Pluspunten
Snel en schoon
VerbeterpuntenBij het ophalen/inrijden van de auto rustig aan doen. niet overmatig gas geven of snel optrekken.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenDe filiaalmanager is niet klantvriendelijk en is geen voorbeeld voor zijn werknemers als een stageloper de filiaalmanager moet uitleggen hoe het in zijn werk gaat lijkt mij dit geen goed bedrijf
Pluspunten
Bandenvervanging conform afspraak
VerbeterpuntenWellicht doorgeven hoelang een afspraak duurt in de bevestiging van de afspraak
Pluspunten
Vestiging Haarlem Surinameweg: vriendelijke service, leuke aanbiedingen, tevreden over kwaliteit
VerbeterpuntenAndere vestigingen raden soms reparaties aan die niet nodig zijn
Pluspunten
Initiële service en eerste correctieve actie
VerbeterpuntenAlles vanaf dat het probleem niet opgelost werd, klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, nakomen van afspraken, analyseren van problemen, oplossen van problemen. De ronduit belachelijke en klantonvriendelijke houding van Kwik Fit is een reden om hier nooit meer te komen. In Januari geweest voor een set banden, deze bleken niet goed aangezien mijn auto erg stuiterde nadat deze banden gemonteerd waren, hierna ben ik verschillende keren terug geweest om uiteindelijk 4 nieuwe banden van een ander merk en type te krijgen. Tot hier klasse service. Deze banden blijken echter hetzelfde euvel te vertonen en wanneer ik bij Toyota een analyse uit laat voeren komen die tot de conclusie dat het de banden zijn. Wanneer ik Kwik Fit in Den Bosch hiermee confronteer krijg ik een zeer gepikeerde en onvriendelijke man aan de lijn die het er niet meer eens is dat ik een 3e partij heb ingeschakeld om dit te analyseren. Hij zou contact op nemen met het hoofdkantoor over de vervolgstappen maar deze man verteld meteen dat het hoofdkantoor "er al klaar mee is". Uiteindelijk wordt overeengekomen dat de geleverde banden retour gaan en ik mijn geld terug zou krijgen. Conform afspraak breng ik de banden terug bij kwik fit. De man herinnert onze afspraak opeens heel anders en ik moet nog langskomen zodat hij de nieuwe banden kan bekijken(??). Ik bel Kwik Fit om een schriftelijke bevestiging dat ik hierna mij geld terug krijg, die kunnen ze niet geven. Ronduit belachelijk.
Pluspunten
Vriendelijk en correct geholpen door medewerkers.
VerbeterpuntenVoorbanden bleken versleten te zijn. Door leasemaatschappij voorgeschreven banden waren niet op voorraad daarom nog een keer moeten terugkomen. Dit is niet handig. Bij ophalen sleutels einde van de middag ca 10 min. moeten wachten tot dat ik aan de beurt was. Er was slechts 1 persoon aan de balie die ook de binnenkomende telefoontjes moest beantwoorden. De opnemen van de telefoontjes ging voor de wachtenden in de rij. Dit is niet klantvriendelijk.
Pluspunten
Klantvriendelijk , prima service
Pluspunten
Goede service, ik werd snel geholpen.
VerbeterpuntenCommunicatie met de klantenservice. Afspraak moet goed in te plannen zijn.
Pluspunten
Online afspraak maken mogelijk, ontvang duidelijke afspraak bevestiging. Werkzaamheden werden binnen aangegeven tijd afgerond.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prima en snelle service. Aardig personeel. Fijn dat Kwit-Fit op zaterdag open is.
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Pluspunten
Flexibel, klantvriendelijk
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Goede service, heel behulpzaam bij de balie. Houden zich strak aan hun eigen regels, komen hun afspraken op tijd na!
Pluspunten
Vriendelijk , vakkundig, correct..... zeer tevreden
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
Helemaal tevreden. Prima werk geleverd.
Pluspunten
Snelle afhandeling; vriendelijke behandeling bij de balie
Pluspunten
Correcte informatie, service gerichte afhandeling.
VerbeterpuntenGeen.
VerbeterpuntenMonteurs spraken geen Nederlands
Pluspunten
Ehhhhh....
VerbeterpuntenLeuk dat je digitaal een afspraak kan maken. Maar lees ook wat de klant schrijft bij opmerkingen.
Pluspunten
Vriendelijk en goede service
Pluspunten
Je maakt bij deze Kwik-Fit heldere afspraken die ze netjes nakomen. Mijn auto is er APK gekeurd en voor 1 uur zou die klaar zijn. Om 12:15 kreeg ik netjes een telefoontje. Ik kreeg een hele nette indruk van de garage zelf. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Netjes gebeld dat de auto afgehaald kon worden. Koffie staat klaar.