Pluspunten
Kon snel terecht. Vriendelijke bejegening.
VerbeterpuntenKoelvloeistof was niet bijgevuld
Pluspunten
netjes geholpen en meegedacht prima
Pluspunten
- Vriendelijk en behulpzaam - Goede communicatie wanneer er meer te doen valt dan begroot - Klant wordt niet op onnodige kosten gejaagd
Verbeterpunten- ruiterspoeier systeem (Alfa) kon niet afgesteld worden, moet daarvoor naar dealer
Pluspunten
Verbeterpuntenkwikfit huifakkerstraat is gewoon één grote ********ij, paar mnd geleden met apk is de auto perfect, en nu is het ineens één grote sloopauto? Auto moet worden uitgelijnd volgens monteur! Ik zeg weet je wie die heeft uitgelijnd hij uhh nee ik zeg JULLIE de laatse keer dat ik hier was, hij weer ja het is niet echt noodzakelijk maar het is een punt. En zo waren er meer dingen, mijn zien jullie nooit meer stelletje prutsers. bracht um voor een grote beurt, belt monteur mij op om te zeggen dat de diagnose kosten €45 zijn en of i nog aan de grote beurt moet beginnen! Ik zei nee laat dat maar zitten als er zoveel mis is aan die auto, kom ik de auto halen zijn de diagnose kosten ineens €75! Volgens mij hoort een diagnose bij de grote beurt!!, wat ik al zei ik vind het maar een stelletje **********, zal dat ook tegen iedereen vertellen!!
Pluspunten
Alles volgens afspraak afgehandeld.
VerbeterpuntenKwikfit Middelburg ligt een eind buiten de stad; wachten op 4 banden duurt 1,5 a 2 uur; zelf moest ik na het werk. ! of 2 leenfietsen zou handig zijn; het is een half uur lopen naar de stad.
Pluspunten
Er wordt professioneel gewerkt.de medewerkers zijn zeer deskundig en klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed en op tijd geen ge***
VerbeterpuntenTevreden
Pluspunten
Vriendelijk personeel, snel geholpen
Pluspunten
Vakkundige montage trekhaak
VerbeterpuntenZowel buiten als in de auto waren na montage vetvlekken aanwezig. Dit zou voorkomen moeten worden of op zijn minst zouden deze verwijderd moeten worden.
Pluspunten
Meedenken met klant. Ook als klant relatief smalle beurs heeft.
Pluspunten
Vriendelijke service bij vestiging Nijmegen, Gerard Noodtstraat.
Pluspunten
vriendelijkheid, staan je goed te woord, en helpen je snel.
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Zeer servicegericht wordt goed met de klant meegedacht.
Pluspunten
het aanmelden is makkelijk en duidelijk, het was voor mij de eerste keer. geen extra kosten gemaakt.
Verbeterpuntenhad gevraagd om de achter ruitenwisser te vervangen dit is niet gebeurd. Krijg dan best ook twijfels over andere dingen
Pluspunten
Al vaker geweest ivm autokeuring alles is altijd goed bevallen
Betere leerschool voor apk keurmeesters!! Keuren dingen af die nergens wat mee te maken hebben . Als ik niet in opstand kom laten ze zo maar 200 euro meer betalen !!! Krijgen ze soms 10 % extra ??? Ze denken daar ook dat de auto een melkoe is ..... Komen zelfs naar mensen toelopen die in de auto zitten wachten om te zeggen dat hun banden aan vernieuwing toe is ... 2 maanden geleden laat ik een nieuwe uitlaat plaatsen nu worden er ophangrubbers afgekeurd die zijn verdroogd....??? Nu zetten ze gauw neer gescheurd omdat dat meer aannemelijk kan zijn ... dit zijn maar kleine dingen ,,
Pluspunten
Zondermeer keurig en goed geholpen met bij het ophalen van de auto een duidelijk en welgemeed advies.
Pluspunten
Service, snelheid, communicatie, wachtkamer, koffie
Verbeterpuntenmoeilijk te zeggen
Pluspunten
VerbeterpuntenGeef bij een grote beurt als men naar de prijs vraagt ook op dat het vervangen van de remolie niet bij de prijs is inbegrepen en dat dit er extra bijkomt terwijl bij andere garages het vervangen van de remvloeistof wel bij de prijs is inbegrepen.
Pluspunten
Snel en vriendelijk geholpen
VerbeterpuntenOnline kon ik voor een nieuwe band pas een afspraak maken na 3 dagen (vrijdag gekeken, dinsdag de eerste mogelijkheid online). Zaterdagochtend ben ik naar het filiaal (etten-leur) gereden en mijn lekke band werd direct gemaakt. Op mijn vraag of de dag verder volgepland kreeg ik te horen dat er nog plaats genoeg was voor afspraken. Vreemd dat dit online dan niet kon.
Pluspunten
Ik werd tijdens de werkzaamheden (grote beurt en twee banden vervangen) goed op de hoogte gehouden. Prijs.
VerbeterpuntenJammer dat pas achteraf bleek dat er voor de banden 70 euro extra bij kwam voor uitlijnen. Had ik graag meteen gehoord. O ja, de plantjes in de vensterbank zijn wel erg dood (vestiging Capelle aan den IJssel).
Pluspunten
redelijk/goed onderhouds beurt.cijfer 7
VerbeterpuntenDe juiste gereedschap gebruiken voor het vast zetten van de oliefilter. ipv schuurpapier.
regel een fiets zodat de klant thuis kan komen zonder externe hulp