3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gedaan waar ik voor kwam.

* Lichtmetalen velgen zijn na de bandenwissel (erg) vies door olie/smeersel. * De man achter de balie stelde weinig vragen en leek te druk om zich met klanten bezig te houden. Vragen beantwoorde hij wel beleefd, maar een vraag als 'heeft u nog vragen?' voor er aan de slag gegaan wordt had mij in ieder geval de ruimte geboden om ze te stellen ipv dat ik hem drie keer terug moest roepen voor iets dat mij nog niet duidelijk was. * Een binnenkomer van 'Ah, u komt voor de bandenwissel. Geeft u de sleutel maar, dan kunt u daar gaan zitten', terwijl de klant nog niet eens aan de balie staat of een woord heeft uitgebracht geeft een zeer gehaaste, bijna gestressde, indruk.

Pluspunten

Werd snel beholpen, vakbekwaam personeel

Pluspunten

Snelle service, klantvriendelijk

Pluspunten

Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Toch geholpen ondanks dat ik iets later was dan afspraak

Pluspunten

Vriendelijkheid Afspraak = afspraak

Pluspunten

Nette ontvangst, snelle winterbandenwissel, velgen gepoetst (!!!), geen gezeur over slotbout, zelfs elektronisch systeem van de auto dat de bandenspanning initialiseert ingesteld.

Filiaal van keuze (Veldhoven) was in het begin van het winterbandenseizoen niet te kiezen voor het maken van een afspraak via de website. Uiteindelijk later in het seizoen wel gelukt.

Pluspunten

Zeer goede vakmanschap

Nvt

Pluspunten

kan afspraak ter plekke wijzigen, snel, klantgericht

een band bleek onjuist geregistreerd te zijn, tav inchmaat. dikte en type.

Pluspunten

Ik ben al geruime tijd klant van Kwik-Fit. Ik zie een enorme vooruitgang in service en uitstraling, in meerdere verstigingen. Positief: - service - de informatie is altijd correct - bijzonder correcte en vriendelijke medewerkers

- de koffie - een hotspot op locatie zou fijn zijn

Pluspunten

Zeer klantgericht, Duidelijke communicatie. Goede service. Kundige reparatie. Heldere factuur.

Wb de website: ik had daarop aangegeven dat ik de Kwik check wilde. Dat was bij het brengen van de auto niet bekend, gaf wat verwarring.

Pluspunten

Vlot geholpen. Ik was iets te vroeg, maar ze gingen meteen aan de slag. Goede service (en goede prijs!). Bedankt

Pluspunten

- aardige mensen - flexibel en klantgericht - bereid om een extra stapje te doen - gratis koffie

- stopcontacten en wifi in de wachtruimte

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Koffie met koekjes Gratis goede WIFI

Vooraf checken of winterbanden voldoende kwaliteit hebben. Nu was het zo dat ik op zaterdag (terwijl Leasemaatschappij niet te bereiken was) maar 2 banden kon laten wisselen. Hierdoor moest ik later terug komen. Ik begrijp niet het nu van het na 150 km natrekken van de bouten.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt niet direct op kosten gedreven, als je zelf bepaalde handelingen evt zou kunnen uitvoeren. Snelle service

Ik had graag eerder gehoord dat mijn auto niet gelijk gekeurd had kunnen worden, hoorde dit pas rond 16.00 omdat ik zelf belde..

Pluspunten

zeer behulpzaam, technisch goed afgeleverd

bij het inloggen op je site met eigen account, kun je niets terugvinden van je bestelling. of ik zie het over het hoofd.

Pluspunten

Netjes / vriendelijk /flexibel ondanks drukte!

Pluspunten

Wachtruimte was erg fris. En ik miste warme chocomel !

Pluspunten

- Correct en vriendelijk te woord gestaan - Aantrekken wielmoeren in bijzijn klant

Pluspunten

Nette wachtruimte, goede service snel afgehandeld, oftewel erg korte wachttijd

Krant

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, bij kleine vragen (banden oppompen) geen moeite dit tussendoor / extra te doen.

Dure ruitenwissers (83 euro) omdat alleen Bosch deze levert. Is dit echt zo, of geldt dit alleen jullie (enige) leverancier? In dat geval is het hebben van een extra leverancier geen overbodige luxe, ook omdat jullie dan onderdelen 'in concurrentie' bij de een of bij de ander kunnen afnemen.

Pluspunten

ontvangst en vriendelijkheid van het personeel

de locatie/accommodatie