Pluspunten
Goed en goedkoop.
VerbeterpuntenPlaning.
Pluspunten
vriendelijk contact, goede prijs/kwaliteit, makkelijk online afspraken inplannen.
Pluspunten
Komen hun afspraken prima na. Zeer vriendelijke medewerkers.
VerbeterpuntenKan er geen bedenken!
Pluspunten
Pluspunten
KLANTVRIENDELIJKHEID + MEEDENKEN MET DE KLANT
Verbeterpunten--
Pluspunten
L.S. Goeden morgen, Ik ben ZEER te spreken over de service, kwaliteit en klantvriendelijkheid van KWIK-FIT. Mijn probleem is zeer naar mijn tevredenheid behandeld. Met vriendelijke groet, Simon Vogel. ( Particulier)
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Overleg bij reparatie met dprijsopgave, geen verrassing bij ophalen auto. Snelle service!
VerbeterpuntenSchiet mij niets te binnen.
Pluspunten
Snel, heldere communicatie, correct
Pluspunten
Zeer service gerichte medewerker(s): door het ontbreken van een leenfiets keurig naar huis gebracht en weer opgehaald nadat de APK keuring (net als de kleine beurt overigens in de 'aanbieding' ...) was afgewerkt. Daarna snel keurig 2 offertes meegekregen voor toekomstige verbeterpunten: klasse!
Pluspunten
Wordt vlot geholpen
VerbeterpuntenDe afhandeling bij ophalen voertuig duurt te lang,moest 15 minuten wachten en er stonden inmiddels 4 wachtende achter mij.
Pluspunten
Snelheid van handelen. Positieve, vriendelijke benadering.
VerbeterpuntenGee
Pluspunten
-Commercieel zonder opdringerig over te komen. Bij banden vervanging in oktober een offerte gekregen (goed geluisterd!)voor het vervangen van de distributiesnaar en waterpomp tegen zeer scherpe prijs. Dit nu laten uitvoeren. -Email bevestiging van afspraak EN herinnering 1 dag van te voren. -Goede naservice (banden natrekken)
VerbeterpuntenN.a.v. laatste 2 bezoeken niet
Pluspunten
Prima service en prijs.
Pluspunten
Klantvriendelijk. Werkzaamheden keurig afgewerkt.
Pluspunten
Prima en netjes te woord gestaan door Kwikfit Oosterhout. APK voor €19,95 kan je uiteraard niet voor sukkelen.
VerbeterpuntenJe moet als klant door de werkplaats naar binnen (wat een beetje vreemd is). Daarnaast kwam ik mijn auto rond 17:30uur ophalen en het leek wel of de monteurs alle gereedschap om 17:00uur uit hun handen hadden laten vallen en huiswaards waren gekeerd.
Pluspunten
accuraat en netjes naar de klant toe. Geven goede informatie en geen nare tegenvallers.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Erg korte wachttijd
VerbeterpuntenKoud in de wachtruimte
Pluspunten
Goede website, vriendelijke ontvangst, snel geholpen.
Pluspunten
Punctueel. Vriendelijk. Professioneel.
VerbeterpuntenPrima bedrijf
Pluspunten
Pluspunten
Service en klAntgericht, meedenkend, netjes en betrouwbaar.
Het belletje dat mijn auto klaar stond was een zeer onverschillig telefoontje. Zou wat klantvriendelijker mogen.