Pluspunten
De communicatie is helder en vriendelijk. Ook toen bleek dat er meerdere zaken fout gingen. Men durfde het boetekleed aan te trekken.
VerbeterpuntenHet vervangend vervoer was totaal niet passend. Tijdens de reparatie van mijn opel insignia kreeg ik een grote bestelwagen mee als vervanging. Niet echt een wagen waar ik representatief mee naar zakenrelaties kan. Verder werd ik al na uur gebeld dat men niet op tijd klaar zou zijn met de reparatie door planningsfout in de werkplaats. Dat snapte ik niet omdat ik de allereerste klant was die ochtend en men om klokslag 8 uur aan de slag had gekund met mijn auto.
Pluspunten
Zeer klantgericht, goede service bij halen en brengen van de auto vanaf de Eigen werkplek.
Pluspunten
Heel positief gevoel ondanks het afkeuren van mijn auto. Nette verwijzing naar een bedrijf waar ze mijn auto kunnen oplappen. Zelfs even vooruit gebeld. En netjes afkeurpunten laten zien.
Pluspunten
Afspraak op tijd. Alles goed voorbereid. Mooi op aangegeven tijd klaar.
Pluspunten
Op tijd geholpen, binnen half uur klaar
Pluspunten
snelle service vriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel, hartelijk en afspraak = afspraak
Pluspunten
Snelle en goede service!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
ben zeer tevreden
Pluspunten
Zeer vriendelijke medewerkers
Pluspunten
Ik ben snel en vakkundig geholpen.
Pluspunten
Geen wachttijd, vriendelijk personeel, prima service (en velgen reinigen!)
Pluspunten
snel, netjes en redelijke prijs
Pluspunten
Was te vroeg ,maar ben keurig geholpen
VerbeterpuntenBeetje koud voor mensen die daar moeten zitten wachten
Pluspunten
VerbeterpuntenAfgelopen zaterdag heb ik 4 banden laten vervangen en ook de remblokken voor zijn vervangen. Tijdens het weg rijden maakte de links voorrem een geluid. Deze klacht is die middag verholpen. De remkracht is nog steeds 33% waardoor ik een vervolgafspraak moet maken. Verbeterpunt is dat de monteurs beter de remproef uitvoeren.
Pluspunten
Gedreven en vriendelijk personeel. Vakkundig en snel geholpen.
VerbeterpuntenDe wachtruimte/receptie is vreselijk vies. Stofnesten alom, vloer en mat lijken wekenlang niet gereinigd. Nieuwe plafondplaten, een schilder, maar vooral een schoonmaker zouden verschil kunnen maken. Wachtruimte scheiden van receptie zou nog beter zijn ivm elkaars geluiden. (Als er mensen bij de balie worden geholpen, een collega is telefonisch in gesprek en de telefoon blijft ondertussen ook nog gaan, dan wordt het hinderlijk en loop ik even naar buiten
Pluspunten
Super service. Bij bandenwissel geconstateerd dat rem op achterwiel niet functioneert .Weer gangbaar gemaakt, hoewel de leasemaatschappij dat niet vergoed.
Pluspunten
Klantvriendelijk, adequate deskundige service
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Goede vlotte service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik word altijd keurig en op tijd geholpen en er wordt in Meppel met de klant meegedacht. Goede wachtruimte
Pluspunten
Afspraak kunnen maken op dezelfde dag. Deskundig. Geen extra wachttijden, direct geholpen op afgesproken tijd. Goede uitleg en uitvoering volgens vaste veiligheids procedures.
Pluspunten
prima crew en professional
Pluspunten
- geen
VerbeterpuntenKlantvriendelijkheid laat ten wensen over. Wordt niet eens gevraagd of ik de APK punten wil laten repareren. Er wordt niet aangegeven wat er kapot zou kunnen zijn, alleen je komt niet door de emissie test, APK afgekeurd hier heb je je auto terug. Ronduit slechte service. Auto opgehaald en naar een andere garage vertrokken.