Onvoldoende

Naast het vervangen van mijn voorruit had ik gebeld om even naar een deur te kijken. Bij aankomst nog gezegd Bij ophalen was er niet naar gekeken en kwam er een excuus dat de monteur van de ruiten had gebeld en dat het een hele dag koste om een deur na te kijken. Ongeloofwaardig en had dat dan bij aflevering gezegd

Nooit meer

Ik keur al bijna 10 jaar mijn auto bij kwikfit, maar met veel teleurstelling moet ik zeggen dat sinds Cuneyt Arslan weg is bij de vestiging in Deventer (Hoge Hondstraay) is het daar een puinhoop. Er zitten onervaren personen die hun werk niet goed uitvoeren en auto's afkeuren voor extra centen. Mijn linker zijrichtingsaanwijzer deed het op het moment dat ik mijn auto bracht voor de keuring, maar toen ik mijn auto weer wilde ophalen was die afgekeurd omdat mijn zijrichtlingaanwijzer het niet meer zou doen. Wat is dit voor belachelijke gedoe? Hoogstwaarschijnlijk is deze tijdens de keuring beschadigd waardoor hij het niet meer doet, want hij deed het gewoon. Bovendien komt erbij dat de auto een maand daarvoor is gecheckt door een erkende garage en er was helemaal niks mis mee. Bij aankomst hadden ze al een factuur opgemaakt om de auto daar te laten repareren voor circa €300? Waar is de service gebleven mensen? Dus voor mij geen nieuwe keuring meer bij deze oneevaren gasten. Jullie zijn een vaste klant kwijtgwraakt.

Goede en nette service

Service staat op zeer hoog niveau

APK laten uitvoeren. Auto was voor de middag al weer klaar om op te halen.

Gewoon goed, niets meer, niets minder!

Altijd vriendelijk. Kom er alleen voor bandenwissel maar niets te klagen. Hoe onderhoudsbeurt verloopt geen idee, maar vermoed dat dat ook gewoon goed gaat! Aanrader!

Met een schroef in mijn achterband naar Kwik-Fit Harderwijk. Met 20 minuten stond ik weer buiten met een nieuwe band. Perfect snel en vriendelijk geholpen.

Netjes geholpen en een verkeerde band weer vervangen

Na het vervangen van één lekke band was deze band van een ander type (minder draagvermogen) dan de oorspronkelijke band. Deze is daarna kosteloos weer vervangen door de juiste band, dit op initiatief van Kwik-Fit. Prima service!

Snel Vriendelijk Klant gericht

Slecht

Niet geïnformeerd over de extra kosten zoals de prijs van 3 bougies, 163 euro. Het ongevraagd vervangen van 2 ruitenwissers, terwijl 1 nog goed was kosten bijna 60 euro. Het ongevraagd toevoegen van additief aan de benzine kosten meer dan 30 euro

Goed geïnformeerd van te voren.

Heel tevreden

Vriendelijke ontvangst

keurig alles op tijd ook de info over de werkzaamheden en de prijs.

Prima service met een vriendelijk gezicht

Met Dirk in Waalwijk is het altijd fijn zakendoen. Hij heeft het in de vingers: kundig, efficiënt, betrouwbaar en goedlachs. Hulde!!!!

Snel, vakkundig en vriendelijk

Kon al een uur eerder terecht voor de bandenwissel, dan via Internet afgesproken. Kwam nog beter uit. Auto / ik was meteen aan de beurt en na een half uur had ik al vier nieuwe banden! Superservice!

Very smooth process from start to end.

I have found their service pretty intuitive to book appointment. They send necessary notifications regarding appointment and processes. I highly recommend their service.

Vlotte en hopelijk goede keuring

In de vroege ochtend de auto gebracht en vroeg in de middag al weer kaar!

Uitstekende en vlotte service

Elders bij de eigen Skoda dealer moest ik bijna 3 maanden wachten op het vervangen van de remblokken. Bij KwikFit kon ik binnen een week terecht!

Heel goed snel en eenvoudig

Ja wat moet ik hier van zeggen Klantvriendelijk snel en zeer behulpzaam Ga zo door zal ik zeggen

Top garage in Assen

Vriendelijk geholpen. Nette mensen. Koffie altijd warm.

Vertrouwd adres, prijzig geworden

Vertrouwd adres voor mij en vriendelijk personeel. Een minpuntje: Kwik-Fit heeft de prijzen flink verhoogd. Betaalde ik vorig jaar (2023) een bepaald bedrag voor de APK/grote beurt, dit jaar betaal ik hetzelfde bedrag voor de APK/kleine beurt. Indexatie begrijp ik, enige inflatie ook...maar dit vind ik wat extreem. Nota bene gaat het hier ook nog om een afspraak, (online) gemaakt in de 'black friday-periode' en uitgevoerd eerder deze maand (2024).

prima service

prima service goede communicatie en prima afwerking van de problemen

klasse

zeer correct vriendelijke balie medewerker

Altijd top!

Altijd top!

Snel en deskundig

Ik was te vroeg. De auto werd direct naar binnen gereden en werden de banden op de auto gemonteerd. Bij de Formule 1 kunnen ze het sneller, maar toch. Na 15 minuten reed ik naar huis. TOP