Pluspunten

Super snelle service.

Wifi is er niet

Pluspunten

Heel correcte behandeling, vriendelijk, informatief over kosten en tijd.

Geen , zo doorgaan

Pluspunten

Prima service, alles behandeld conform afspraken, korte wachttijd

Pluspunten

Afhandeling en communicatie

nvt

Pluspunten

Snelle service en goede koffie.

Na het mondeling maken van de afspraak graag de afspraak bevestigen via de mail.

Pluspunten

Vriendelijk en kundig personeel

Pluspunten

Zeer goed ontvangst, warm welkom! Oudere meneer die achter de balie staat heeft me al meerdere keren zeer goed geholpen, hij staat echt voor klantgerichtheid! Daar kunnen bedrijven een voorbeeld aan nemen!

geen punten.

2 sterren: slechter dan verwacht

* Telefonisch dramatisch bereikbaar. Meerdere malen moeten bellen om afspraak te verplaatsen. Aantal keren geen gehoor en aantal keren na 10 min in de wacht zelf de verbinding verbroken * 1,5 uur voor een bandenwissel is echt VEEL te lang

Pluspunten

Hele goede service. Er werd echt meegedacht over een goede en redelijke oplossing voor de apk keuring.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle werk geleverd (banden wisseling)

één band in de transport van de opslagplaats naar de filiaal in Afoort kwijtgeraakt. Doordat moest ik een nieuwe afspraak maken.

Pluspunten

vlotte en volgens mij deskundige afhandeling. leuke geste dat er zonder vragen een beschermdop op trekhaak werd gezet (was ik kwijt)

jammer dat de gratis zomercheck niet is uitgevoerd die wel op internet werd vermeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede ontvangst Snelle en correcte service

Klant wegsturen met draaiende motor, zonder de smartkey te overhandigen had niet mogen voorkomen. Ik ging er van uit dat deze in de auto lag. Monteur had de smartkey in zijn overall laten zitten. Na afzetten motor kon ik de auto niet meer te starten. Telefonisch was kwik-Fit Roosendaal op dat moment niet bereikbaar. Iemand heeft mij terug moeten brengen naar kwikfit. Aan te bevelen om de procedure nog eens te herzien op dit punt.

Pluspunten

Hartelijke ontvangst, mooi op tijd en de banden waren snel verwisseld. rond de 20-25 minuten. Samen de laatste check doen samen met eventuele beschadigde velgen (stoeprandje). Prima. nu nog even de nacontrole

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Snel en schoon

Bij het ophalen/inrijden van de auto rustig aan doen. niet overmatig gas geven of snel optrekken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nvt

De filiaalmanager is niet klantvriendelijk en is geen voorbeeld voor zijn werknemers als een stageloper de filiaalmanager moet uitleggen hoe het in zijn werk gaat lijkt mij dit geen goed bedrijf

Pluspunten

Bandenvervanging conform afspraak

Wellicht doorgeven hoelang een afspraak duurt in de bevestiging van de afspraak

Pluspunten

Vestiging Haarlem Surinameweg: vriendelijke service, leuke aanbiedingen, tevreden over kwaliteit

Andere vestigingen raden soms reparaties aan die niet nodig zijn

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Initiële service en eerste correctieve actie

Alles vanaf dat het probleem niet opgelost werd, klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, nakomen van afspraken, analyseren van problemen, oplossen van problemen. De ronduit belachelijke en klantonvriendelijke houding van Kwik Fit is een reden om hier nooit meer te komen. In Januari geweest voor een set banden, deze bleken niet goed aangezien mijn auto erg stuiterde nadat deze banden gemonteerd waren, hierna ben ik verschillende keren terug geweest om uiteindelijk 4 nieuwe banden van een ander merk en type te krijgen. Tot hier klasse service. Deze banden blijken echter hetzelfde euvel te vertonen en wanneer ik bij Toyota een analyse uit laat voeren komen die tot de conclusie dat het de banden zijn. Wanneer ik Kwik Fit in Den Bosch hiermee confronteer krijg ik een zeer gepikeerde en onvriendelijke man aan de lijn die het er niet meer eens is dat ik een 3e partij heb ingeschakeld om dit te analyseren. Hij zou contact op nemen met het hoofdkantoor over de vervolgstappen maar deze man verteld meteen dat het hoofdkantoor "er al klaar mee is". Uiteindelijk wordt overeengekomen dat de geleverde banden retour gaan en ik mijn geld terug zou krijgen. Conform afspraak breng ik de banden terug bij kwik fit. De man herinnert onze afspraak opeens heel anders en ik moet nog langskomen zodat hij de nieuwe banden kan bekijken(??). Ik bel Kwik Fit om een schriftelijke bevestiging dat ik hierna mij geld terug krijg, die kunnen ze niet geven. Ronduit belachelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en correct geholpen door medewerkers.

Voorbanden bleken versleten te zijn. Door leasemaatschappij voorgeschreven banden waren niet op voorraad daarom nog een keer moeten terugkomen. Dit is niet handig. Bij ophalen sleutels einde van de middag ca 10 min. moeten wachten tot dat ik aan de beurt was. Er was slechts 1 persoon aan de balie die ook de binnenkomende telefoontjes moest beantwoorden. De opnemen van de telefoontjes ging voor de wachtenden in de rij. Dit is niet klantvriendelijk.

Pluspunten

Klantvriendelijk , prima service

Pluspunten

Goede service, ik werd snel geholpen.

Communicatie met de klantenservice. Afspraak moet goed in te plannen zijn.