Pluspunten

Prettige ontvangst, vriendelijk personeel zowel aan balie als monteurs. Mooie en nette ontvangstruimte, met wifi en koffie, goede stoelen, leestafel. Ook fijn dat je het garagedeel in kan kijken: je ziet de monteurs aan je auto werken.

Het aantal parkeerplaatsen voor de deur is beperkt. Bij aankomst was alles bezet, en als klant ben je dan genoodzaakt dubbel te parkeren, weliswaar kort, maar toch.

Pluspunten

Altijd correcte en plezierige hulp en advies ervaren

Pluspunten

Banden netjes gewisselt.

Profieldiepte zomerbanden niet opgemeten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke monteurs. Snelle service

Tijdens de 1e afspraak bleek dat er maar 3 winterbanden aanwezig waren. Mij werd uitgelegd dat iemand 1 band had afgevoerd maar geen nieuwe had besteld. Gevolg was dat ik opnieuw terug moest komen voor de bandenwissel. En in 1e instantie kon dit pas 2 weken later plaatsvinden terwijl ik naar Duitsland moest. De monteur was (op mijn aandringen) zo creatief om bij andere filialen te checken of ze de band hadden liggen. En dit lukte uiteindelijk met een wissel 2 dagen later. Fout van magazijn waar monteur niets aan kan doen. Onbegrijpelijke fout ook want iedereen weet dat een auto 4 banden nodig heeft. Ik raad Kwik-Fit aan om het logistieke supply chain proces goed te checken want dit mag gewoon niet gebeuren!

Pluspunten

Snel geholpen (winterbanden wissel). Correcte service, met attente servicebalie.

Als tip: ik vond het zeer prettig dat de velgen (lichtmetaal) deze keer even waren schoongeveegd na de wissel van de banden. Voorgaande keren was dat niet gedaan en dat geeft heel vies aanzicht; moest daardoor direct langs wasstraat om het weer toonbaar te krijgen met zakelijke uitstraling.

Pluspunten

Goedkoop en professioneel voor een aantal typen werkzaamheden.

Pluspunten

Pluspunten

Klant vriendelijk

Pluspunten

Prima alles volgens afspraak,

Pluspunten

Snel en correct volgens afspraak.

Pluspunten

Prima service.

Pluspunten

Steeds klantgerichter geworden. Eenvoudig met ze te werken, ze weten dat je komt en zijn klaar. Gedn geneuzel. Gewoon banden wisselen en zorgen dat ze aan de auto vastzitten.

Geen idee. Lijkt me perfect deze keer

Pluspunten

Snel (winterbanden waren in half uur klaar) Stipt

Pluspunten

Snelle vriendelijke service

Pluspunten

Vriendelijk geholpen en instructies gekregen

Misschien even van te voren aan geven hoe lang het ongeveer gaat duren. Wachttijd was wel lang voor vier banden te wisselen.

Pluspunten

Afspraak bandenwissel online geregeld en betaald. Op moment van afspraak alles binnen half uur uitgevoerd. Samen met monteur alle vier de banden gechecked. Prima. Voor herhaling vatbaar en mogelijk zelfs voor beurten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Relatief dicht bij snelweg.

Betere communicatie door de bedrijfsleider. Niet doorgegeven dat winterbanden aan vervanging toe waren na vorige bezoek. Het gevolg was dat we nu ter plaatse nieuwe banden moesten opzoeken. De geboden tegemoedkoming is oke, maar blijft overeind dat het niet klopt. Daarnaast erg onhandige manier van communiceren. We maken ook gebruik van de vestiging in Wageningen en Arnhem (snelliusweg) daar wel zeer te vreden en betere service. Komen hier niet meer terug.

Pluspunten

Professioneel, vriendelijk, eerlijk, transparant, voordelig, kwalitatief

Vervangend vervoer aanbieden, iets comfortabelere wachtruimte

Pluspunten

Goede service, snel en voor een goede prijs!

Pluspunten

vriendelijkheid van het personeel

de koffie!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Maakt en schone en prettige indruk.

Als de afspraak gemaakt wordt dat er gebeld wordt als de auto klaar is is dit niet altijd gedaan.

Pluspunten

goed afspraken mee te maken vriendelijke medewerkers goed werk

een krant

Pluspunten

snelle goede service

wachtruimte is prima maar wat verouderd.

Pluspunten

Snelle afhandeling, weinig wachttijd