Pluspunten

Fijn dat ik online een afspraak kon maken voor de volgende dag. Snelle en goede service.

Jammer dat ik verplicht was om vooruit te betalen en niet de optie had om achteraf te betalen.

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding

geen

Pluspunten

Lekker dichtbij. Lage prijzen. Goede website, gemakkelijk online af te spreken.

Ik ben lid van de FNV, dus ik heb recht op extra korting. Ook heb ik kortingbonnen in de bus gekregen. Ik heb online een afspraak gemaakt en daarbij zou er ook sprake zijn van korting. Maar de kortingen mag je niet bij elkaar optellen en de hoogste korting geldt. Deze keer waren er eigenlijk geen bijkomende kosten (APK), dus ik heb het maar zo gelaten. Maar ik heb elk jaar het idee dat ik te weinig korting heb gekregen. Dit ook al enkele keren aangekaart en dan kreeg ik bijna in alle gevallen gelijk. Ik zit niet te wachten op al die onoverzichtelijke kortingen, zorg gewoon voor een lage eerlijke prijs.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

in principe is de afhandeling goed, maar ik vraag mij af waarom medewerkers consequent steken moeten laten vallen, De bandenwissel ging goed. Maar de grote beurt werd uiteindelijk toch een fiasco, op deze manier.

met het vastdraaien van de wielmoeren worden cosmetisch de puntjes op de i gezete. cosmetisch omdat de klant er na zeer korte of wat langere tijd achter moet komen dat bepaalde dingen niet gedaan zijn. Punten die wel worden meegeddeld, door klant of personeel, maar niet uitgevoerd uiteindelijk. Nu mag ik er, na enige (11) dagen en door interventie van mijn zoon, dat ik genoemde 11 dagen met een tijdbom heb rondgereden. een tijdbom omdat 1 van de medewerkers had 'vergeten' na de oliewissel de dop weer terug te zetten. In potentie een situatie die in het ergste geval mij, mijn zoon en zijn vriendin het leven had kunnen kosten. Nu zitten mijn auto en motorblok onder de olie. Dat is dan de minst slechte situatie? Blijven deze 'omissies' onderdeel van het bedrijfsgebeuren of kan Kwik-Fit deze gevaarlijke vestiging op het matje roepen. Ik ga straks terug naar de vestiging (aan de Van Aalstweg in Hoorn) om te horen welke oplossing wordt aangedragen. En ... ik verwacht nu toch wel meer dan (na uw contact met de garage) de opmerking 'ga naar de garage, zij lossen het op' . Daarnaast ontdekte de vriendin van mijn zoon dat zij, via de achterdeur, het raam rechts niet meer kon openen. dat kon ik alleen met de bediening op mijn deur. ook over het hoofd gezien? Ben benieuwd naar het antwoord. PS: ik zou deze tekst graag terugzien in uw antwoord.

Pluspunten

Goed en netjes geholpen door medewerkers.Zoals afgesproken zijn werkzaamheden prima verricht. Prima dus!!

Pluspunten

Houden zich aan de afspraak

Pluspunten

Geweldig service!!! hele aardige mensen en je wordt zeer goed geholpen

Pluspunten

Goed telefonisch overleg vooraf aan uit te voeren werkzaamheden

Zou niet weten

Pluspunten

Vakmanschap, vriendelijk personel.

Het duurt te lang voor een gewoon APK. De hele dag. Mischieen kort maken.

Pluspunten

Zeer vriendelijke mensen, vlotte service en lekkere koffie

geen

Pluspunten

snel en vakkundig geholpen. Duidelijk advies.

autosleutels niet laten slingeren. Ik moest zelf 15 minuten wachten omdat de autosleutel niet op de daarvoor bestemde plek lag.

Pluspunten

Snel, efficiënt, niets op aan te merken

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

1. Klantvriendelijk 2. Toegankelijk, geen belemmering 3. Op zaterdag ook open

1. Op sommige dagen (o.a. zaterdag) worden vaak monteurs in opleiding ingezet, met als gevolg onjuiste diagnose (b.v. diagnose was ruitenwissermotor defect, terwijl de mechaniek helemaal kapot was) en slechts 1 hoofdmonteur aanwezig, waardoor onzorgvuldigheid en onnauwkeurigheid optreedt in werkzaamheden en vaststelling diagnose, maar ook kostenverhogend voor de klanten! 2. Wachttijd telefoon soms erg lang! 3. Sluitingstijd verruimen, denk aan werkende klanten 4. Meer deskundige monteurs inzetten

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Nette oplevering auto.

Wachttijden bij receptie iets te lang. Mogelijkheid hebben om meer personen in te schakelen bij drukte.

Pluspunten

Snel en correct.

Pluspunten

Snelle adequate afhandeling

Pluspunten

Goede service!!! Wordt netje geholpen.

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen