Pluspunten
Snelheid en correctheid. Professioneel.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Word goed en snel geholpen,
Pluspunten
Snelle afhandeling. Houden zich correct aan de afspraken. Heldere uitleg en vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenTe weinig parkeergelegenheid.
Pluspunten
Goede service. Bij vragen staan ze altijd voor mij klaar. Prima koffie.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Nazorg
VerbeterpuntenEchte aandacht ontbreekt.
Pluspunten
Klant vriendelijkheid
VerbeterpuntenWiFi connectie beschikbaar stellen voor wachtende klanten
Pluspunten
Snel geholpen, hoewel ik zonder afspraak binnen kwam
Pluspunten
geen: auto s'morgen heen voor een apk in Amsterdam (west poort ) word wellis waar goed gekeurd maar krijg de auto terug met een kapot achterlicht en het niet toe willen geven na paar discussie word het afgedaan met neem maar contact op met het hoofdkantoor erg zwak
Verbeterpuntenalles
Pluspunten
Vandaag APK keuring gedaan bij Kwik-Fit Alblasserdam. 3e keuring op rij dat de auto er zonder op- of aanmerkingen doorheen kwam. En dat steeds weer voor een super lage prijs. Eerlijkheid en service staan blijkbaar hoog genoteerd! Super!
Pluspunten
Zeer correcte benadering; snelle afhandeling; goede kwaliteit tegen lage prijs.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten denkbaar
VerbeterpuntenKlantvriendelijk
Pluspunten
Met ANWB lidmaatschap stuk goedkoper dan Profile Tyrecentre voor de zelfde combinatie van winterbanden en stalen velgen. Scheelde 120 euro. Zeer positieve ontvangst door dame aan de receptie. Veel eerder en sneller geholpen dan gedacht. Bijzonder aardige monteur die het niet erg vond dat ik op zijn vingers keek.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Snel geregeld, online, vriendelijke mensen
VerbeterpuntenEven (uit jezelf) vertellen dat er een aandachtspunt op het APK rapport zit en wat dit betekent zou de service nog verbeteren.
Pluspunten
- Duidelijke en goed werkende website - Kunnen maken van afspraak via website - binnen afgesproken tijd waren de banden vernieuwd
Pluspunten
Vriendelijk en geduldig personeel dat graag met je meedenkt in een oplossing. Duidelijk en naar mijn idee eerlijke informatie en communicatie.
VerbeterpuntenDe afspraak was dat ik om 17.00 uur mijn auto weer kon ophalen na een kleine beurt. Er bleek dat er behoorlijk wat onderdelen. vervangen moesten worden. Om 16.50 uur werd ik hierover gebeld omdat ik auto niet mee kon nemen omdat deze nog op de brug stond. Ik was er vanuit de auto mee te kunnen nemen omdat ik deze de volgende dag echt weer nodig had voor mijn werk. Door het late telefoontje kon ik hier niet meer wat anders voor regelen. In dit geval was ik hier graag eerder op de dag over geïnformeerd. Bij aankomst in de vestiging waren de medewerkers echter wel bereid mee te denken in een oplossing en hebben toen na sluitingstijd de auto toch rijklaar gemaakt zodat ik hem mee kon nemen om op een ander moment de overige werkzaamheden uit te voeren.
Pluspunten
medewerkers zijn vriendelijk, denken mee en werken snel
Pluspunten
Op de laatste dag van 2014 heeft KwikFit Harderwijk enorm goed geholpen met het weer op de weg krijgen van mijn auto. Terwijl het oudejaarsdag was heeft men het onderste uit de kan gehaald om, met het risico om laat thuis te komen, de nodige reparaties uit te voeren. Alle dank daarvoor!
Pluspunten
kom al jaren hier voor de apk altijd eerlijk en snel geholpen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke afspraken. Kundige monteurs. Zeer vriendelijk. Wachtruimte prima! Fatsoenlijke prijzen.
Pluspunten
Stem met medewerker af wat er aan de auto moet gebeuren
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst en behandeling, goed advies , klantvriendelijk , redelijke prijzen.
Pluspunten
Persoonlijk en adequate wijze van dienstverlening Prijs