Pluspunten
Alles keurig geregeld conform afspraak.
Pluspunten
Geen en dit is al jaren zo, helaas
Verbeterpunten-Niet lezen van de aanmelding/opmerkingen via website -Leiding geeft niet duidelijk aan wat er in de werkplaats aan de auto verricht moest worden.(bandenwissel op stalen velgen en niet op de velgen/zomerbanden die op de auto zitten. -Auto wordt wild mee omgegaan, hard de werkplaats in rijden en grof op de lift gezet. -Werkpersoneel klets duidelijk zichtbaar over de wachtende klanten
Pluspunten
Snelle goede service, duidelijke uitleg over de gedane werkzaamheden en goede after service!
Pluspunten
Ging vlot en netjes
Pluspunten
vriendelijke service, altijd bereid om een oplossing te bieden
VerbeterpuntenMen is niet in staat een bandenwissel in 1x goed te doen. De laatste 4 wissels altijd extra afspraken nodig gehad om tot een acceptabel resultaat te komen. Ook nu weer een trillende auto boven de 100 km/u na de wissel naar de winterbanden die prima reden toen ze er dit voorjaar af gingen.
Pluspunten
Aardige mensen, rampzalig parkeren
VerbeterpuntenLeren omgaan met onverwachte situaties. Denk niet dat ik als klant bij een bandenwissel die in eerste instantie niet lukt van alles moet bedenken om echt mobiel te zijn (en niet met een thuisbrenger op pad gestuurd wordt). Uiteindelijk is alles goed gekomen
Pluspunten
vriendelijk en hulpvaardig Voor bandenwissel en kleine reparaties kan ik Kwik fit aanbevelen. Voor computerstoringen is Kwik fit niet uitgerust met de juiste apparatuur.
Pluspunten
Online afspraak maken voor APK gaat goed, kortingsbon via de post. Je krijgt een leenfiets mee. Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenMomenteel geen aanmerkingen
Pluspunten
Hulpvaardigheid bij de planning van reparatie in combinatie met bandenwissel. Verzetten van afspraken.
VerbeterpuntenVoelde me niet welkom (er werd o..m. gevraagd 'wat ik eigenlijk kwam doen'). Met pinpas kon ik slechts een beperkt bedrag pinnen (ondanks ruime mogelijkheid voor mijn pinpas), overmaken ter plekke kon niet, overmaken restant naar bank kon niet. UIteindelijk terug moeten komen om cash bij te betalen. Laat klanten van te voren weten over de betaalmogelijkheden.
Pluspunten
Bij vestiging in Zoetermeer geweest. Aardige, vrolijke mensen. Zeer klantvriendelijk. Goed werk geleverd.
VerbeterpuntenBetere koffie ;-)
Pluspunten
Vriendelijke service, er wordt gedaan wat afgesproken is, duidelijke uitleg.
Pluspunten
Goed en duidelijk antwoord op vragen; realistische benadering.
Pluspunten
Snel, klantvriendelijk, gastvrij. Als het even kan probeer ik hier altijd mijn banden te laten wisselen. Top bedrijf!
VerbeterpuntenCheck bij het afnemen van de banden het profiel, dan weet je dan al of bij de volgende wissel er nieuwe banden op moeten of niet. Nu loop je het risico, als er toestemming gegeven wordt door lease mij voor nieuwe banden, dat die op voorraad liggen en er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Overigens is dit gewoon een voorbeeld. Bij mij ging gewoon alles goed.
Pluspunten
Zeer snel geholpen. Goed contact gehouden.
VerbeterpuntenHeb het idee dat er bij goedkope apk keuringen altijd gezocht wordt naar kleine dingen om toch nog iets te verdienen. Dat vind ik jammer. Geldt overigens bij alle bedrijven.
Pluspunten
Prettige wachtruimte en snelle service
VerbeterpuntenBij bandenwissel van zomer naar winterbanden werden de zomerbanden niet gemerkt. Normaal wordt op band of velg aangegeven van welke plaats het wiel afkomstig is: RV, LA enz. Nu niet. Dat wordt dus de volgende keer zoeken.... Ook werd de wielmoer met afwijkende maat overgeslagen bij het aandraaien met de momentsleutel. Pas toen ik daar wat van zei werd dit alsnog gedaan.
Pluspunten
goede en snelle service. vriendelijk en beleefd personeel. Helemaal top.
Verbeterpuntenik zou geen verbeterpunten op kunnen noemen.
Pluspunten
Zeer goede service, bleven ook zeer correct, ook al bromde ik best wel toen mn auto hier en daar wat aanpassingen nodig had voor de APK.
Pluspunten
Super vriendelijk en snel! Ik ging eerder altijd bij het filiaal in Brunssum. In Brunssum was het net alsof ze elke keer weer met het verkeerde been uit bed waren gestapt!
VerbeterpuntenGeen! Ik vind het top zo!
Pluspunten
Alles netjes afgehandeld!
Pluspunten
Goede snelle service, vriendelijke personeel
Pluspunten
Denken mee als er een probleem is!
Pluspunten
Vriendelijk behulpzaam personeel
Pluspunten
Redelijk snel. Meenemen voor controle wielmoeren.
VerbeterpuntenMeer gegevens tijdens controle zoals welke kracht de moeren worden aan gedraaid.