Pluspunten
Snelle behandeling. Korte wachttijd
Verbeterpuntengeleverde moeren voor stalen velgen waren vond ik wel erg prijzig. €50,- voor setje eenvoudige boeten. Info hierover ook niet zo duidelijk. Nu vraag ik me een beetje af of dit wel kan kloppen. Het feit dat men de bouten had liggen was positief
Pluspunten
Flexibel. Ik had een afspraak om 11 uur, ik kon al om *:30 terecht. Deskundig, mbt het uitleggen waarom ik anawezig moest zijn bij het vast draaien van de bouten
Verbeterpuntenna
Pluspunten
Keurig door het personeel van de receptie en werkplaats ontvangen en geholpen bij de zomer-winterbandenwissel.
VerbeterpuntenBij thuiskomst constateerde ik een behoorlijke beschadiging van de binnenrand van een van de achterbanden. Hopelijk kan hij nog veilig gemonteerd worden in het voorjaar.
Pluspunten
vriendelijk, betrokken en adequaat.
VerbeterpuntenGeen bijzonderheden
Pluspunten
Snel en vriendelijk
Pluspunten
Geen wachttijd
VerbeterpuntenCar info menu resetten zodat de auto geen melding geeft dat de bandenspanning niet correct is.
Pluspunten
vriendelijkheid personeel bandenwissel is best snel verlopen (ruim uur nadat sleutels waren overhandigd)
Verbeterpuntenpersoneel laten bijspringen bij kantoor/ontvangstruimte bij drukte daar (ik had om 11 uur afgesproken, was er ook om 11 uur, maar omdat bedrijfsleider een telefonisch gesprek had met klant duurde het bijna minuten voordat ik te woord kon worden gestaan door hem)
Pluspunten
Op tijd, snel en vriendelijk!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
locatie snelheid
Pluspunten
Vriendelijke receptie Vlotte technische afhandeling
VerbeterpuntenAuto was al klaar maar moest daarna 20 minuten wachten tot dat de goedkeuring van de lease maatschappij was ontvangen. TIP: Goedkeuring dag van te voren aanvragen. Wachtruimte voor klanten is klein en tochtig.
Pluspunten
Snelle, vriendelijke en goede service en redelijk geprijst. Tevens goede gratis wifi-verbinding.
VerbeterpuntenWachtruimte is klein en onrustig.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, redelijk snelle service, deskundig en een professionele instelling.
VerbeterpuntenNiet de goedkoopste (maar welke garage wel), geen vervangend vervoer (minimaal een fiets zou wel handig zijn). Ik moest nu een half uur naar huis lopen en ook weer een half uur naar de garage (ligt op industrieterrein. Niet heel veel parkeerplek(maar hoe verbeter je zoiets).
Pluspunten
snelle, correcte service. koffie beschikbaar.
Verbeterpuntenrustigere ruimte om te wachten.
Pluspunten
Erg snel, prettig, vakkundig en correct geholpen. Had afspraak gemaakt en die werd prima nagekomen.
Pluspunten
Aardig personeel, klantgericht
Verbeterpuntenals een afspraak om 8:00 uur 's morgens gepland is, verwacht ik dat er iemand is en niet dan om 8:05 iemand snel komt aanrijden om de deur te openen.
Pluspunten
Snel en service gericht
Pluspunten
vlotte service, prima uitgevoerd werk en vriendelijke behandeling
Pluspunten
Lekker snel
Pluspunten
Algemeen goede service
VerbeterpuntenBellen als er iets niet goed afgehandeld kan worden . ( bout door defect in naaf niet meer aan te draaien) . Pas om 1645 uur gemeld toen ik auto kwam halen. Dit had oom om 11 uur al telefonisch gemeld kunnen worden dan had ik nog iets met audi garage kunnen regelen.
Pluspunten
Prettige ontvangst. Goede uitleg, scherpe prijzen.
Pluspunten
- de apk op zichzelf - de reparaties op zich zelf - prijs en kwaliteitsverhouding van de te vervangen onderdelen