Pluspunten
VerbeterpuntenMeerder keurmeesters. Ivm ziekte .
Pluspunten
Vriendelijk en snel, even gewacht op een zomercheck in de prima faciliteit. Koffie, thee, koek en leesmateriaal voorhanden in een keurige Lounge. Auto stond snel weer netjes gereed, aandachtspunten voor onderhoud zijn benoemd.
VerbeterpuntenGeen suggesties
Pluspunten
Klantvriendelijkheid, goede service. Prima personeel. Werkt zoals je afspreekt
VerbeterpuntenLeesmap oid
Pluspunten
Online een afspraak maken!! Vriendelijk en deskundig personeel
Pluspunten
Snel, kundig, goed bereikbaar. Behulpzame en aardige medewerkers.
VerbeterpuntenHet kantoor en de wachtruimte zijn 1. De twee medewerkers hebben het razend druk met het aansturen van medewerkers, met telefoon en bezoekers. En toch zou ik graag bij binnenkomst even met een blik of een handbeweging willen weten of men mij heeft gezien. Nu heb ik zelf lange tijd een beetje onhandig en voor mijn gevoel volkomen genegeerd in de deuropening staan wachten. Zag dit later ook bij andere klanten. Geeft m.i. een wat vervelende binnenkomer bij een verder prima bedrijf.
Pluspunten
Juiste afspraak, snel geholpen
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Altijd netjes te woord gestaan. Goede communicatie. Kosteninschatting over het algemeen goed. Goed en eerlijk advies.
Pluspunten
Vriendelijk en altijd behulpzaam
VerbeterpuntenLaat de stress van het personeel iet zien aan de klant
Pluspunten
Vriendelijke service
VerbeterpuntenWiFi aansluiting voor wachttijd
Pluspunten
hard werkende manager.
Verbeterpuntenslechts 1 monteur en 1 manager (hofdmonteur) aanwezig
Pluspunten
Makkelijk afspraak maken. Men houdt zich ook aan de afspraak. Vriendelijk personeel. Bedrijf komt professioneel over.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super, professioneel en betrouwbaar.
Verbeterpunten0
Pluspunten
-vakkundig advies op maat, -snel geholpen, -scherp geprijsd en banden zijn alweer prima in 1x goed uitgebalanceerd, dus ik hoef er niet mee terug. Garage waar ik in het verleden naar toe ging was dit wel het geval.
Verbeterpunten-geen
Pluspunten
Doen wat ze zeggen en snel
Verbeterpuntenvloermatjes in de auto zijn vies achtergelaten vol smeerolie, graag of afdekken of schoonmaken volgende keer.
Pluspunten
Meedenken met denken met de klant
VerbeterpuntenSpecifiek vragen naar lidmaatschap ANWB
Pluspunten
Snelle service, vriendelijk personeel
Verbeterpunten------
Pluspunten
duidelijk en correct
Pluspunten
Online afspraak maken is eenvoudig Zit dichtbij mijn huis
VerbeterpuntenGrote beurt is niet goed uitgevoerd. De ruitenwissers waren allemaal afgevinkt (en goed bevonden) op het formulier, terwijl het rubber van de ruitenwisser achter er half af lag. Dit is dus niet niet gecontroleerd, maar wel afgevinkt. Daarnaast moet ik nu nog een keer terugkomen om deze te laten vervangen. Voor 200 euro verwacht ik dat de te contorleren punten ook daadwerkelijk gecontroleerd worden. Dit geeft weinig vertrouwen.
slecht hoor
Pluspunten
Adequaat en goede prijs
VerbeterpuntenWachttijd (ik heb 1,5 uur gewacht voor bijvullen airco).
Pluspunten
Snelle goede betrouwbare service, ook met betrekking de rekening en info.
Pluspunten
Je wordt hier heel goed behandeld. Heel klantvriendelijk. Goede informatie over het onderzoek aan de auto. Ook goed geïnformeerd over het feit wanneer het mis zou kunnen gaan. Geen rare konijnen uit de hoed.
VerbeterpuntenGa zo door.