beurt en APK keuring. Of er even over gebeld hadden. De rest van de banden was 5,0mm of hoger. Misschien kan dit alsnog?
Pluspunten
Alles keurig geregeld conform afspraak.