Pluspunten
Vriendelijk personeel. Wielwissel snel uitgevoerd.
Pluspunten
Prima en pragmatische benadering. Vriendelijk. Goede uitleg.
Pluspunten
Makkelijk bestellen via website, afspraak stipt op tijd begonnen en binnen de verwachte tijd klaar, prettig te woord gestaan, meteen een lekker kopje koffie gekregen.. voelde me een welkome klant!
VerbeterpuntenPrijs winterbanden en opslag minder concurrerend met mijn merkdealer dan ik had verwacht; kan dat nog wat scherper?
Pluspunten
VerbeterpuntenUitstraling, het mag er wat frisser en geordender uit zien.
Pluspunten
Erg aardige receptioniste!
Pluspunten
Ik stond binnen 20 minuten weer buiten.
Pluspunten
Prima planning. Snelle service. Vriendelijke bejegening.
VerbeterpuntenGeen wifi beschikbaar.
Pluspunten
Service, houding en duidelijkheid en vriendelijkheid personeel
Pluspunten
Snel geholpen
Verbeterpuntengraag controle op bandenspanning bij wisselen van winter/zomerbanden.
Pluspunten
Op gemaakt tijdstip staat auto gereed Nemen de moeite om te bellen dat ze de wielsleutel niet kunnen vinden en nemen daarna moeite om hem wel te vinden.
Pluspunten
Personeel was zeer vriendelijk en attent
VerbeterpuntenDe stoelen van de koffietafel zitten niet echt comfortabel
Pluspunten
Snelle behandeling. Korte wachttijd
Verbeterpuntengeleverde moeren voor stalen velgen waren vond ik wel erg prijzig. €50,- voor setje eenvoudige boeten. Info hierover ook niet zo duidelijk. Nu vraag ik me een beetje af of dit wel kan kloppen. Het feit dat men de bouten had liggen was positief
Pluspunten
Flexibel. Ik had een afspraak om 11 uur, ik kon al om *:30 terecht. Deskundig, mbt het uitleggen waarom ik anawezig moest zijn bij het vast draaien van de bouten
Verbeterpuntenna
Pluspunten
Keurig door het personeel van de receptie en werkplaats ontvangen en geholpen bij de zomer-winterbandenwissel.
VerbeterpuntenBij thuiskomst constateerde ik een behoorlijke beschadiging van de binnenrand van een van de achterbanden. Hopelijk kan hij nog veilig gemonteerd worden in het voorjaar.
Pluspunten
vriendelijk, betrokken en adequaat.
VerbeterpuntenGeen bijzonderheden
Pluspunten
Snel en vriendelijk
Pluspunten
Geen wachttijd
VerbeterpuntenCar info menu resetten zodat de auto geen melding geeft dat de bandenspanning niet correct is.
Pluspunten
vriendelijkheid personeel bandenwissel is best snel verlopen (ruim uur nadat sleutels waren overhandigd)
Verbeterpuntenpersoneel laten bijspringen bij kantoor/ontvangstruimte bij drukte daar (ik had om 11 uur afgesproken, was er ook om 11 uur, maar omdat bedrijfsleider een telefonisch gesprek had met klant duurde het bijna minuten voordat ik te woord kon worden gestaan door hem)
Pluspunten
Op tijd, snel en vriendelijk!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
locatie snelheid
Pluspunten
Vriendelijke receptie Vlotte technische afhandeling
VerbeterpuntenAuto was al klaar maar moest daarna 20 minuten wachten tot dat de goedkeuring van de lease maatschappij was ontvangen. TIP: Goedkeuring dag van te voren aanvragen. Wachtruimte voor klanten is klein en tochtig.
Pluspunten
Snelle, vriendelijke en goede service en redelijk geprijst. Tevens goede gratis wifi-verbinding.
VerbeterpuntenWachtruimte is klein en onrustig.