Pluspunten
correct en punctueel
Pluspunten
Sympathieke medewerkers. Accuraat en hulpvaardig.
VerbeterpuntenHet was bekend van vorige bezoeken dat ik ANWB lid ben. Het is wenselijk dat dit automatisch wordt verwerkt of dat men navraagt of ik nog steeds lid ben. Nu moet ik via klantenservice mijn korting terugvragen.
Pluspunten
vriendelijk, WiFi snel
Pluspunten
SneLe service. Mijn auto rijdt na de kleine beurt weer als een zonnetje
VerbeterpuntenGoedkoper
Pluspunten
Snel geholpen, vriendelijke medewerker.
Pluspunten
keurig conform planning en vriendelijk personeel
Pluspunten
Supersnel en goed geholpen
VerbeterpuntenAndere bedrijven maken gebruik van stoelhoezen om te voorkomen dat smeer/olie op de stoel en op de kleding van de bestuurder terechtkomt. KwikFit Roermond maakt hier helaas geen gebruik van.
Pluspunten
Er wordt hard en met kunde gewerkt.
VerbeterpuntenBetere koffie....
Pluspunten
zeer klantvriendelijk, betrokken, snel efficient en prima 'wachtruimte' met wifi en koffie.
Pluspunten
Klantvriendelijk. Komt afspraken na. Correcte behandeling. Vriendelijke medewerkers.
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntengeen netjes geholpen
Het is niet mevrouw, maar meneer van Andel :-)
Pluspunten
Afspraak keurig nagekomen en vriendelijk behandeld.
VerbeterpuntenKan niet wat bedenken.
Pluspunten
vriendelijkheid personeel
Pluspunten
Prima service - ruitenvloeistof werd tijdens bandenwissel netjes bijgevuld- vriendelijk personeel
Verbeterpuntenwachtruimte is gedateerd
Pluspunten
alles is positief al meer als vijftien jaar heb ik de wagen daar in onderhoud altijd goed behandeld tegen betaalbare prijzen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
goede ontvangst, alles precies op tijd
Pluspunten
snel
Verbeterpuntenmet de vieze overall in de auto gaan zitten vind ik niet erg netjes.
Pluspunten
Keurig conform afspraak
Pluspunten
super snel en correct
Verbeterpuntenach..is een noodlocatie die alleen gebruikt word voor wissels.. ik stoor me er niet aan maar kan me voorstellen dat andere dat wellicht wel doen... 4 banden wisselen in 25 minuten vind ik top!
Pluspunten
Efficiënt, correct en aardig