Pluspunten
waar ik bij andere kwikfit vestigingen niet kon wachten op reparatie van mijn lekke band, de auto moest achterlaten, kon ik dat hier wel. erg pretiig
Pluspunten
Vriendelijkheid Klantgerichtheid Uitvoerige uitleg over de gedane reparaties
Pluspunten
Pluspunten
Vlotte vriendelijke service en afhandeling
Pluspunten
geweldig Vriendelijk personeel en bij een probleem wordt er aan een oplossing gewerkt TOP!
Pluspunten
Netjes te woord gestaan en geholpen
VerbeterpuntenKadotje was ruitensproeiervloeistof bij te laten vullen, jammer dat dit niet gelijk gedaan wordt maar dat je ervoor terug moet komen
Pluspunten
Komen afspraak na. Snelle afspaak en snelle afhandeling. Erg blij mee
Pluspunten
alles volgens afspraak, dus prima
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Snelle service. Alles conform afspraak.
VerbeterpuntenRaadpleeg historie auto voor te bellen over probleem tijdens beurt.
Pluspunten
komt betrouwbaar over.klantvriendelijk
Verbeterpuntenmonteurs mogen wel wat spraakzamer zijn. banden met all in prijzen aanbieden
lang verhaal, als u geïnteresseerd bent om te weten, contacteer mij via mijn email
Pluspunten
Klantvriendelijk, gastvrij, vakkundig, nette werkstijl
Pluspunten
Snelle en betaalbare APK.
VerbeterpuntenIk vroeg of ik kOn blijven plakken ik Had toch 3u niks te doen. Ze stuurden me weg ( wel met leenfiets, TOP) en belden een uurtje later al...
Pluspunten
Goed, vriendelijk. Prima op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenNo
Pluspunten
alles volgens afspraak en mijn auto is dit jaar nog niet eerder zo schoon geweest
Pluspunten
Correct en keurig behandeld geen klachten
Pluspunten
Aardige en kundige mensen die meedenken
VerbeterpuntenIk zou het ontzettend fijn vinden als ik ook voor wat grotere reparaties bij Kwikfit terecht zou kunnen
Pluspunten
Snel, correct en vakbekwaam.
Pluspunten
vriendelijke, goede uitleg over wat er gedaan is. telefonisch contact wanneer kosten hoger uitvallen
Pluspunten
klantvriendelijk Prima service