Pluspunten
Geen ellende met extra kosten, alles geregeld zoals beloofd
VerbeterpuntenAlles perfect
Pluspunten
Gisteren een nieuwe accu laten monteren. Goed en snel.
VerbeterpuntenAls er een accu vervangen wordt moet men niet vergeten dat de stroomtoevoer onderbroken wordt, wat inhoud dat de datum en klok opnieuw moet worden ingesteld. M.i. hoort dat wel bij de service.
Pluspunten
vriendelijk, graag willen helpen ivm korte tijd voor de APK keuring. kortom prima
Pluspunten
Snelle service Gratis koffie in de wachtruimte Klant wordt betrokken bij eindcontrole
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service en vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenBlijkbaar sta ik in het systeem als mevrouw, en dat ben ik niet ;)
Pluspunten
on line afspraak werkt prima. Monteur was proffesioneel en had goede kennis van Airco systeem. Auto was binnen tijdsbestek gereed.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk Snel Netjes
VerbeterpuntenMiste een uitlijningsverslag
Pluspunten
Klantvriendelijk, prettig geholpen door kundige monteur.
VerbeterpuntenUitstraling van de locatie - receptie en sanitair in soort bouwcontainer. Setting past niet bij de kwaliteit van bedrijf en personeel.
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst Netjes gebeld voor reparaties Op tijd gebeld dat de auto klaar was.
Pluspunten
SUPER SERVICE
Pluspunten
Snelle, prima service tegen een goede prijs.
Pluspunten
Gemaak van bestellen (online regelen en betalen), duidelijkheid over eventuele extra kosten, snel gedaan, vriendelijk!
Pluspunten
Vriendelijke receptie en de garage komt op mij betrouwbaar over.
VerbeterpuntenZou ik nu op dit moment niet weten
Pluspunten
Vriendelijk Service
Verbeterpunten/
Pluspunten
Aardige mensen die je oprecht zo goed mogelijk proberen te helpen. Diana in vestiging Galjoenweg Maastricht is zeer behulpzaam en deskundig.
VerbeterpuntenBij inleveren van vermeend defecte accu voor de zekerheid checken of de accu wel echt defect is. In mijn geval was de dynamo het probleem en had ik me een nieuwe accu kunnen besparen.
Bericht sturen als de auto klaar is.
Pluspunten
Professioneel en communicatief
Pluspunten
Klantvriendelijk, maar vooral deskundig en alle werkzaamheden waarvoor ik kwam met meer dan volle tevredenheid verricht. Bravo, dat gebeurt NIET bij elke filiaal.
Pluspunten
Correct en flexibel
VerbeterpuntenMonteurs die in de garage-opening (in het zicht van de straat) samenscholen om een sigaretje te roken, te pauzeren. Dit lijkt alsof het niet druk is....
Pluspunten
Ondanks dat ik iets te laat aanwezig was voor mijn bandenwissel, toch nog geholpen. Medewerkers komen vriendelijk en servicegericht over.
Pluspunten
heel goed bereikbaar, prettig contact, goed in overleg
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie, helder advies
VerbeterpuntenHalf sterretje eraf, kreeg geen telefoontje toen de auto klaar was. Was wel gevraagd. Verder top, kom hier zeker terug