Pluspunten
Goede info Heel bekwaam Ze houden zich aan de afspraken die in het begin zijn gemaakt.
VerbeterpuntenVoor nu 5 sterren. Hopelijk dat dit zo blijft en niet alleen bij de eerste keer zo is. Aan mij hebben ze dan een vaste klant erbij
Pluspunten
ik kwam voor apk keuring was 1 dag na afloopdatum apk . maar kreeg na mijn vraag wat hiervan de gevolgen zouden kunnen zijn keurig en uitgebreid antwoord. wachttijd was minder dan 1 uur zeer vriendelijk personeel
Pluspunten
Goede communicatie over de telefoon en aan de balie. Afspraak is ook echt afspraak en er waren geen tegenvallers. Wel werd er gewaarschuwd dat een nieuwe uitlaat nodig zou zijn binnenkort. Heel netjes. Ik kom weer terug.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correcte afspraak. Vlotte uitvoering.
Pluspunten
Kon snel terecht voor mijn autoruit schade. Makkelijk een afspraak te plannen, en kreeg nog herinnering per email.
VerbeterpuntenWachttijd veel te lang tijdens reparatie, ook veel langer als afgesproken.
Pluspunten
Top service, vriendelijk personeel. Werd direct gewezen op een ander punt dan waarvoor ik kwam, dit vond ik zeer attent.
Pluspunten
Goede service Afspraken op korte termijn Korte wachttijden Prijs-kwaliteit optimaal Op korte afstand van huis Klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super en snel geholpen. Ik kreeg zelfs nog geld terug.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Snel geholpen en vriendelijk personeel
Pluspunten
Ook gekeken naar het uitlijnen van de wielen zonder dat ok het had gevraagd
VerbeterpuntenNiets gehoord over de achter banden die niet zijn vervangen. Had graag gehoord hoeveel profiel daar nog op zit!
Pluspunten
Snel, precies op tijd geholpen, eindtijd precies goed. Vriendelijk en adequaat.
Pluspunten
Pluspunten
vriendelijke bediening. correcte uitvoering werkzaamheden. na iedere beurt weer en perfecte auto.
VerbeterpuntenLekker doorgaan zo
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle afhandeling
VerbeterpuntenEen tip is de duidelijkheid bij de kassa, niet bij mijzelf maar de klant voor mij. Voor hem was het niet duidelijk of hij klaar was of niet. Maar dat kan ook aan de man zelf liggen...
Pluspunten
Snelle service. Prima uitgevoerd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en goed geholpen. Vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenMeer leenfietsen
Pluspunten
Goed en snel geholpen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes, mooi goed afgewerkt, zoals altijd eigenlijk
VerbeterpuntenJammer dat er geen "preventiesticker" meer zijn.
Pluspunten
Keurig geholpen
Pluspunten
Na een klacht, direct, geholpen en verholpen . Vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenZou er geen weten
Pluspunten
Je komt niet voor verrassingen te staan. Er wordt netjes gewerkt door vakbekwame medewerkers.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Goede bereikbaarheid Aardige mensen die heldere uitleg geven Snel en op tijd