Pluspunten

Goede informatieverstrekking. Prima kwaliteit.

Pluspunten

lage kosten, aardig personeel

Pluspunten

Snel geholpen en erg vriendelijk

Reserveren via de site is niet echt betrouwbaar.

Pluspunten

Snel,correct,gunstige prijs,vriendelijk.

Pluspunten

Bij Berchvliet doen ze net even een beetje extra om je auto weer in orde te krijgen.

Koppel het rekeningsysteem aan het internet boekingsysteem zodat het filiaal niet op hoeft te letten of een deel al online betaald is. Zou automatisch moeten kunnen.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de keuring en net telefonisch bericht.

Ontvangst. Moest buiten parkeren terwijl de garage leeg was.

Pluspunten

klantvriendelijk, waar voor je geld

veel te warme werkplek voor de medewerkers

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niets

Er is mij ontzettend slechte service geboden. Na een uur wachten op 2 nieuwe voorbanden werd gevraagd of ik haast had. Het zou namelijk nog langer gaan duren, omdat ze een camper op de brug hadden gezet, waar mijn auto ook op moest. Dat werd gepresenteerd als mijn probleem. Letterlijk werd mij meegedeeld dat het nu eenmaal vakantietijd was en dat snelle service dan niet geboden werd. Mijn auto is nu niet uitgelijnd en de terugbetaling van de kosten heb ik nog niet ontvangen. Echt een onprofessionele, niet klantgerichte benadering. Ik kom nooit weer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk. Afspraak wordt nagekomen (Tijdschema) scherpe prijs

Verkeerde type motorolie: Tot 3 maal toe heb ik aangeven dat mijn smart for two diesel 5W/40 nodig heeft en geen andere type. Ik vraag dit van te voren bewust omdat uw computersysteem 10W30 of 0W30 aangeeft. Dit is helaas nog steeds niet gecorrigeerd in uw administratie en als ik niets zou aangeven weet ik zeker dat er een verkeerde type motor olie zal worden gebruikt! Dit is zowel niet gunsig voor de klant! als voor Kwik Fit zelf. (aanzienlijk fout)!!!! De teller op mijn dipsplay die aangeeft wanneer de auto toe is aan een beurt, kan kwik fit helaas niet instaleren danwel terug draaien. Tot 2 keer toe hebben de medewerkers van Kwik Fit mij moeten vertellen dat ik naar de smart dealter moet gaan om het bovengestelde op te doen lossen. Dit vind ik als klant niet kunnen! Kwik Fit is een enorme organisatie en dient naar mijn idee over een instrument te beschikken die dat wel mogelijk maakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan en even meegelopen en aangewezen waar t om gaat.

Pluspunten

Het monteren van een trekhaak onder mijn auto is netjes en prima gemonteerd. Personeel zeer vriendelijk en correct.

Pluspunten

Service.

auto was onterrecht afgekeurd. Ik ben er achter gegaan en heb het gemeld, uit eindelijk hebben ze toegegeven dat het inderdaad zo was.

Pluspunten

meedenken met de klant. de geen gezeur garantie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijkheid, netjes op tijd

huidige locatie is waardeloos!

Pluspunten

Waar voor je geld ! Comminucatie super in orde

Geen.

Pluspunten

goede service van zowel de manager als het personeel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Personeel is vriendelijk. Prijs voor keuring is goed.

Veel te lange wachttijden aan de balie. De telefoon heeft voorrang boven de wachtrij aan de balie. Auto afgekeurd, maar kan niet door jullie worden gerepareerd

Pluspunten

Behulpzaamheid, meedenken, vriendelijkheid, mogelijkheid om met een kopje koffie te wachten.

Pluspunten

Last minute afspraak mogelijk, beloftes nagekomen, gebeld met verzoek tot extra onderhoud en dit binnen een uur kunnen volbrengen.

Personeel rook enigzins onfris, wat ook even in de auto bleef hangen.

Pluspunten

Dit jaar niet persoonlijk bezocht voor APK keuring doch vriend deed dit namens mij. Zelf tijdelijk invalide. Contacten vooraf deed ik wel zelf, ook via hoofdvestiging. Was correct, prettig en snel. Geen meerwerk nodig, Tevreden over het geheel;, evenals vorig jaar toen er wel meerwerk verricht werd w.o. 4 banden en remblokken.

zou zo niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, goed aanbevelingen

Afspraak eerste keer verzet, tweede keer vervroegd omdat de keurmeester de volgende dag op vakantie ging.

Pluspunten

Snel en prettige service