Pluspunten

Alles

Niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

mag wel wat sneller. 1 uur voor vier banden wisselen vindt ik wel lang. kunnen ook 2 mannen mee aan. was altijd een half uur gewend

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst, zeer snelle afhandeling van de bandenwissel, positief verrast door het schoonspuiten van de velgen na de wissel!!

4 stars: good service, well treated

Positive

Quick service

Suggestions

safety check was not performed with me takeing a look at it

Pluspunten

Op tijd, snel accuraat en goede afweging in kosten en dienstverlening en goede technische analyses.

Ook mogelijkheden bieden voor de avondopening

Pluspunten

koffie

geen wifi

Pluspunten

klantvriendelijk behandeling volgens afspraak redelijke prijs

geen

Pluspunten

Zelfs voor de tijdsafspraak was men al met de auto begonnen. Kreeg tip dat remschijven punt van vervangen staan. Meteen offerte gekregen, ondanks dat ik al een afspraak had met dealer. Prima. Keuze is aan mij.

Pluspunten

Goede snelle service

Op website staat dat er WiFi is. Deze was er jammer genoeg niet.

Pluspunten

Correcte en vriendelijke afhandeling.

Niet dat ik weet.

Pluspunten

Snel en vriendelijk

Volgens schoonmaken na bandenwissel

Pluspunten

Snelle service.

Pluspunten

Prima services

Pluspunten

Werd er goed geholpen door de mensen aan de balie

Het is een beetje een kale bedoeling er hangt geen weer in de wacht kamer. Misschien dat daar iets aan te doen is

Pluspunten

zeer vriendelijk geholpen en een vrij korte wachttijd onder het genot van een bakje koffie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk, snel geholpen.

Wederom was de bandenspanning niet goed bij het wisselen naar zomerbanden. Ondanks dat ik het vooraf gemeld had.

Pluspunten

Meteen geholpen en sneller dan verwacht waren ze klaar met de bandenwissel.

Interieur: echt oud, een bericht van al jaren geleden (foto's jaren negentig) is het enige wat daar aan de wand van de wachtruimte hangt.

Pluspunten

Klantvriendelijk en goede service

ga zo door

Pluspunten

Vlotte aanpak van de bandenwissel doordat twee monteurs werden ingeschakeld. Vriendelijke monteurs die je zien staan en allemaal groeten in het voorbijgaan. En dat is ook wat waard in deze tijd van individualisering. TOP

Pluspunten

Behulpzaam personeel en ook zeer snel personeel. 30 minuten voor een bandenwissel is erg snel.

Het hele na 150 km terugkomen voor een extra banden controle, is dat echt nodig? Ik ken geen enkel ander bedrijf (ook geen dealers) die dit doet.

Pluspunten

Erg vriendelijke medewerkers Punctueel Goeie service Klantgericht

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Het lijkt wel of in de werkplaats in mijn auto is gerookt, dit ruik je en dat is vervelend

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle service

Ik had 4 nieuwe banden besteld incl montage balanceren en uitlijnen. Tevens heb ik in mijn bestelling aangegeven dat ik de Kwik check erbij wilde. Deze werd gratis aangeboden. De kwik check is echter niet uitgevoerd terwijl dit wel in de opdracht stond. Volgens de info op de website word tijdens de kwik check onder andere de accu nagekeken. Toen mijn vrouw de auto ophaalde was de accu leeg en moest de auto met een jumpstarter worden gestart. Letterlijke tekst op de website: Met de Kwik-Check controleren wij jouw auto op een aantal vitale punten: remmen, airconditioning, vloeistofniveaus, accu en laadsysteem, multiriemen / v-snaar, voorruit en banden. De Kwik-Check is geheel vrijblijvend en kost niets. Na de Kwik-Check nemen wij de bevindingen met je door en ontvang je een ingevuld inspectieformulier. Verbeterpunt is dus het uitvoeren van de opdracht of de klant laten weten om welke reden dit niet gedaan is.