Pluspunten
vriendelijk, hulpvaardig en deskundig personeel
Pluspunten
Snelheid en vriendelijkeheid
Pluspunten
vriendelijke service, heldere prijsopgaaf, snelle afspraak mogelijk
Verbeterpuntenwaarom moet ik mijn auto op 31 maart vóór 9.00 uur brengen als er met de APK en Grote Beurt pas ná 14.30 uur wordt begonnen?
Pluspunten
Snelle en vakkundige service.
Pluspunten
Vriendelijk geholpen. Duurde dit keer echter 2 keer zolang als de vorige wissel.
VerbeterpuntenWiFi certificaten updaten. Krijg nu de melding dat de verbinding niet meer secure is.
Pluspunten
Snel, vriendelijk en klant gericht.
VerbeterpuntenGa zo door!
geen
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke offerte voor reparatie.
Pluspunten
- Altijd netjes te woord gestaan - Snelle service - In overleg is alles mogelijk en de baliemedewerker begint niet te zuchten of moeilijk te doen - Zoekt naar oplossingen
VerbeterpuntenDeze enquête... Wat vind u van Kwik Fit Nederland. Ik bezoek maar 1 vestiging.
Pluspunten
Vriendelijk, kwaliteit
Pluspunten
Vriendelijk en zorgvuldig
Pluspunten
keurig netjes geholpen, in het verre verleden eens bij een ander filiaal in den Bosch geweest, daar kreeg ik een verkeerd advies, bij dit filiaal in Tilburg ben ik geweldig geholpen, er werd gewoon gedaan wat gevraagd werd, helemaal top
Pluspunten
eerlijk flexibel
Pluspunten
Buiten de APK om had ik nog twee pitten in de ruit zitten die ze gelijk konden herstellen.
VerbeterpuntenNiet met een korting in de volgende mail komen als je net betaald heb, doe dat dan gelijk.
Pluspunten
Altijd vreindelijk. Heldere afspraken. Alles loopt gewoon netjes zoals je wilt.
Pluspunten
Duidelijk, correct, afspraak is afspraak, kundig.
Pluspunten
klantvriendelijk, aandacht, betrokkenheid naar klant toe en planning gericht.
VerbeterpuntenHouden zo!
Pluspunten
Netjes en op de afspraaktijd geholpen
Pluspunten
Vriendelijk personeel en goede uitleg zowel mondeling als schriftelijk. Dankjewel
Pluspunten
Uitstekende service!
Snelheid moet beter. Ik moest rekening houden met een uur en heb er meer dan anderhalf uur gezeten.