Pluspunten
Snelle afspraak voor losse APK, mogelijk binnen 1 dag. Keurig, op tijd, geholpen. Geen "zeur" puntjes/gebreken waarvan je denkt: dat is waarschijnlijk alleen maar om de prijs iets op te hogen... Gewoon een reele APK keuring
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Op tijd en direct en waarschijnlijk ook goed geholpen
VerbeterpuntenGebak bij de koffie
Pluspunten
Makkelijk via webshop te bestellen/afspraak te maken. Goede service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke uitleg over werkzaamheden en goeie service. Werd netjes gebeld over de stand van zaken.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Vooral de goede telefonische uitleg over de eventueel uit te voeren technische verbeterpunten was prettig en uitvoerig. Het technische gedeelte kan ik niet beoordelen.
Pluspunten
Professioneel, duidelijk, vriendelijk. Toppers. Ik beveel dit bedrijf aan.
VerbeterpuntenSchone deurknop
Pluspunten
Volgens afspraak, niet duur.
VerbeterpuntenMeer afstemmen op klant, voor APK ben je de hele dag de auto kwijt, dat hoeft echt niet.
Pluspunten
- Duidelijke afspraken over prijs en plaats - Zeer klantvriendelijk en kundig - Een vrolijk leuk team - Goede oplossing bedacht met een korting op een duurder onderdeel
Pluspunten
vriendelijk, precies
Verbeterpuntenklant attenderen op zaken die in de toekomst aandacht kunnen vereisen
Pluspunten
Snelle handeling, correct personeel, van tevoren duidelijke prijsopgave.
Pluspunten
Kwik-Fit Sittard heeft apk keuring gedaan. Heel tevreden, zat spijker in band. Is kosteloos gerepareerd. Dikke pluim? Excuses voor de late reactie.
Pluspunten
alles
Pluspunten
netheid en service
Pluspunten
Snel geregeld, afspraak gemaakt via internet ging makkelijk , snel klaar, correcte afhandeling.
Pluspunten
Snelle services
Pluspunten
Klantvriendelijkheid en korrekte afhandeling van afgesprokene
Pluspunten
ik wilde graag de afspraak een dag verzetten en ze belden netjes op dat er iemand uitgevallen was en dat ik dus een dag eerder kon. Verder heel goede service, aardig, en deskundig advies super!
Pluspunten
Gewoon snelle gedegen service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
-de werknemers zijn benaderbaar
VerbeterpuntenEr waren verkeerde prijzen ingevoerd voor nieuwe banden richting mijn Athlon. door verkeerde communicatie hieromtrent heb 4 uur met 28 graden in een warm hok moet wachten op het verwisselen van banden. Onacceptabel lijkt me.
Pluspunten
behulpzaam, klantvriendelijk, eerlijk, betaalbaar
Pluspunten
Prettige sfeer, snelle afhandeling.
Pluspunten
snelle en goede serviceverlening bij lekke band