Pluspunten
Fijn dat ik online een afspraak kon maken voor de volgende dag. Snelle en goede service.
VerbeterpuntenJammer dat ik verplicht was om vooruit te betalen en niet de optie had om achteraf te betalen.
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Lekker dichtbij. Lage prijzen. Goede website, gemakkelijk online af te spreken.
VerbeterpuntenIk ben lid van de FNV, dus ik heb recht op extra korting. Ook heb ik kortingbonnen in de bus gekregen. Ik heb online een afspraak gemaakt en daarbij zou er ook sprake zijn van korting. Maar de kortingen mag je niet bij elkaar optellen en de hoogste korting geldt. Deze keer waren er eigenlijk geen bijkomende kosten (APK), dus ik heb het maar zo gelaten. Maar ik heb elk jaar het idee dat ik te weinig korting heb gekregen. Dit ook al enkele keren aangekaart en dan kreeg ik bijna in alle gevallen gelijk. Ik zit niet te wachten op al die onoverzichtelijke kortingen, zorg gewoon voor een lage eerlijke prijs.
Pluspunten
in principe is de afhandeling goed, maar ik vraag mij af waarom medewerkers consequent steken moeten laten vallen, De bandenwissel ging goed. Maar de grote beurt werd uiteindelijk toch een fiasco, op deze manier.
Verbeterpuntenmet het vastdraaien van de wielmoeren worden cosmetisch de puntjes op de i gezete. cosmetisch omdat de klant er na zeer korte of wat langere tijd achter moet komen dat bepaalde dingen niet gedaan zijn. Punten die wel worden meegeddeld, door klant of personeel, maar niet uitgevoerd uiteindelijk. Nu mag ik er, na enige (11) dagen en door interventie van mijn zoon, dat ik genoemde 11 dagen met een tijdbom heb rondgereden. een tijdbom omdat 1 van de medewerkers had 'vergeten' na de oliewissel de dop weer terug te zetten. In potentie een situatie die in het ergste geval mij, mijn zoon en zijn vriendin het leven had kunnen kosten. Nu zitten mijn auto en motorblok onder de olie. Dat is dan de minst slechte situatie? Blijven deze 'omissies' onderdeel van het bedrijfsgebeuren of kan Kwik-Fit deze gevaarlijke vestiging op het matje roepen. Ik ga straks terug naar de vestiging (aan de Van Aalstweg in Hoorn) om te horen welke oplossing wordt aangedragen. En ... ik verwacht nu toch wel meer dan (na uw contact met de garage) de opmerking 'ga naar de garage, zij lossen het op' . Daarnaast ontdekte de vriendin van mijn zoon dat zij, via de achterdeur, het raam rechts niet meer kon openen. dat kon ik alleen met de bediening op mijn deur. ook over het hoofd gezien? Ben benieuwd naar het antwoord. PS: ik zou deze tekst graag terugzien in uw antwoord.
Pluspunten
Goed en netjes geholpen door medewerkers.Zoals afgesproken zijn werkzaamheden prima verricht. Prima dus!!
Pluspunten
Houden zich aan de afspraak
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldig service!!! hele aardige mensen en je wordt zeer goed geholpen
Pluspunten
Goed telefonisch overleg vooraf aan uit te voeren werkzaamheden
VerbeterpuntenZou niet weten
Pluspunten
Vakmanschap, vriendelijk personel.
VerbeterpuntenHet duurt te lang voor een gewoon APK. De hele dag. Mischieen kort maken.
Pluspunten
Zeer vriendelijke mensen, vlotte service en lekkere koffie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel en vakkundig geholpen. Duidelijk advies.
Verbeterpuntenautosleutels niet laten slingeren. Ik moest zelf 15 minuten wachten omdat de autosleutel niet op de daarvoor bestemde plek lag.
Pluspunten
Snel, efficiënt, niets op aan te merken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
1. Klantvriendelijk 2. Toegankelijk, geen belemmering 3. Op zaterdag ook open
Verbeterpunten1. Op sommige dagen (o.a. zaterdag) worden vaak monteurs in opleiding ingezet, met als gevolg onjuiste diagnose (b.v. diagnose was ruitenwissermotor defect, terwijl de mechaniek helemaal kapot was) en slechts 1 hoofdmonteur aanwezig, waardoor onzorgvuldigheid en onnauwkeurigheid optreedt in werkzaamheden en vaststelling diagnose, maar ook kostenverhogend voor de klanten! 2. Wachttijd telefoon soms erg lang! 3. Sluitingstijd verruimen, denk aan werkende klanten 4. Meer deskundige monteurs inzetten
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Nette oplevering auto.
VerbeterpuntenWachttijden bij receptie iets te lang. Mogelijkheid hebben om meer personen in te schakelen bij drukte.
Pluspunten
Snel en correct.
Pluspunten
Snelle adequate afhandeling
Pluspunten
Goede service!!! Wordt netje geholpen.
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen
Verbeterpunten-