makkelijker toegankelijk en sneleere service duurt nu lang voor een afspraak staat
Pluspunten
Goede service, bandenwissel netjes binnen de aangegeven tijd, reminder voor de afspraak
Pluspunten
Geen positieve punten
VerbeterpuntenLange wachttijden. Naar mijn mening zeer hoge rekening.
Pluspunten
Vlotte service. Goede uitleg.
VerbeterpuntenNee. Prima
Pluspunten
Vriendelijke behandeling goede service
Pluspunten
Hele goede service en aardige mensen
Pluspunten
Vriendelijk en ze houden zich aan hun afspraak
VerbeterpuntenZou ik nu niet weten
Pluspunten
Ik werd goed geholpen aan de balie.De keuring was snel en bekwaam Men .Is zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
VerbeterpuntenKoffie en thee = ok. Ik miste alleen koud water of een blikjesautomaat.
Pluspunten
geweldig
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Alles wordt keurig netjes uitgevoerd.
VerbeterpuntenIk moet vaak zelf om 17 uur bellen of de auto al klaar is. Als ik dan aankom is het hartstikke druk, omdat iedereen zijn auto dan komt halen. Wachtruimte is verziekend heet.
Pluspunten
Snelle service, duidelijke prijsafspraken.
Pluspunten
Klantvriendelijk en snel plek.
Pluspunten
snelle en goeda service klantvriendelijk
Verbeterpuntenis goed zo
Pluspunten
heel erg vriendelijk geholpen, door een meedenker!
Pluspunten
Bestelling en een afspraak online gemaakt. 4 banden laten verwisselen Prima service. Niet lang hoeven te wachten.
Pluspunten
Geweldige medewerkers, erg vriendelijk en behulpzaam. Denken goed vooruit.
VerbeterpuntenExtra monteur wegens drukte
Pluspunten
Alles keurig op tijd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle service
VerbeterpuntenIemand van uw werknemers is een onbeschofte hork. Ik kreeg een voicemail dat ik, itt wat ik gezegd had, de sleutels niet in mijn auto had achter gelaten. Aan het eind van het bericht wist de beller niet dat de opname van de voicemail niet was gestopt en werd ik door hem twee voor "hondekop" uitgemaakt
Pluspunten
Goede service en zeer klantvriendelijk. Goede uitleg van wat er gedaan is.
Pluspunten
Snelle, eenvoudige service. Makkelijk online te boeken en een zeer attente, vriendelijke klantenservicelijn (die mee denkt).
VerbeterpuntenOnline/telefonische service kan beter worden doorgezet in de garage (meer uitleg over wat er gaat gebeuren, meer uitleg over wat men kan verwachten).
Pluspunten
Vriendelijk personeel. goed geholpen
VerbeterpuntenIk kon pas laat een afspraak maken. daardoor te lang met winterbanden gereden. capaciteit in maand april mag hoger.
Pluspunten
Hartelijke, vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg van de werkzaamheden en het tijdsbestek. Attenderen op andere zaken dan waarvoor ik kwam.