Pluspunten
Super goede snelle service. Conflict tussen medewerker en filiaalmanager geweldig opgepakt.
Pluspunten
Vriendelijk
VerbeterpuntenIk zou liever bij een apk keuring zelf erbij aanwezig zijn. Dan weet ik ook precies waar ze allemaal nakijken.
Pluspunten
goeie snelle service; vriendelijke capabele mensen
Verbeterpuntenbetere koffiemachine; wifi voor de mensen die wachten
Pluspunten
Snel geholpen duidelijke instruktie ondanks de pauze toch geholpen worden
VerbeterpuntenSmart maken van de benodigde tijd om de band te maken.
Pluspunten
kon gelijk terecht, goed behandeld.
Pluspunten
Zeer netjes geholpen met airco combi service onderhoudsbeurt, ondanks dat er door de hitte een apparaat dienst weigerde .Ik kon de volgende werkdag al om 07.15 terug komen om de beurt af te laten maken.Tot nu toe tevreden met resultaat.En dat buiten de normale openingstijden !
Pluspunten
snel en deskundig
Pluspunten
Goede ontvangst en verder alles naar behoren geregeld !
VerbeterpuntenGeen !
Pluspunten
vriendelijke monteur, niet duur.
Pluspunten
Snelle service. Ik kon gelijk terecht.
Pluspunten
Snelle afspraak voor losse APK, mogelijk binnen 1 dag. Keurig, op tijd, geholpen. Geen "zeur" puntjes/gebreken waarvan je denkt: dat is waarschijnlijk alleen maar om de prijs iets op te hogen... Gewoon een reele APK keuring
Pluspunten
Op tijd en direct en waarschijnlijk ook goed geholpen
VerbeterpuntenGebak bij de koffie
Pluspunten
Makkelijk via webshop te bestellen/afspraak te maken. Goede service.
Pluspunten
Duidelijke uitleg over werkzaamheden en goeie service. Werd netjes gebeld over de stand van zaken.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Vooral de goede telefonische uitleg over de eventueel uit te voeren technische verbeterpunten was prettig en uitvoerig. Het technische gedeelte kan ik niet beoordelen.
Pluspunten
Professioneel, duidelijk, vriendelijk. Toppers. Ik beveel dit bedrijf aan.
VerbeterpuntenSchone deurknop
Pluspunten
Volgens afspraak, niet duur.
VerbeterpuntenMeer afstemmen op klant, voor APK ben je de hele dag de auto kwijt, dat hoeft echt niet.
Pluspunten
- Duidelijke afspraken over prijs en plaats - Zeer klantvriendelijk en kundig - Een vrolijk leuk team - Goede oplossing bedacht met een korting op een duurder onderdeel
Pluspunten
vriendelijk, precies
Verbeterpuntenklant attenderen op zaken die in de toekomst aandacht kunnen vereisen
Pluspunten
Snelle handeling, correct personeel, van tevoren duidelijke prijsopgave.