Met een schroef in mijn achterband naar Kwik-Fit Harderwijk. Met 20 minuten stond ik weer buiten met een nieuwe band. Perfect snel en vriendelijk geholpen.
Na het vervangen van één lekke band was deze band van een ander type (minder draagvermogen) dan de oorspronkelijke band. Deze is daarna kosteloos weer vervangen door de juiste band, dit op initiatief van Kwik-Fit. Prima service!
Snel Vriendelijk Klant gericht
Niet geïnformeerd over de extra kosten zoals de prijs van 3 bougies, 163 euro. Het ongevraagd vervangen van 2 ruitenwissers, terwijl 1 nog goed was kosten bijna 60 euro. Het ongevraagd toevoegen van additief aan de benzine kosten meer dan 30 euro
Beste Kurt, Bedankt voor jouw feedback. Wat vervelend om te vernemen dat je dit zo ervaren hebt. Ik heb vernomen van het desbetreffende filiaal dat er reeds met u contact is opgenomen hierover. Mocht u hierover nog vragen hebben, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
Goed geïnformeerd van te voren.
Vriendelijke ontvangst
keurig alles op tijd ook de info over de werkzaamheden en de prijs.
Met Dirk in Waalwijk is het altijd fijn zakendoen. Hij heeft het in de vingers: kundig, efficiënt, betrouwbaar en goedlachs. Hulde!!!!
Kon al een uur eerder terecht voor de bandenwissel, dan via Internet afgesproken. Kwam nog beter uit. Auto / ik was meteen aan de beurt en na een half uur had ik al vier nieuwe banden! Superservice!
I have found their service pretty intuitive to book appointment. They send necessary notifications regarding appointment and processes. I highly recommend their service.
In de vroege ochtend de auto gebracht en vroeg in de middag al weer kaar!
Elders bij de eigen Skoda dealer moest ik bijna 3 maanden wachten op het vervangen van de remblokken. Bij KwikFit kon ik binnen een week terecht!
Ja wat moet ik hier van zeggen Klantvriendelijk snel en zeer behulpzaam Ga zo door zal ik zeggen
Vriendelijk geholpen. Nette mensen. Koffie altijd warm.
Vertrouwd adres voor mij en vriendelijk personeel. Een minpuntje: Kwik-Fit heeft de prijzen flink verhoogd. Betaalde ik vorig jaar (2023) een bepaald bedrag voor de APK/grote beurt, dit jaar betaal ik hetzelfde bedrag voor de APK/kleine beurt. Indexatie begrijp ik, enige inflatie ook...maar dit vind ik wat extreem. Nota bene gaat het hier ook nog om een afspraak, (online) gemaakt in de 'black friday-periode' en uitgevoerd eerder deze maand (2024).
prima service goede communicatie en prima afwerking van de problemen
zeer correct vriendelijke balie medewerker
Altijd top!
Ik was te vroeg. De auto werd direct naar binnen gereden en werden de banden op de auto gemonteerd. Bij de Formule 1 kunnen ze het sneller, maar toch. Na 15 minuten reed ik naar huis. TOP
snel, duidelijk, vriendelijk, efficiënt.
Ontvangst niet geweldig, receptie niet bezet was blijkbaar aan de telefoon in de werkplaats en bij terugkomst werd eerst telefoongesprek afgemaakt alvorens mij te begroeten. Wachtruimte was niet erg warm, geen krant alleen een paar tijdschriften. Wachttijd was kort en naar ik aanneem gedane werkzaamheden goed uitgevoerd. Wel vreemd dat ik voor nieuwe ventielen moet betalen en alleen het binnen ventieltje vernieuwd kan worden ivm sensoren. Nog een opmerking: Ik had eerst 2 banden besteld en 2 dagen later wilde ik er nog 2 bestellen hoewel de actie nog niet afgelopen was kon ik deze niet meer bestellen. De dag dat de actie was afgelopen kon ik ze wel bestellen maar niet meer voor de actieprijs, ik het dat toen uiteraard niet gedaan.
Goedemiddag Gerard, We hebben de kachel niet heel erg hoog staan in onze filialen als op kantoor. Dit is soms inderdaad wat onprettig en hiervoor mijn excuses. Gelukkig werd u snel geholpen en ik hoop dat u wel heeft genoten van een onze gratis warme dranken. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Je kunt ons mailen naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-59942. Met vriendelijke groet, Johnny Klantenservice KwikFit
Nette aardige mensen aan de balie en aan de telefoon. Klantvriendelijk en terzakekundig. Vervangen niets, bv ruitenwissers als het niet per se nodig is. Ik kom hier al jaren en blijf dat doen.
Heel fijn bedrijf!! Beter dan de andere kwikfit filialen wat ik gewend ben!!!
Uitstekend en vriendelijk geholpen