Pluspunten
Communicatie en snelheid
Pluspunten
Ben al jaren klant en niets dan lof. Aardige medewerkers, afspraken worden nagekomen, prima service.
Pluspunten
Snel geholpen
Pluspunten
Goed geholpen zeer klant vriendelijk
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
goed, vriendelijk en snel geholpen!
Pluspunten
Prima contact
VerbeterpuntenNieuwe winterbanden gekregen van lease maatschappij. Vreemd dat ik dan eerst na 150km terug moet komen om wielen na te kunnen trekken (nog nooit ergens anders gehad) en verder was 1 wiel niet gebalanceerd waardoor ik terug moest. Al met al moet ik dan drie keer terug ivm winterbanden wissel.
Pluspunten
Banden worden goed gewisseld. Zit dicht in de buurt.
VerbeterpuntenDe wachtruimte is koud en ademt geen sfeer uit. Hierdoor is het wachten op je auto geen pretje.
Pluspunten
VerbeterpuntenPersoneel koffie laten drinken in kantine
Pluspunten
Goed geholpen bij pech. Kon zonder afspraak direct langskomen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede service, vriendelijk personeel, wifi beschikbaar, drinkbare koffie
VerbeterpuntenWebsite liep vast na betaling, maar daarna goed geholpen door klantenservice
Pluspunten
Alles in net overleg. Geen verrassingen achteraf.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
makkelijk te viunden, afspraak begon op tijd, snel klaar en goede wachtruimte met WiFi, goed koffie en leesvoer
Pluspunten
Ligging / bereikbaarheid. Deskundig personeel, flexibel m.b.t. een laat opgekomen wens.
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam personeel !
Pluspunten
Vriendelijk personeel en snelheid van werken
VerbeterpuntenPand zit op een onhandig punt. Met de auto over het fietspad moeten rijden is niet ideaal lijkt mij. Daarnaast is het pand wel erg gedateerd en aan een opknapbeurt toe.
Pluspunten
snelle afhandeling.
Verbeterpuntenhet kan nog wel eens opdringerig overkomen als er ineens een heel dure offerte aan iemand word voorgelegd.
Pluspunten
Geen enkele aan- of opmerking.
Pluspunten
werken netjes, zijn stipt en houden zich aan afspraken. Zijn klantvriendelijk en denken probleemoplossend.
VerbeterpuntenIk vind verbeterpunten niet nodig. Als ik toch iets moet zeggen dan misschien iets meer comfort in het kantoor. Ik kom altijd alleen voor de bandenwissel en dan wacht ik tot mijn auto klaar is. Nu was ik alleen maar als je daar met 4 mensen moet wachten wordt het een beetje vol
Pluspunten
nette services qua uitvoering vakkundig afspraak is afspraak
Verbeterpuntenwachtruimte kil en kaal
Pluspunten
Goed bereikbaar. Vriendelijk te woord gestaan.
Pluspunten
Afspraak gemaakt en zelf voor die tijd geholpen. Goede vriendelijke service
Verbeterpuntengeen