Pluspunten
TOP
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Teveel om op te noemen. Kortom TOP
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De perfecte gastvrijheid en snelle service.
VerbeterpuntenDe wc was schoon voor het oog. Op het briefje zag ik dat het even geleden was dat deze schoon gemaakt is.
Pluspunten
Vriendelijk personeel.
Pluspunten
snelle en goede service, incl een bak koffie.
Pluspunten
Vriendelijk ontvangen, werd op afgesproken tijdstip geholpen. Werd vakkundig geholpen en goed advies gekregen over ev. gebreken. Leuk om een presentje te krijgen.
VerbeterpuntenGeen volgens mij
Pluspunten
klantvriendelijkheid en snelheid van behandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Telefonisch vriendelijk Vriendelijk aan de balie Heel positief: ze geven een advies en niet meteen dit moet nu vervangen of gerepareerd worden.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Vriendelijke en snelle service
Pluspunten
vriendelijk personeel en ze zijn kundig. en prijsvriendelijk
Verbeterpuntenkortingen goed doorvoeren, ik heb bij het brengen aangegeven lid te zijn vannFNV en ANWB ben inmiddels al drie keer in de garage geweest en elke keer klopt de rekening niet omdat er geen korting af is en moet dat gecorrigeerd worden.
Pluspunten
Had via internet een foute hoogtemaat opgegeven voor mijn nieuwe zomerbanden. Dat is via de klantenservice keurig en probleemloos hersteld. De nieuwe afspraak voor de nieuwe banden met de juiste maat is prima op de afgesproken tijd en zorgvuldig uitgevoerd.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
klantvriendelijk
Pluspunten
Goed en snel. Alles zoals het hoort.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Airco check, reinigen en bijvullen. Prima service en garantie, prijs zoals overeengekomen via internet afspraak.
Pluspunten
Goeie service, vriendelijk personeel
Pluspunten
Vriendelijk!! Snelle service. Telefonisch ook prettige communicatie.
Pluspunten
niet veel
Verbeterpuntenklantvriendelijkheid is ver te zoeken. afgekeurd op achterlichten die het niet doen volgens kwik-fit, maar bij auto ophalen blijken ze gewoon te werken. Vervolgens 250 euro vragen voor 2 dingen waarvan 1 dus helemaal niet nodig is.
Pluspunten
Snelle service en goede afhandeling van de servicebeurt.
Pluspunten
Gelijk en snel geholpen