Pluspunten
Eerlijk spontaan correct meedenkend
VerbeterpuntenUitleesapratuur(eigen ervaring met m'n Volvo )voor het uitlezen moet ik een afspraak bij Volvo maken omdat de apparatuur van kwik fit het niet kan
Pluspunten
Banden wissel op zaterdag uitgevoerd. Nu ging het wel in een keer goed (vorige 2 keer niet!). Personeel had iets meer tijd, waren bovendien beide ervaren mensen.
VerbeterpuntenGebruik ervaren personeel ipv jonge goedkopere. Vraag klanten of ze benaderd kunnen worden indien er al eerder op de dag ruimte is. Zo hoeven monteurs ook niet onnodig te blijven wachten tot de laatste klant.
Pluspunten
netjes, snel en een persoonlijke aanpak
Pluspunten
Keurig geholpen Velgen waren mooi schoongemaakt
Pluspunten
Correct en snel geholpen de service was uitstekend.
VerbeterpuntenIk heb geen min punten ontdekt.
Pluspunten
Super klantvriendelijk
VerbeterpuntenGa zo door top!!!
Pluspunten
Keurig op tijd geholpen en altijd vriendelijk
Pluspunten
Vriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Oprecht vriendelijke mensen die zich beseffen wat een klant is. Verder: strak gepland en snel en goed geholpen.
Pluspunten
Plannen via internet werkt goed. Ook bij keuze vestiging. Banden netjes en op tijd gemonteerd.
Pluspunten
Flexibiliteit in afspraken verzetten op verzoek
Pluspunten
klantvriendelijk
Verbeterpuntenik moest lang wachten voordat er iemand bij de balie was en mij hielp
Pluspunten
Vriendelijkheid van alle medewerkers , goede ontvangst , schone ontvangst ruimte.Prima Kwik/fit service punt.
VerbeterpuntenVoor de klant wellicht iets meer zicht op de werkplaats. Er stonden nu mobiele rekken met opslag banden voor de ramen. Dit geeft de klant wellicht een nog beter service gevoel.
Pluspunten
Snel en voor een goede prijs
VerbeterpuntenSecuurder zijn. Ik ben nog iedere keer na een beurt/Apk terug moeten gaan
Pluspunten
Snel, vriendelijk, goede wifi, goede prijs-kwaliteit.
VerbeterpuntenIn drukke tijden (banden wissel weken) heb ik wel eens het gevoel dat werkzaamheden wat afgeraffeld worden.
Pluspunten
Flexibiliteit, meedenken met de klant
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk personeel.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Op tijd en goed geholpen
Pluspunten
Goede persoonlijk service. Eerlijk advies!
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Makkelijk te boeken via website. Goed vooraf geïnformeerd over de kosten. Duidelijke nota.
VerbeterpuntenRichttijdgeven hoe laat de auto klaar is.
Pluspunten
Goed, snel en effectief
VerbeterpuntenUitlijnen kan beter, moet weer terug nu
Pluspunten
Dichtbij, netjes helder en duidelijke afhandeling.
VerbeterpuntenIets flexibeler met ophaaltijden (indien mogelijk).