Pluspunten

Service.

auto was onterrecht afgekeurd. Ik ben er achter gegaan en heb het gemeld, uit eindelijk hebben ze toegegeven dat het inderdaad zo was.

Pluspunten

meedenken met de klant. de geen gezeur garantie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijkheid, netjes op tijd

huidige locatie is waardeloos!

Pluspunten

Waar voor je geld ! Comminucatie super in orde

Geen.

Pluspunten

goede service van zowel de manager als het personeel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Personeel is vriendelijk. Prijs voor keuring is goed.

Veel te lange wachttijden aan de balie. De telefoon heeft voorrang boven de wachtrij aan de balie. Auto afgekeurd, maar kan niet door jullie worden gerepareerd

Pluspunten

Behulpzaamheid, meedenken, vriendelijkheid, mogelijkheid om met een kopje koffie te wachten.

Pluspunten

Last minute afspraak mogelijk, beloftes nagekomen, gebeld met verzoek tot extra onderhoud en dit binnen een uur kunnen volbrengen.

Personeel rook enigzins onfris, wat ook even in de auto bleef hangen.

Pluspunten

Dit jaar niet persoonlijk bezocht voor APK keuring doch vriend deed dit namens mij. Zelf tijdelijk invalide. Contacten vooraf deed ik wel zelf, ook via hoofdvestiging. Was correct, prettig en snel. Geen meerwerk nodig, Tevreden over het geheel;, evenals vorig jaar toen er wel meerwerk verricht werd w.o. 4 banden en remblokken.

zou zo niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, goed aanbevelingen

Afspraak eerste keer verzet, tweede keer vervroegd omdat de keurmeester de volgende dag op vakantie ging.

Pluspunten

Snel en prettige service

Pluspunten

Goede service ,kijken verder als nodig is. Geven goed advies.

Pluspunten

Snel geholpen, binnen een half uur was alles klaar.

Pluspunten

Ben keurig netjes behandeld, klant is echt koning!

Servicepuntje: een leenfiets! Nu moet ik mijn fiets in de auto gooien om terug naar huis (Nootdorp) te fietsen.... Een goede werkruimte verbeterd de kwaliteit van het werk. Omdat het zo warm was, klaagden de medewerkers over de hitte in hun werkruimte, het was er echt heel erg warm!

Pluspunten

Snel, goedkoop, goed service

Ik ben geen meneer maar een mevrouw ...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze zijn vriendelijk, leggen je goed uit wat er met de auto mis is.

-reparatie aan auto duurt een beetje te lang. In vervolg aan klant aangeven hoelang ze bezig zijn met de auto -vond de grote beurt wel een beetje aan de dure kant, aangezien mijn auto niet meer zoveel waard is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Langs geweest voor bijvullen airco. Na bijvullen werd aangegeven dat deze nog niet werkte omdat de magneetkoppeling van de aircopomp kapot zou zijn. Ik werd doorverwezen naar een ander bedrijf wat deze zou kunnen vervangen (onderdeel ongeveer €100). Contact opgenomen met dit andere bedrijf, zij gaven aan dat magneetkoppelingen nooit vervangen worden maar dat altijd de gehele pomp vervangen moet worden (kosten ongeveer €750). Omdat ik dit vrij duur vond, contact opgenomen met een ander arico bedrijf dat mij aanraadde langs Renault te gaan om de storingen van de boort computer uit te lezen. Dit laatste vandaag gedaan, 't bleek dat een storing op een luchtverdeelklep zit en dat de druk in de airco te hoog was: 6 bar i.p.v. 4 bar. De airco lijkt dus met een te hoge druk bijgevuld. Samengevat: - Mogelijk is er een verkeerde diagnose gesteld van het probleem van de airco. - Als oplossing werd een reparatie voorgesteld die door geen van de drie bedrijven wordt uitgevoerd waar ik contact mee heb opgenomen. - Bijvullen van de airco is mogelijk incorrect gebeurt.

Pluspunten

Klant vriendelijk, punten voor volgende apk doorgenomen

Ook al waren t ruitenwissers, even van te voren bellen voor vervanging had beter geweest.

Pluspunten

Klantvriendelijk Goede prijs kwaliteit verhouding Proactief Kortom een aanrader

Pluspunten

-goede prijs/kwaliteit verhouding. -klantvriendelijk.

Pluspunten

Prettige behandeling.

Na een grote beurt is het prettig als de auto een wasbeurt heeft gehad. Uiteraard tegen een vergoeding . Ook even de stofzuiger in de auto gebruiken

Pluspunten

Prima service, onderhoudsbeurt goed uitgevoerd, vriendelijk personeel.

Geen opmerkingen

Pluspunten

Snelle service en volgens afspraak alles afgerond

Wifi