Pluspunten
Vlot geholpen. Ik was iets te vroeg, maar ze gingen meteen aan de slag. Goede service (en goede prijs!). Bedankt
Pluspunten
- aardige mensen - flexibel en klantgericht - bereid om een extra stapje te doen - gratis koffie
Verbeterpunten- stopcontacten en wifi in de wachtruimte
Pluspunten
Koffie met koekjes Gratis goede WIFI
VerbeterpuntenVooraf checken of winterbanden voldoende kwaliteit hebben. Nu was het zo dat ik op zaterdag (terwijl Leasemaatschappij niet te bereiken was) maar 2 banden kon laten wisselen. Hierdoor moest ik later terug komen. Ik begrijp niet het nu van het na 150 km natrekken van de bouten.
geen
Pluspunten
Je wordt niet direct op kosten gedreven, als je zelf bepaalde handelingen evt zou kunnen uitvoeren. Snelle service
VerbeterpuntenIk had graag eerder gehoord dat mijn auto niet gelijk gekeurd had kunnen worden, hoorde dit pas rond 16.00 omdat ik zelf belde..
Pluspunten
zeer behulpzaam, technisch goed afgeleverd
Verbeterpuntenbij het inloggen op je site met eigen account, kun je niets terugvinden van je bestelling. of ik zie het over het hoofd.
Pluspunten
Netjes / vriendelijk /flexibel ondanks drukte!
Pluspunten
VerbeterpuntenWachtruimte was erg fris. En ik miste warme chocomel !
Pluspunten
- Correct en vriendelijk te woord gestaan - Aantrekken wielmoeren in bijzijn klant
Pluspunten
Nette wachtruimte, goede service snel afgehandeld, oftewel erg korte wachttijd
VerbeterpuntenKrant
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, bij kleine vragen (banden oppompen) geen moeite dit tussendoor / extra te doen.
VerbeterpuntenDure ruitenwissers (83 euro) omdat alleen Bosch deze levert. Is dit echt zo, of geldt dit alleen jullie (enige) leverancier? In dat geval is het hebben van een extra leverancier geen overbodige luxe, ook omdat jullie dan onderdelen 'in concurrentie' bij de een of bij de ander kunnen afnemen.
Pluspunten
ontvangst en vriendelijkheid van het personeel
Verbeterpuntende locatie/accommodatie
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Wielwissel snel uitgevoerd.
Pluspunten
Prima en pragmatische benadering. Vriendelijk. Goede uitleg.
Pluspunten
Makkelijk bestellen via website, afspraak stipt op tijd begonnen en binnen de verwachte tijd klaar, prettig te woord gestaan, meteen een lekker kopje koffie gekregen.. voelde me een welkome klant!
VerbeterpuntenPrijs winterbanden en opslag minder concurrerend met mijn merkdealer dan ik had verwacht; kan dat nog wat scherper?
Pluspunten
VerbeterpuntenUitstraling, het mag er wat frisser en geordender uit zien.
Pluspunten
Erg aardige receptioniste!
Pluspunten
Ik stond binnen 20 minuten weer buiten.
Pluspunten
Prima planning. Snelle service. Vriendelijke bejegening.
VerbeterpuntenGeen wifi beschikbaar.
Pluspunten
Service, houding en duidelijkheid en vriendelijkheid personeel
Pluspunten
Snel geholpen
Verbeterpuntengraag controle op bandenspanning bij wisselen van winter/zomerbanden.
Pluspunten
Op gemaakt tijdstip staat auto gereed Nemen de moeite om te bellen dat ze de wielsleutel niet kunnen vinden en nemen daarna moeite om hem wel te vinden.
Pluspunten
Personeel was zeer vriendelijk en attent
VerbeterpuntenDe stoelen van de koffietafel zitten niet echt comfortabel