Pluspunten
Prima service.
VerbeterpuntenOp band schrijven welke band het is.
Pluspunten
Snel , behulpzaam, netjes werken
Ik kwam voor een bandenwissel - winter naar zomerbanden. Zonder overleg is de band RA vervangen. Dit betekent dat de band voor niets in de opslag heeft gelegen. Tevens moet de auto over 3000km een grote beurt waarbij BEIDE achterbanden vervangen zouden worden. Even kort overleg had dit opgelost maar er is niets gevraagd. Jammer. Komt dit doordat het een leaseauto is en er toch wel wordt betaald?
Pluspunten
Gewoon prima service. Goed, duurde niet lang en ben goed ter woord gestaan.
Pluspunten
Het is gewoon een goed bedrijf voor mij ik woon in Gouda .
VerbeterpuntenVolgens de agenda was er die donderdag om die tijd tijd voor mijn werkwagen , het waren toch bijna 3 werkweken overheen.
Pluspunten
Snelle service, vriendelijk personeel. Zeer positief is de eindcontrole bij de bandenwissel( waar de monteur de wielbouten handmatig vastdraaid)
Pluspunten
Keurig op tijd geholpen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijke service, band goed en voordelig geplakt!
VerbeterpuntenHet was fijner geweest als de band meteen geplakt kon worden.
Pluspunten
Afspraak maken verliep snel en afhandeling was ok
VerbeterpuntenHet was wel een rommeltje in de auto bij ophalen. Accessoires niet teruggestopt in 12V contacten e.d. Dop van de trekhaak lag op de achteruit (ik zag dat bij thuiskomst)
Pluspunten
ik was iets te laat maar toch de banden netjes verwisseld en geen nieuwe afspraak
Verbeterpuntenaandraaien wielbouten na 150 km vorige keer niet gebeurd. was nieuw voor me koekjes bij de koffie :-)
Pluspunten
Zeer vriendelijk, behulpzaam, correct en goede koffie.
Pluspunten
Banden werden zeer snel gewisseld.
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenWachtruimte
ze hadden het echte probleem niet op te lossen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en geen verborgen en niet-aangekondigde werkzaamheden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima uitleg en service
Pluspunten
Makkelijk afspraak maken, Snelle service Duidelijk
VerbeterpuntenAfspraak kunnen maken vanuit Duitsland
Pluspunten
Vriendelijk Snelle service In overleg klant evt reparatie en prijsopgave
Pluspunten
Ze bellen als er iets is en klaar is
VerbeterpuntenGraag wat het ongeveer gaat kosten
Pluspunten
Werken op tijd Schoon