Ik was zeer teleurgesteld. Als vaste klant ( 3 auto's laat ik keuren per jaar) heb ik de afgelopen jaren een goed gevoel overgehouden aan kwik-fit. Alleen deze keer was het zeer negatief. De auto werd op een aantal punten afgekeurd, daar heb ik geen problemen mee, maar 1 van de punten waarop hij afgekeurd was, was omdat een autogordel niet in orde zou zijn.(kosten ongeveer 150 euro). Ik ben bij een paar andere bedrijven langs geweest maar iedereen keurde de gordel goed!!! Dus moest ik een herkeuring ergens anders laten uitvoeren, omdat ik een slecht gevoel bij kwik-fit had overghouden. Zeer jammer, maar volstrekt onacceptabel voor mij.
Pluspunten
Prima service, nette afhandeling. Tevreden klant.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
goede voorlichting,goed advies,goede prijs
VerbeterpuntenIk kwam de auto om 7:45 brengen en zou hem om 16:00 weer ophalen.Maar toen ik om 4 uur kwam waren ze er nog niet eens aan begonnen.En begonnen ze er om 16:30 pas aan en waren om 17:30 pas klaar.heb ik daar anderhalf uur zitten wachten.Beetje slordig daar ik heb afgesproken dat ie om 4 uur klaar zou zijn.
Pluspunten
De complete service, goed en snel.....
Pluspunten
duidelijke afspraken vooraf die ook worden nagekomen.
Pluspunten
Snel klaar. Vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenWifi
Pluspunten
De Prijs.
VerbeterpuntenVoor ons was het vervelend dat wij naar een Renault Dealer moesten omdat een onderdeel niet leverbaar is bij jullie. Dan is de prijs wel goed, maar ben ik in totaal drie halve dagen mijn auto kwijt. Keuring > Renault dealer > herkeuring. Waardoor ik de volgende keer er toch weer voor kies om naar een Renault Dealer te gaan voor mijn keuring.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid. Snelle beschikbaarheid voor reparatie. Gezellige sfeer. Denken in oplossingen.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid.
Pluspunten
Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen. Tevens is er een mooie wachtruimte met lectuur en koffie. Werkzaamheden: 4 nieuwe banden en uitlijnen. Halverwege mocht ik ook een kijkje in de garage nemen, De monteur die met mijn wagen bezig was, stelde zich vriendelijk op en vertelde mij vak gericht wat hij aan het doen was. Ook het gereed melden ( bij de klant ) van de wagen deed de monteur zelf. Toppie garage.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Conform afspraak
VerbeterpuntenInternet bevestiging verstrekken aan monteur.
Pluspunten
Behulpzaam, vriendelijk, kon zelfs eerder geholpen worden toen ik iets te vroeg kwam.
VerbeterpuntenHet zou nog helemaal fijn zijn als je op het web al een uur kon aangeven wanneer je geholpen wilt worden ipv alleen de gehele dag.
Pluspunten
Ontvangst, service, snelheid prima
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Keurige ontvangst en toelichting bij het afhalen.
Pluspunten
Super snelle, goede en efficiente service.
Pluspunten
klantvriendelijkheid, meedenken aan oplossing, deskundigheid. Ik ben tevreden klant van Kwik Fit. Als er wat is, kan ik altijd terugkomen en het wordt gecontroleerd/ geregeld.
VerbeterpuntenIk leg uit a/d van een voorbeeld: bij het vervangen van achterremmen (compleet), kan er wel eens wat verwisseld worden; wat links hoort wordt op rechter kant gemonteerd en andersom. Voorstel: zorg in de werkproces dat die twijfelachtige onderdelen extra gemarkeerd worden (bijv .d.m.v. een sticker o.i.d.) zodat er geen verwarring over mogelijk is.
Pluspunten
uitgevoerd volgens afspraak. geen onnodige extra kosten.
Pluspunten
Alles was PERFECT geregeld Kwam binnen, voorgesteld en werd koffie getapt en de sevice was goed. Totaal geen klachten en tot de volgende keer.
Pluspunten
Het plannen van een APK keuring via internet werkte goed Kon op de uitslag keuring wachten. ca. 45 min. Opmerking 2x nieuwe voorband en remblok rechtsachter was juist. Directe uitvoering van vervanging was vlot. ca. 1 uur.