Pluspunten

Snelheid en correctheid. Professioneel.

Geen.

Pluspunten

Word goed en snel geholpen,

Pluspunten

Snelle afhandeling. Houden zich correct aan de afspraken. Heldere uitleg en vriendelijk personeel.

Te weinig parkeergelegenheid.

Pluspunten

Goede service. Bij vragen staan ze altijd voor mij klaar. Prima koffie.

nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nazorg

Echte aandacht ontbreekt.

Pluspunten

Klant vriendelijkheid

WiFi connectie beschikbaar stellen voor wachtende klanten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geholpen, hoewel ik zonder afspraak binnen kwam

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen: auto s'morgen heen voor een apk in Amsterdam (west poort ) word wellis waar goed gekeurd maar krijg de auto terug met een kapot achterlicht en het niet toe willen geven na paar discussie word het afgedaan met neem maar contact op met het hoofdkantoor erg zwak

alles

Pluspunten

Vandaag APK keuring gedaan bij Kwik-Fit Alblasserdam. 3e keuring op rij dat de auto er zonder op- of aanmerkingen doorheen kwam. En dat steeds weer voor een super lage prijs. Eerlijkheid en service staan blijkbaar hoog genoteerd! Super!

Pluspunten

Zeer correcte benadering; snelle afhandeling; goede kwaliteit tegen lage prijs.

geen verbeterpunten denkbaar

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Klantvriendelijk

Pluspunten

Met ANWB lidmaatschap stuk goedkoper dan Profile Tyrecentre voor de zelfde combinatie van winterbanden en stalen velgen. Scheelde 120 euro. Zeer positieve ontvangst door dame aan de receptie. Veel eerder en sneller geholpen dan gedacht. Bijzonder aardige monteur die het niet erg vond dat ik op zijn vingers keek.

Geen. Ga zo door.

Pluspunten

Snel geregeld, online, vriendelijke mensen

Even (uit jezelf) vertellen dat er een aandachtspunt op het APK rapport zit en wat dit betekent zou de service nog verbeteren.

Pluspunten

- Duidelijke en goed werkende website - Kunnen maken van afspraak via website - binnen afgesproken tijd waren de banden vernieuwd

Pluspunten

Vriendelijk en geduldig personeel dat graag met je meedenkt in een oplossing. Duidelijk en naar mijn idee eerlijke informatie en communicatie.

De afspraak was dat ik om 17.00 uur mijn auto weer kon ophalen na een kleine beurt. Er bleek dat er behoorlijk wat onderdelen. vervangen moesten worden. Om 16.50 uur werd ik hierover gebeld omdat ik auto niet mee kon nemen omdat deze nog op de brug stond. Ik was er vanuit de auto mee te kunnen nemen omdat ik deze de volgende dag echt weer nodig had voor mijn werk. Door het late telefoontje kon ik hier niet meer wat anders voor regelen. In dit geval was ik hier graag eerder op de dag over geïnformeerd. Bij aankomst in de vestiging waren de medewerkers echter wel bereid mee te denken in een oplossing en hebben toen na sluitingstijd de auto toch rijklaar gemaakt zodat ik hem mee kon nemen om op een ander moment de overige werkzaamheden uit te voeren.

Pluspunten

medewerkers zijn vriendelijk, denken mee en werken snel

Pluspunten

Op de laatste dag van 2014 heeft KwikFit Harderwijk enorm goed geholpen met het weer op de weg krijgen van mijn auto. Terwijl het oudejaarsdag was heeft men het onderste uit de kan gehaald om, met het risico om laat thuis te komen, de nodige reparaties uit te voeren. Alle dank daarvoor!

Pluspunten

kom al jaren hier voor de apk altijd eerlijk en snel geholpen

geen

Pluspunten

Duidelijke afspraken. Kundige monteurs. Zeer vriendelijk. Wachtruimte prima! Fatsoenlijke prijzen.

Pluspunten

Stem met medewerker af wat er aan de auto moet gebeuren

Ga zo door

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst en behandeling, goed advies , klantvriendelijk , redelijke prijzen.

Pluspunten

Persoonlijk en adequate wijze van dienstverlening Prijs