Pluspunten
Afspraak op korte termijn was goed mogelijk, Werkzaamheden naar tevredenheid en op tijd uitgevoerd
Pluspunten
Keurig ontvangen gevraagde uitgevoerd en zelfs tijd voor uitlijnen en ster reparatie .Keurig gebeld dat de auto weer klaar stond .
VerbeterpuntenSterretje in glas gerapareerd nog iets zichtbaar helaas niks aan te doen maar jammer dat de voorruit niet was schoongemaakt alleen op plek waar de ster zat verbeterpuntje verder zeer tevreden
Pluspunten
goede vakmonteurs
Verbeterpuntenweg breng en ophaal service wil er best voor betaken
Pluspunten
Snel geholpen
VerbeterpuntenGeen dingen opdringen, En wees eerlijk
Pluspunten
Behulpzaam en klantvriendelijk
Pluspunten
Afspraken worden goed nagekomen. Geen verrassingen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik wordt altijd direct en correct geholpen, door de actie op banden in combinatie met ANWB leden voordeel kwam ik voordeliger uit dan verwacht.
Pluspunten
goede service/prettig geholpen
Pluspunten
snel netjes goed vriendelijk
Pluspunten
Prima en vriendelijk personeel. Trekhaak laten monteren. Ziet er goed uit.
Pluspunten
Vlotte service Vriendelijk personeel Goede uitleg bij het probleem
Pluspunten
Netjes geholpen
Pluspunten
snelle service
VerbeterpuntenDe auto werd geweigerd terwijl wanneer men even goed had doorgevraagd men gezien had dat er een contract was. Ik had de afspraak al 4 weken daarvoor gemaakt! na 100000 beurt onderhoudsboekje NIET ingevuld.
Pluspunten
Duidelijk, vriendelijk, snel en goed
Pluspunten
Keurig op tijd geholpen. Nette ontvangst
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Vriendelijk geholpen Snel
VerbeterpuntenRegistratie (ik ben namelijk aangeschreven in deze mail met mevrouw gevaert ipv meneer :-))
Pluspunten
Goede service, goede ontvangst. Werkzaamheden op tijd uitgevoerd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer vriendelijk geholpen
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Vriendelijke baliemedewerker. Afspraak maken/ verzetten via internet. Kwik-Fit Roosendaal aan de Vijhuizenberg levert mij al jaren goede service en straalt proffesionaliteit uit.
Pluspunten
Vriendelijk, deskundig
VerbeterpuntenX
Ik kreeg van avond noch een afspraak herinnering voor maandag, terwijl ik woensdag rond 17.00 uur heb afgemeld. Ik heb op de computer op gezocht over afkeur punten RDW. Dan zie je dat het helemaal verkeert gezien is, dus ik ben op extra kosten en tijd gejacht. Ik zit te over wegen om er Radar naar te vragen. dus ik ben bedondert.M
Pluspunten
Duidelijkheid, ontvangst- en wachtruimte, vriendelijk
Al een aantal jaren laat ik mijn bandenwissel hier doen. Soms gaat het goed, maar meestal niet. De ene bleek toen ik na een uur terugkwam dat er geen banden klaarstonden, de andere keer waren de verkeerde banden gemonteerd. De laatste keer bleek één van de zomerbanden kapot en heb ik twee weken met drie zomerbanden en een winterband rond gereden . Ik zou worden gebeld als de nieuwe zomerband binnen was, maar ook dat was vergeten. Uiteindelijk komt het altijd wel goed, maar het kost zo wel steeds véél tijd en ergernis.