Zoals we al jaren gewend zijn

Snelle en vriendelijke service

Het personeel is vriendelijk en efficiënt. Fijn dat ik een leenfiets kan gebruiken. Deze vestiging geeft mij het vertrouwen dat mijn auto in goede handen is.

Gewoon goed zo als het wezen moet

Zie bovenstaande

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Super aardige monteurs en snelle bandenwissel

Ik ben heel goed geholpen en ze hadden mijn banden snel gewisseld. Continental 4 seizoenen banden onder mijn camperbus. Banden ook erg tevreden over. Ik reed al maanden met een geluid rond wat hegeen enkele garage wist te vinden en hier was het met vijf minuten opgelost. Veel dank en complimenten voor deze service

Prettige ervaring met Kwikfit

Merk beurt gehad voor mijn VW Up. Vriendelijke mensen daar in Capelle ad IJssel.

Heel netjes geholpen.

Goede communicatie en problemen goed verholpen.

Vriendelijk en vlot geholpen

Vriendelijk en vlot geholpen

super

Goede ontvangst,goede koffie ,prima monteur en binnen 20 mij weer weg.

Keurig uitgevoerde keuring.

Positief

Heel tevreden

Volgens afspraak gewerkt. Meegedacht en een voorstel gedaan vanuit hun expertise wat te doen en toch koos ik voor iets anders. Voelde me gerespecteerd in mijn keuze.

Prima service, vriendelijk personeel

Prima service, vriendelijk personeel.

Prettige ontvangst en prima service.

Prettige ontvangst en prima service.

helaas wel de duurste dingen ter vernieuwing gebruikt!

Ik vroeg telefonisch de te vervangen achterbanden niet de duurste gebruiken, en dan worden er Michelin banden onder geplaatst van 134€ per stuk excl. montage, en mijn rechter spiegel koste 3 keer zoveel als dat ik hem zelf had besteld en geplaatst, dit viel zwaar tegen.

Zoals snelle, fijne en vriendelijke service

Langs geweest voor een kleine beurt. Direct aan de beurt, vriendelijk te woord gestaan en de auto was zeer snel klaar.

Uitstekend geholpen

Goed geholpen, snelle service en heel klantvriendelijk

Kan geen tijdstip invullen online

Kan geen tijd stip invullen online dit is gewoon waardeloos ze zeggen nu breng hem maar om8.30 uur en haal hem maar om 17.00 uur op waardeloos

Service uitstekend

Makkelijk een afspraak kunnen maken en de auto was snel klaar.

Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding

Helemaal Prima!

Wat zou ik dan nog meer moeten vermelden, als alles al prima is?!

Zeer vakbekwaam en geweldige service

Bereikbaarheid is altijd prima. Conform tijdstip afspraak altijd vlot aan de beurt. Indien noodzakelijk altijd tips inzake aandachtspunten

Zeer cliënt vriendelijk

Banden wisselen, zeer vlot

Gewoon heel goed

Zeer tevreden keurig overleg Zeer tevreden.

Misleidende actie.

KwikFit geeft in een advertentie aan” 2e Michelinband voor de helft van de prijs. Wanneer ik op 28/11 een offerte aanvraag pas 5/12 een antwoord. Er staat letterlijk “Michelin is helaas niet te leveren in deze maat”. Wanneer ik daar op reageer, Michelin levert namelijk wel degelijk de gevraagde maatvoering, en voorstel de banden elders aan te schaffen geven ze meteen aan het prijsverschil dan niet voor hun rekening te willen nemen. Vreemd, eerst aangeven dat de maat niet te leveren is. Maar mochten ze nog leverbaar worden kan het wel. Kortom, ze spreken zichzelf tegen, misleidende actie!

Ervaring: uitstekende service!

Alleen maar goede ervaringen.