Naast het vervangen van mijn voorruit had ik gebeld om even naar een deur te kijken. Bij aankomst nog gezegd Bij ophalen was er niet naar gekeken en kwam er een excuus dat de monteur van de ruiten had gebeld en dat het een hele dag koste om een deur na te kijken. Ongeloofwaardig en had dat dan bij aflevering gezegd
Goedemiddag Remko, Bedankt voor je feedback. Dit is niet de service waar je blij van wordt en mag verwachten van Kwik-Fit, onze excuses hiervoor. Graag wil ik dit verder voor je uitzoeken. Mag ik vragen bij welke garage u bent geweest. Graag ontvang ik ook van jou je kenteken dit omdat ons systeem werkt op basis van kentekens. Gelieve ontvang ik je reactie via de mail. Je kunt ons mailen naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-60040. Met vriendelijke groet, Johnny Klantenservice KwikFit
Ik keur al bijna 10 jaar mijn auto bij kwikfit, maar met veel teleurstelling moet ik zeggen dat sinds Cuneyt Arslan weg is bij de vestiging in Deventer (Hoge Hondstraay) is het daar een puinhoop. Er zitten onervaren personen die hun werk niet goed uitvoeren en auto's afkeuren voor extra centen. Mijn linker zijrichtingsaanwijzer deed het op het moment dat ik mijn auto bracht voor de keuring, maar toen ik mijn auto weer wilde ophalen was die afgekeurd omdat mijn zijrichtlingaanwijzer het niet meer zou doen. Wat is dit voor belachelijke gedoe? Hoogstwaarschijnlijk is deze tijdens de keuring beschadigd waardoor hij het niet meer doet, want hij deed het gewoon. Bovendien komt erbij dat de auto een maand daarvoor is gecheckt door een erkende garage en er was helemaal niks mis mee. Bij aankomst hadden ze al een factuur opgemaakt om de auto daar te laten repareren voor circa €300? Waar is de service gebleven mensen? Dus voor mij geen nieuwe keuring meer bij deze oneevaren gasten. Jullie zijn een vaste klant kwijtgwraakt.
Beste Sulak, Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft gehad en wij hierdoor je als klant kwijt zijn. Dit klinkt niet als de service waar je blij van wordt en welke je mag verwachten van KwikFit. Graag kom ik met je in contact om dit verder te kunnen onderzoeken. Wil je je gegevens naar ons toe sturen naar [email protected] onder referentienummer KL-60025. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
APK laten uitvoeren. Auto was voor de middag al weer klaar om op te halen.
Altijd vriendelijk. Kom er alleen voor bandenwissel maar niets te klagen. Hoe onderhoudsbeurt verloopt geen idee, maar vermoed dat dat ook gewoon goed gaat! Aanrader!
Met een schroef in mijn achterband naar Kwik-Fit Harderwijk. Met 20 minuten stond ik weer buiten met een nieuwe band. Perfect snel en vriendelijk geholpen.
Na het vervangen van één lekke band was deze band van een ander type (minder draagvermogen) dan de oorspronkelijke band. Deze is daarna kosteloos weer vervangen door de juiste band, dit op initiatief van Kwik-Fit. Prima service!
Snel Vriendelijk Klant gericht
Niet geïnformeerd over de extra kosten zoals de prijs van 3 bougies, 163 euro. Het ongevraagd vervangen van 2 ruitenwissers, terwijl 1 nog goed was kosten bijna 60 euro. Het ongevraagd toevoegen van additief aan de benzine kosten meer dan 30 euro
Beste Kurt, Bedankt voor jouw feedback. Wat vervelend om te vernemen dat je dit zo ervaren hebt. Ik heb vernomen van het desbetreffende filiaal dat er reeds met u contact is opgenomen hierover. Mocht u hierover nog vragen hebben, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
Goed geïnformeerd van te voren.
Vriendelijke ontvangst
keurig alles op tijd ook de info over de werkzaamheden en de prijs.
Met Dirk in Waalwijk is het altijd fijn zakendoen. Hij heeft het in de vingers: kundig, efficiënt, betrouwbaar en goedlachs. Hulde!!!!
Kon al een uur eerder terecht voor de bandenwissel, dan via Internet afgesproken. Kwam nog beter uit. Auto / ik was meteen aan de beurt en na een half uur had ik al vier nieuwe banden! Superservice!
I have found their service pretty intuitive to book appointment. They send necessary notifications regarding appointment and processes. I highly recommend their service.
In de vroege ochtend de auto gebracht en vroeg in de middag al weer kaar!
Elders bij de eigen Skoda dealer moest ik bijna 3 maanden wachten op het vervangen van de remblokken. Bij KwikFit kon ik binnen een week terecht!
Ja wat moet ik hier van zeggen Klantvriendelijk snel en zeer behulpzaam Ga zo door zal ik zeggen
Vriendelijk geholpen. Nette mensen. Koffie altijd warm.
Vertrouwd adres voor mij en vriendelijk personeel. Een minpuntje: Kwik-Fit heeft de prijzen flink verhoogd. Betaalde ik vorig jaar (2023) een bepaald bedrag voor de APK/grote beurt, dit jaar betaal ik hetzelfde bedrag voor de APK/kleine beurt. Indexatie begrijp ik, enige inflatie ook...maar dit vind ik wat extreem. Nota bene gaat het hier ook nog om een afspraak, (online) gemaakt in de 'black friday-periode' en uitgevoerd eerder deze maand (2024).
prima service goede communicatie en prima afwerking van de problemen
zeer correct vriendelijke balie medewerker
Altijd top!
Ik was te vroeg. De auto werd direct naar binnen gereden en werden de banden op de auto gemonteerd. Bij de Formule 1 kunnen ze het sneller, maar toch. Na 15 minuten reed ik naar huis. TOP