Pluspunten
telefonisch goed bereikbaar, Afspraken goed nagekomen. Goede uitleg gekregen bij montage/demontage trekhaak.
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Vriendelijk correcte klant benadering
VerbeterpuntenReceptie heeft opfrisbeurt nodig
Pluspunten
Binnen de afspraak auto gereed
Verbeterpuntenklantvriendelijk is veel aan te verbeteren. zeer onvriendelijk behandeld omdat we 5 min te laat waren door verkeers drukte. In bijzijn van andere klanten werden we gekleineerd.
Pluspunten
goede toelichting op hetgeen gedaan is.
Verbeterpuntenreserveband niet gecontroleerd bij APK.
Pluspunten
Snelle afspraak, goede service
Pluspunten
Snelle service, van te voren extra kosten doorgegeven, leenfiets stond voor me klaar. Nadat ik mijn auto had opgehaald, ging tijdens de rit naar huis het airbag lampje plots knipperen. Na een telefoontje met Kwikfit kon ik gelijk langs komen om mn auto via de computer uit te laten lezen. De monteurs hebben het probleem direct verholpen. Prima service!
VerbeterpuntenDe bestrating rondom het pand is heel erg slecht. De bewegwijzering mag ook wel wat duidelijker.
Pluspunten
- Lage kosten - Vlotte service - Geven ook aan wanneer reparatie niet nodig is (maar willen wel altijd graag banden verkopen) - Na sluitingstijd auto op het terrein parkeren en sleutels in de brievenbus - Fikse korting voor UMCG-medewerkers
VerbeterpuntenGeen leenauto's beschikbaar
Pluspunten
Snelle omwisseling van de banden
VerbeterpuntenUitlijnen zou ook wel makkelijk zijn bij dit fillaal als ze toch met je auto bezig zijn, maar ik moest naar een fillaal 100 meter er vandaan, waar uiteindelijk het uitlijnen niet mogelijk was vanwege een oudere versie voor het type auto wat ik rij
Pluspunten
vriendelijk personeel doen werkzaamheden goed werken goed op tijdschema
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
TOP
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Teveel om op te noemen. Kortom TOP
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De perfecte gastvrijheid en snelle service.
VerbeterpuntenDe wc was schoon voor het oog. Op het briefje zag ik dat het even geleden was dat deze schoon gemaakt is.
Pluspunten
Vriendelijk personeel.
Pluspunten
snelle en goede service, incl een bak koffie.
Pluspunten
Vriendelijk ontvangen, werd op afgesproken tijdstip geholpen. Werd vakkundig geholpen en goed advies gekregen over ev. gebreken. Leuk om een presentje te krijgen.
VerbeterpuntenGeen volgens mij
Pluspunten
klantvriendelijkheid en snelheid van behandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Telefonisch vriendelijk Vriendelijk aan de balie Heel positief: ze geven een advies en niet meteen dit moet nu vervangen of gerepareerd worden.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Vriendelijke en snelle service
Pluspunten
vriendelijk personeel en ze zijn kundig. en prijsvriendelijk
Verbeterpuntenkortingen goed doorvoeren, ik heb bij het brengen aangegeven lid te zijn vannFNV en ANWB ben inmiddels al drie keer in de garage geweest en elke keer klopt de rekening niet omdat er geen korting af is en moet dat gecorrigeerd worden.
Pluspunten
Had via internet een foute hoogtemaat opgegeven voor mijn nieuwe zomerbanden. Dat is via de klantenservice keurig en probleemloos hersteld. De nieuwe afspraak voor de nieuwe banden met de juiste maat is prima op de afgesproken tijd en zorgvuldig uitgevoerd.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!