Heel tevreden

Volgens afspraak gewerkt. Meegedacht en een voorstel gedaan vanuit hun expertise wat te doen en toch koos ik voor iets anders. Voelde me gerespecteerd in mijn keuze.

Prima service, vriendelijk personeel

Prima service, vriendelijk personeel.

Prettige ontvangst en prima service.

Prettige ontvangst en prima service.

helaas wel de duurste dingen ter vernieuwing gebruikt!

Ik vroeg telefonisch de te vervangen achterbanden niet de duurste gebruiken, en dan worden er Michelin banden onder geplaatst van 134€ per stuk excl. montage, en mijn rechter spiegel koste 3 keer zoveel als dat ik hem zelf had besteld en geplaatst, dit viel zwaar tegen.

Zoals snelle, fijne en vriendelijke service

Langs geweest voor een kleine beurt. Direct aan de beurt, vriendelijk te woord gestaan en de auto was zeer snel klaar.

Uitstekend geholpen

Goed geholpen, snelle service en heel klantvriendelijk

Kan geen tijdstip invullen online

Kan geen tijd stip invullen online dit is gewoon waardeloos ze zeggen nu breng hem maar om8.30 uur en haal hem maar om 17.00 uur op waardeloos

Service uitstekend

Makkelijk een afspraak kunnen maken en de auto was snel klaar.

Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding

Helemaal Prima!

Wat zou ik dan nog meer moeten vermelden, als alles al prima is?!

Zeer vakbekwaam en geweldige service

Bereikbaarheid is altijd prima. Conform tijdstip afspraak altijd vlot aan de beurt. Indien noodzakelijk altijd tips inzake aandachtspunten

Zeer cliënt vriendelijk

Banden wisselen, zeer vlot

Gewoon heel goed

Zeer tevreden keurig overleg Zeer tevreden.

Misleidende actie.

KwikFit geeft in een advertentie aan” 2e Michelinband voor de helft van de prijs. Wanneer ik op 28/11 een offerte aanvraag pas 5/12 een antwoord. Er staat letterlijk “Michelin is helaas niet te leveren in deze maat”. Wanneer ik daar op reageer, Michelin levert namelijk wel degelijk de gevraagde maatvoering, en voorstel de banden elders aan te schaffen geven ze meteen aan het prijsverschil dan niet voor hun rekening te willen nemen. Vreemd, eerst aangeven dat de maat niet te leveren is. Maar mochten ze nog leverbaar worden kan het wel. Kortom, ze spreken zichzelf tegen, misleidende actie!

Ervaring: uitstekende service!

Alleen maar goede ervaringen.

Prima service en koffie

Ik had een afspraak voor nieuwe banden gemaakt via internet, kreeg hier van een bevestiging erop de dag zelf ben ik prima geholpen.

On time

It is a busy place. My appointment started on time as planned and completed as planned. Frontdesk and mechanics were friendly. Questions were answered. Satisfied.

Keurig volgens afspraak

Duidelijk en betaalbaar

apk netjes en snel uitgevoerd

binnen 1 dag geregeld met hulp van klantenservice uitvoering snel en ook nog ruitewisser laten plaatsen

Prima team, geweldige service

Op maandag 4 december 2024 head ik een afspraak om 10.00 uur om mijn zomerbanden / wielen om te wisselen voor winterbanden / wielen bij de vestiging aan de Brielselaan. Conform verzoek waren wij 10 minuten daar aanwezig en meteen werden we keurig geholpen. Binnen no-time was alles gefixt. Prima geholpen, Geweldige en vriendelijke service. Komen graag weer terug.

Supergoed!

Tweede bezoek aan Kwikfit Elviraland, en opnieuw onder de indruk van bijzondere klantvriendelijkheid (geen vraag teveel) en klantgerichtheid (snelle dienstverlening, alles op tijd) van de diverse medewerkers.

Helder

Makkelijk om een afspraak in te plannen. Inleveren van sleutel voor apk ging soepel. Telefoontje met mededeling dat auto goedgekeurd is maar dat 2 banden binnenkort wel aan vervanging toe zijn was helder.

snel en perfect

Had door onvoorziene omstandigheden op het laatste moment mijn afspraak voor wiekwissel moeten verzetten. Dat verliep heel begripvol en meelevend. de wissel op zich verliep snel en correct met een extra controle van de wielbouten. alles weer keurig in de auto gelegd. in een woord :KLASSE !

Goed.

Goede service.

Doen wat ze zeggen!

Afspraak makkelijk online maken, denken mee, overleggen, houden je nestjes op de hoogte.