Pluspunten
Vriendelijk bedrijf. Met veel kennis over het vak. Vooral de jongen gast met baard. Zeker een aanrader om volgend jaar terug te komen.
Pluspunten
punctueel
Verbeterpuntenwifi werkte niet; gaf beveiligingsfoutmelding
Pluspunten
Snel, duidelijk, eerlijk
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Echt vriendelijk meegedacht hoe ik rustig kon werken/bellen terwijl ik wachtte.
Pluspunten
Beleefde mensen, lekkere koffie.
VerbeterpuntenBeeldscherm met geschatte einde werk. Was nu een half uur eerder klaar dan verwacht.
Pluspunten
redelijke prijzen
Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
Ik kon er last-minute op zaterdag terecht en werd goed en snel geholpen.
Pluspunten
Kennis is optimaal Klantgerichtheid prima en correct
VerbeterpuntenDe wc mag wel wat schoner en hygiënischer.
Pluspunten
vriendelijk personeel.goede service. vakbekwaam. in een woord geweldig.
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Prima service en zeer redelijke prijs.
VerbeterpuntenTe weinig parkeergelegenheid.
Pluspunten
Denken mee
VerbeterpuntenAangeven in een dagdeel dat de auto klaar is zodat je niet de hele dag de auto niet hebt.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, snelle service
VerbeterpuntenMeer algemeen: inplannen van afspraak online is niet helemaal accuraat. De week was helemaal vol en er kon geen afspraak worden gemaakt, terwijl na een telefoontje aan de vestiging bleek er genoeg plaats te zijn.
Pluspunten
Ik wordt netjes te woord gestaan. Ze doen hun werk, ondanks dat ik er alleen kom om de banden te verwisselen.
VerbeterpuntenDe vorige keer heb ik 15 minuten moeten wachten, ondanks dat mijn auto al klaar stond om weg te rijden. Maar er stond een auto voor de garage poort en men ziet dan, maar duwt niet de auto even opzij. Dit heb ik gisteren ook doorgegeven. Maar wat ik nog vreemder vind is dat ik de vorige keer geen e-mail kreeg met de enquête, terwijl de andere keren ik dit wel kreeg.
Pluspunten
heel vriendelijk
Pluspunten
Zeer rustige nette man Neemt echt de tijd voor je en is eerlijk
Pluspunten
Hele goed service, vriendelijke medewerkers.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Keurig geholpen.
VerbeterpuntenGeen idee, het was prima
Pluspunten
Snelle afspraak mogelijk; goede informatie over waarom onderdelen moeten worden vervangen en bijbehorende prijsopgave; vriendelijke hulp.