Pluspunten
Goed georganiseerde werkvloer. Deskundig en niet opdringerig advies. Acceptabele prijzen en klantvriendelijk.
Pluspunten
Er werd goed naar mijn vraag geluisterd. Er werd tussentijds teruggekoppeld over de bevindingen. Na afloop liep nog1 van de medeweerkers mee naar de auto. Ook al had hij niet zelf aan de auto gewerkt, kon hij nog wel een laatste vraag beantwoorden.
Verbeterpunten///
Pluspunten
De auto was afgekeurd bij de apk op de remmen. Toen ik aangaf dit vreemd te vinden aangezien er in het afgelopen jaar al € 1100 aan reparaties bij kwikfit aan de remmen is uitgevoerd hebben ze nog eens goed na de mogelijkheden gekeken. Dit resulteerde in een andere oplossing welke toch ruim € 100 bespaarde
VerbeterpuntenIk moest zelf achter de status van de reparatie aanbellen. Zij verontschuldigde zich dat dit gebeurde.
Terug bellen als de auto klaar is. Niet gedaan. Auto is niet goed gecontroleerd op nalatigheden. Na diverse malen de auto zelf te hebben getest, was te auto niet in orde. De auto hield in bij een behaalde snelheid van 40 km per uur. de dealer wist niet waar aan het lag, dus moest ik gezien de tijd weer met het openbaar vervoer naar huis. Ik loop met een kruk erg moeilijk. De volgende dag kon ik mijn auto halen, ik ben weer niet gebeld, dat de auto klaar was. Diep teleur gesteld in Niksfit. Was ook mijn laatste keer daar.
Pluspunten
Meedenken en oplossingen aanbieden
Pluspunten
Vooraf telefonisch contact i.v.m. meerprijs. Reparatie viel buiten kleine beurt. Hoefde gelukkig niet te wachten tot 17.00u. Werd gebeld toen de auto klaar was.
Pluspunten
Keurig personeel.
Pluspunten
Kan niet beter. Goed advies, op tijd, klantvriendelijk enz.
Pluspunten
Altijd ervaren keurings meester
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Vlotte correcte afhandeling. Advies/verbeterpunten meegedeeld tijdens telefoongesprek. Prima prijs.
Pluspunten
Snel en simpel
VerbeterpuntenAfspraak maken voor winter/zomerbanden wissel heeft wel lange doorlooptijd.
Pluspunten
Betrouwbaar, geen geldkloppers, eerlijk in hun diagnose en uitvoering
VerbeterpuntenWiFi en goede koffie
Pluspunten
Vriendelijk, afspraak = afspraak
Verbeterpuntennog tikkie meer uitleg over noodzaak aandachtspunten bij kleine beurt. waarom nodig?
Pluspunten
Klantvriendelijk personeel
VerbeterpuntenUitstraling algemene wachtruimte WIFI aansluiting voor wachtende klanten
Pluspunten
Nette vlotte gang van zaken
VerbeterpuntenBij herkeuring na 2 dagen is er geen keurmeester aanwezig. Dus een rit voor niks.Slechte Zaak.
Pluspunten
word vriendelijk en goed geholpen en leveren prima werk
Pluspunten
Je wordt snel en vriendelijk geholpen
VerbeterpuntenParkeren op de plek waar ik was is een ramp...
Pluspunten
Nette, snelle en vriendelijke service
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Uiterst vriendelijk en gastvrij personeel. Je weet van te voren waar je aan toe bent, kwa prijs en kwa te verrichten werkzaamheden. Mocht er iets zijn dat word je daar keurig over ingelicht, zonder dat veel druk wordt uitgeoefend om ook daadwerkelijk op dat moment de extra werkzaamheden te laten verrichten.
Pluspunten
Oprechte aandacht voor de klant. Vakkundig advies, zelfs on the spot bij de auto. Aandacht voor veiligheid.
VerbeterpuntenIk wilde vandaag alvast een nieuwe afspraak inplannen maar mijn banden zijn nog niet geregistreerd; dit zou meteen na betaling al geregeld moeten zijn om te voorkomen dat mensen of voor niets aanloggen of vergeten de volgende wisselbeurt tijdig in te plannen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Zowel aan de balie als de werkplaats. Complimenten!