Pluspunten
snelle service klantvriendelijk
Pluspunten
Vriendelijk, duidelijk, eerlijk
Pluspunten
Vriendelijk personeel, vakbekwaam, niet al te duur, goeie acties.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle service, duidelijk verhaal, geen onverwachte kosten.
VerbeterpuntenActief aanbieden van een leenfiets.
Pluspunten
klantvriendelijk houding, netjes gebeld, overlegd
Pluspunten
Word netjes en professioneel te woord gestaan. Snelle en goede service. Duidelijke uitleg bij het afhalen van de auto wat er is gebeurd etc. Ik kan alleen maar tevreden zijn met wat ik heb gezien/ervaren! ;)
Pluspunten
Netjes, meer dan goede website, vriendelijk personeel en voordelig en doen ook nergens moeilijk over.
VerbeterpuntenAls gezegd word na gebeld te hebben om 14.30 dat de auto om 17.00 klaar is en ik ben er en moet dan bijna een half uur wachten.......
Pluspunten
Vriendelijke en correcte service. Goede uitleg wat er allemaal gedaan is.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
SPV praktijk Tillemans
VerbeterpuntenSPV praktijk Tillemans
Pluspunten
vriendelijk en snel geholpen!
Pluspunten
Afspraak = afspraak Het verzoek om de auto voor het middaguur klaar te hebben wel netjes beloond. De auto de dag vóór de kleine beurt en APK keuring gebracht, werd deze 's avonds netjes binnen gezet. Voortijdig telefonisch op de hoogte gebracht van eventuele meerkosten.
VerbeterpuntenGa zo door, zou ik zeggen.
Pluspunten
Werkuitvoering , en hun vriendelijkheid sprak me erg aan.
Pluspunten
Geen ellende met extra kosten, alles geregeld zoals beloofd
VerbeterpuntenAlles perfect
Pluspunten
Gisteren een nieuwe accu laten monteren. Goed en snel.
VerbeterpuntenAls er een accu vervangen wordt moet men niet vergeten dat de stroomtoevoer onderbroken wordt, wat inhoud dat de datum en klok opnieuw moet worden ingesteld. M.i. hoort dat wel bij de service.
Pluspunten
vriendelijk, graag willen helpen ivm korte tijd voor de APK keuring. kortom prima
Pluspunten
Snelle service Gratis koffie in de wachtruimte Klant wordt betrokken bij eindcontrole
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service en vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenBlijkbaar sta ik in het systeem als mevrouw, en dat ben ik niet ;)
Pluspunten
on line afspraak werkt prima. Monteur was proffesioneel en had goede kennis van Airco systeem. Auto was binnen tijdsbestek gereed.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk Snel Netjes
VerbeterpuntenMiste een uitlijningsverslag
Pluspunten
Klantvriendelijk, prettig geholpen door kundige monteur.
VerbeterpuntenUitstraling van de locatie - receptie en sanitair in soort bouwcontainer. Setting past niet bij de kwaliteit van bedrijf en personeel.
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst Netjes gebeld voor reparaties Op tijd gebeld dat de auto klaar was.
Pluspunten
SUPER SERVICE