Pluspunten
Vriendelijk personeel. Vakkundig. Goede uitleg over evt gebreken.
Pluspunten
Goed advies, vriendelijke en behulpzame medewerker.
Pluspunten
Vriendelijk. Nette service. Ze dachten goed mee.
VerbeterpuntenParkeerplekken van kwik-fit duidelijker aangeven.
Pluspunten
Snelle regeling via internet. En een fijne aanbieding, kleine beurt met 30 euro korting! Goede service!
VerbeterpuntenDe kleine beurt duurde de hele dag. Er zou gebeld worden, maar dat was niet gebeurd toen de auto klaar was. Mijn man is toen toch maar naar de garage gegaan en nu was ie wel klaar.
Pluspunten
Snel, vriendelijke personeel
VerbeterpuntenM'n auto zat onder de vette vingers, terwijl ik deze net daarvoor had gewassen.
Pluspunten
vlotte afwikkeling, duidelijk over reparaties of mankementen
Pluspunten
Vriendelijke en deskundige keurmeester,wordt altijd snel en goed geholpen
Pluspunten
Makkelijk te regelen via internet.
Pluspunten
alles goed uit gelegd netjes ontvangen netjes gebeld bij probleem wat tedoen.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenZoekmachine op de website begint met banden en opgeven van bandenmaten
Pluspunten
Als een afspraak gemaakt is weet men waarvoor je komt en ligt alles keurig klaar. Kundig persooneel Duidelijke kostenopgave vooraf
Pluspunten
-prijs/kwaliteit verhouding is goed -vooraf prijsopgave -mogelijkheden online afspraak
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Keurig geholpen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vlot en goed te woord gestaan, monteur neemt met de klant het aandraaimoment door en je staat erbij als hij wilemoeren aandraait. Tijdsduur opgave klopt goed met de werkelijke tijdsduur (die is zelfs iets korter).
VerbeterpuntenIets grotere wachtruimte met toilet zou prettig zijn.
Pluspunten
Makkelijk en snel APK geregeld en betaald, goedkoop
VerbeterpuntenMijn auto zonder centrale vergrendeling heeft de hele nacht niet op slot gezeten aan de passagierskant! (Kwikfit Hoofddorp)
Pluspunten
eindelijk eens een APK zonder bijkomende (vaak"verzonnen") kosten stipt, correct
Pluspunten
goede service, klant vriendelijkheid
Verbeterpuntenniet vergeten even te bellen, als de auto daadwerkelijk klaar staat.
Pluspunten
Al jaren alleen maar goede dienstverlening. Zelfs op zaterdag kun je langs komen met vragen of kleine problemen en werd ik altijd zonder pardon geholpen.
Pluspunten
Via Internet duidelijke taal met het invullen. En goedkoper dan de rest van de Garages.
VerbeterpuntenDat de monteurs van Kwik-Fit er NIET vanuit moeten gaan dat Huisvrouwen zoals ik (67) altijd met een mobieltje in hun hand lopen. Bij geen gehoor moeten ze gewoon het abonnee nummer bellen./Hebben ze NIET gedaan. En ik de hele dag wachten op hun tel.Dat vond ik schandalig. Dus de volgende ochten pas halen. En GEEN excuus gehoord.
Pluspunten
Auto APK snel klaar, makkelijk online afspraak te maken.
VerbeterpuntenIk moest zelf vragen of er nog iets was opgevallen bij de APK keuring. Dat hadden ze uit zichzelf moeten vertellen.
Pluspunten
snelle afwikkeling behulpzaam correct
Pluspunten
Afspraak zelf in te plannen via internet. Niet al te lange wachttijd.
VerbeterpuntenKan klantvriendelijker. Bij banden keuze is het misschien handig om te verwijzen naar de banden testen van ANWB en/of ADAC.
Pluspunten
Snel geholpen