Veel service voor een betaalbare prijs

Op een klantvriendelijke manier behandeld en geen gevoel van overbodige activiteiten. Er werd actief meegedacht om de juiste werkzaamheden uit te voeren.

Dikke prima weer

Zoals altijd prima voor elkaar. Heb echter de nota niet per mail ontvangen.

Fijne Frank dat ik snel bij jullie terecht kon voor mijn Apk keuring. Bedankt voor de goede service vooral de apk keurmeester.

Competent, tegen een mooi tarief

Ik kom hier al jaren voor een merkbare. Altijd goede communicatie, goede service. Aan te bevelen!

Supersnel, vriendelijk en goed geholpen.

We werden keurig gebeld omdat de reparaties iets anders uitviel dan verwacht. Auto was eerder klaar dan was aangegeven. Fijne communicatie en snelle afwikkeling.

Perfecte service

Ik stel als klant een heel goede organisatie vast betreffende registratie van de afspraak. Verder tijdige herinnering. En over ontvangst en service in de vestiging in Heerlen heb ik alleen maar goeds te melden.

Vestiging in Etten leur

Ik wordt bij deze vestiging goed geholpen, bellen bij een keuring netjes dat de auto gekeurd is En als ik wat vraag over de bediening van de auto is het geen probleem om het uit te leggen Kom hier al jaren

Snel en vriendelijke service

Heel vriendelijk personeel. Goede, snelle service

Oplichters !!!!

Ondanks mijn verzoek om goed op te letten welke olie in mn auto moet ( ivm zeer gevoelige twinair moter) is toch de verkeerde (en goedkope) olie in mn auto gegooit. Probeerde me eerst ook nog van alles aan te smeren. Oa een aditief blij dat ik dit niet gedaan heb want dan waren de rapen helemaal gaar geweest. Kwam hier natuurlijk pas achter toen de monteur al naar huis was. Dus de volgende dag gelijk gebeld. Kon na veel aandringen de auto langs brengen voor vervangen vd olie en dan zou er gekeken worden of er tijd was en wanneer. Geen goed gevoel over dus niet gedaan. Zo onbeschoft en totaal geen excuus of medeleven. Gelukkig kan mn vakantie doorgaan want ik laat morgen bij een andere garage de olie vervangen. Vorige jaar is mn auto ook in het filiaan in Almere Haven geweest en was er zogenaamd een lekkage gevonden maar er kon niet verteld worden waarvan. Blij dat ik daar niet ingetrapt ben want heb nooit enige lekkage gemerkt zelfs niet een beetje in t afgelopen jaar. Absoluut geen kwikfit meer voor mij !!!

Slechte black friday deal

grote beurt plus een apk keuring voor €300 euro mag je er wel van uit gaan dat de bougie en luchtfilter wel standaard word vervangen! Schijnbaar word dit niet meer standaard gedaan Dus een goede black Friday deal is het niet! Kijk goed na wat er bij kwikfit nog in een (grote) beurt gedaan word! Hiervoor is het de 300 euro niet waard

Goede en snelle service en klantvriendelijk

Werd keurig op tijd geholpen en de handeling was sneller dan gepland Ook werden er goede adviezen gegeven.

Prima geholpen

Goede service, en korting gekregen opde banden 20%

Nette service, aardig medewerkers

Nette service, aardig personeel, behulpzaam.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Op zeer korte termijn banden kunnen regelen en laten monteren omdat de banden plotseling op waren . In de lunchpauze hadden de mannen plek voor ons gemaakt om.ons toch te kunnen helpen . Dus een erg tevreden klant bij kwikfit garage groningen atoomweg.

Zoals we al jaren gewend zijn

Snelle en vriendelijke service

Het personeel is vriendelijk en efficiënt. Fijn dat ik een leenfiets kan gebruiken. Deze vestiging geeft mij het vertrouwen dat mijn auto in goede handen is.

Gewoon goed zo als het wezen moet

Zie bovenstaande

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Super aardige monteurs en snelle bandenwissel

Ik ben heel goed geholpen en ze hadden mijn banden snel gewisseld. Continental 4 seizoenen banden onder mijn camperbus. Banden ook erg tevreden over. Ik reed al maanden met een geluid rond wat hegeen enkele garage wist te vinden en hier was het met vijf minuten opgelost. Veel dank en complimenten voor deze service

Prettige ervaring met Kwikfit

Merk beurt gehad voor mijn VW Up. Vriendelijke mensen daar in Capelle ad IJssel.

Heel netjes geholpen.

Goede communicatie en problemen goed verholpen.

Vriendelijk en vlot geholpen

Vriendelijk en vlot geholpen

super

Goede ontvangst,goede koffie ,prima monteur en binnen 20 mij weer weg.

Keurig uitgevoerde keuring.

Positief